Dziś jest Środa, 30 Maj 2012, godz 11:24
OnLine: 57, statystyki
index > Technologia > Gry
Temat: Gry na przeglądarke ...
Dodane: 31-05-2010 15:47
Jak temat wskazuje będzie to o grach typu gladiatus, metaldamage itd..
Chciałbym się dowiedzieć czy gracie w takie gry jakie poziomy macie.
Słyszałem już dużo opinii o nich że są ograniczone mało rozbudowane ale cóż nie mam umiejętności do innych gier.

Więc zaczynam :
BattleKnight: 44 lvl server 2 Nick: Polski Wojownik.
MetalDamage: 79 liga server 6 Nick: Wall_Nienty
Gladiatus: 83 lvl server 15 Nick: Bakuran
Tanoth: 83 lvl server 2 Nick: Black-Man
Menelgame: 1800 punktów serwer:Warszawa Nick: Patologiczny_Heniek

Kiedyś grałem też w Plemiona, Ikariam, Kings Age, Bite Fight, Dark Orbit.

Jak znacie jakąś inną fajną grę to proszę piszcie.

Dodane: 31-05-2010 16:07
#Cheon - user - 90%
Od 3 lat gram w BK. Grałem na wielu serwerach, ale głównie na s9. Miałem też różne poziomy. 50+, 60+, czy też turniejówki.
Teraz wyniosłem się za granicę, bo z Polaczkami trudno wytrzymać :)

--------------------

Dodane: 31-05-2010 16:15
#Cinek06 - user - 40%
Gram w margonem od niespełna 3 lat i mam 102 lvl xD Nie lubię expić. Poza tym na facebooku w street racer mam 28lvl, 170pkt i niezłe staty ^^ Chociaż w ten weekend zacząłem grać xd

Dodane: 31-05-2010 21:26
#Cyrus - user - max%
#Cegla SSJZ to ja widzę, że już w normalne gry chyba nie grasz xD Podziwiam cię bo ja kiedyś grałem w grę X-Wars i jak się w nią wciągnąłem to mi zabierała masę czasu i jeszcze nie raz budziła po nocach (jak trzeba było FS wysłać, albo kogoś zaatakować xD). W BK też kiedyś grałem, ale po 10 lvl mi się znudziła ;P No i w takie gierki jak Space Invasion i Ogame ;] Szkoda, że Ogame zszedł na psy, bo chętnie bym do tego powrócił. Nie lubię takich gier w których przewagę zdobywają gracze którzy mają kasę (w realu).

--------------------

Zajrzyj na mojego chomika chomikuj.pl/luki9696
Dodane: 31-05-2010 21:31
#Bociