Dodane: 07-06-2010 20:17
Nom widać że się postarałeś

Akurat trafiłeś, bo bardzo lubię Jirayę
![[wesoly] [wesoly]](/templates/emoty/wesoly2.png)
Te zębiska mnie dobiły hehe. Jak dla mnie najlepszy twój wstawiony rysunek. Życzę powodzenia w tworzeniu
--------------------
Armia baranów, której przewodzi lew, jest silniejsza od armii lwów prowadzonej przez barana.
~Napoleon Bonaparte

Dodane: 07-06-2010 20:28
Rysunek z Jiraiją w roli głównej jest zabójczy. Lubiłem gdy robił te miny, dlatego twój rysunek ma plusa. Nie zauważyłem zniekształceń jak w poprzednich rysunkach. Widziałem je wcześniej tylko nie zdążyłem skomentować. Jednak rysowanie samej twarzy nie należy do najtrudniejszych. Staraj się rysować większą część postaci. Albo po prostu nie rysuj jednej twarzy na całej kartce tylko skupiaj ją na środku.
--------------------

Dodane: 08-06-2010 15:59
Widać, że Jiraya jest dużo lepiej narysowany od pozostałych. Całokształt prezentuje się bardzo ładnie. Powodzenia w następnych pracach ode mnie
--------------------

Dodane: 11-06-2010 15:48 -
dzięki Chraban ;p z tymi powodzenia to na pewno coś wymyślę żeby ładnie wyglądało
jak będzie ładne to ci podziękuje ;p
Wiadomość doklejona:Witam no może nie zmieściłem się w termin jaki sobie wyznaczyłem ale oto nowy rysunek Tym razem Jest to Uchiha Sasuke i Itachi.Uprzedzam że twarz Sasuke mi nie wyszła a gdy ją poprawiałem to jeszcze gorzej wyglądała ;p
http://img641.ima...imglha.jpg Oczywiście komentarze i uwagi mile widziane

Dodane: 12-06-2010 10:26
No to zacznę tak ;P Rysunek przypomina dwie postacie, które narysowałeś, lecz szkic jest taki troszeczkę okrągły. Gdy się przyjrzymy, włosy Itachiego koło opaski nie są proste, ale falowane. Cieniowanie całkiem dobre, ale mogłeś się bardziej postarać. Gdyby nie te faliste szkice rysunek byłby dużo lepszy
--------------------

Dodane: 12-06-2010 10:36
No ładnie ładnie

. Jiraya spoko wyszedł. Mógłbym powiedzieć, że tylko kolory i jest tak jak w anime. A Sakuke z Itachim wyszedł ci też ładnie ale nie tak jak Jiraya. Wiedziałem że jak się przyłożysz to Ci spoko wyjdzie

. Powodzenia w dalszym rysowaniu

.

Dodane: 13-06-2010 19:03
Kolejny rysunek który przedstawia SuperVegitto by Midul ;p
http://img229.ima...img12x.jpg zrobiłem trochę za mocno cieniowanie ....
Komentarze mile widziane,i inne uwagi także ;p

Dodane: 13-06-2010 22:30
Vegetto nie jest zły, proporcje troszeczkę spartaczone, ale na tym praktycznie się kończy, no fakt jest kilka niedociągnięć, ale całość prezentuje się znakomicie ;P Mógłbyś troszeczkę ulepszyć cieniowanie
--------------------

Dodane: 14-06-2010 14:38
no wiem ale nie chciałem przesadzać z tym cieniowaniem i to tak trochę wyszło
dziwnie.No ale masz racje co do tego

Dodane: 22-06-2010 12:34
Jak dla mnie nie jest zle skoro rysujesz tylko 3 miesiace, ja rysuje juz ze 3lata i sądze ze juz nie dlugo bedziesz bardzo dobry ;]

Dodane: 22-06-2010 13:39
Rysunek ma dużo niedoskonałości w postaci braku punktu odniesienia, który pomógłby ci zachować prawidłowe proporcje. Jak dla mnie ta praca jest nie najlepsza, a stać cię chyba na więcej. Jak na razie będę czekać na coś lepszego.
--------------------

Dodane: 24-06-2010 19:57
Oto moja kolejna praca nie myślcie że rysowałem ją przez cały ten czas ;p
http://img31.imag...img13t.jpg Wiem wiem linia nie jest prosta ;p ale ciągle nad tym pracuje
inne uwagi i komentarze są mile widziane

Dodane: 25-06-2010 18:24
--------------------

Dodane: 25-06-2010 18:37
No,no,no ładnie co rysunek to lepiej na początku twoje rysunki były lekko kanciaste ale teraz to nawet ładnie ,podoba mi się Naruto tylko troche duża jest ta głowa xD

Dodane: 26-06-2010 17:13
ten z Jirayo wyszedl ci najlepiej.
Twoj talen ciezko mi ocenic - alezy od wiku.
Jesli podstawowka cwicz dalej jestes blisko.
Jesli gim - muszisz popracowac bo moi znajomi cie na leb bija ( 3 gim)
Liceum i wzwyz - albo ostra parac ( bardzo ostra) ,albo se odpusc.
--------------------
Come back Gin.

Dodane: 26-06-2010 17:23
Ten nowy rysunek w porównaniu do ostatniej pracy z Jirayą wyszedł ci mizernie. Nie ma proporcji, te oczy i czoło hehe

bardziej dla mnie to karykatura naruto. Tak czy inaczej chetnie pooglądam sobie twoje następne prace, wiec czekam
--------------------
------------------------------------------------------------------

Dodane: 26-06-2010 17:27
Uuu. Rysunek Jirayi i Sasuke zrobił na mnie jakieś wrażenie, ale ta praca z Naruto to niestety porażka:/ Przede wszystkim twarz jest strasznie niekształtna.
--------------------

Dodane: 26-06-2010 17:30
ten z Jirayo wyszedl ci najlepiej.
Twoj talen ciezko mi ocenic - alezy od wiku.
Jesli podstawowka cwicz dalej jestes blisko.
Jesli gim - muszisz popracowac bo moi znajomi cie na leb bija ( 3 gim)
Liceum i wzwyz - albo ostra parac ( bardzo ostra) ,albo se odpusc.
Dżizas Krajst, moje oczy. Moim zdaniem "talent", czy jak to określasz nie zależy od wieku o.o
Tzn. mam też na myśli to, że oceniając rysunek nie powinno się brać pod uwagę wieku rysownika. Bo dzieciak mający dobre geny będzie tworzył cuda od 7 roku życia. A hard-worker od dwudziestki chociażby.
A jeszcze na temat twojej pracy, MiduLGT. Poćwicz chociażby nad oczami. To naprawdę widać, jak bardzo różnią się wielkością. I staraj się, żeby były w miarę na prostej linii (linijka pomaga xD)... no i żeby włosy były bardziej... jakby to powiedzieć... lekkie. Nie takie jak kluski (chociaż może to złe określenie xD).
Tak na początek.
--------------------

Dodane: 26-06-2010 18:19
Hah Olciiak jak kluski dobre ;p
a tak dla sprostowania to mam 14 lat chodzę do 1 gim jeśli cię to zadowoli razor
dzisiaj powinienem dodać następny rysunek ;p
Wiadomość doklejona:Właściwie to już dodam i tak tego się nie da już poprawić ;p
Kolejny Naruto będę go rysował aż narysuję dobrze ;p
http://img708.ima...001czx.jpg a więc tak nie wyszedł mi jego ryj jakiś zniekształcony jest ....
Ale inne uwagi i komentarze mile widziane ;p

Dodane: 26-06-2010 18:28
No ten rysunek na pewno ci nie wyszedł. Jest wiele niedoskonałości. Skrzywienia różnych części, który sprawiają ze postać wygląda nierealnie. Spodobało mi się jedynie cieniowanie.
--------------------
Musisz być zalogowany, aby móc dodawać posty na forum.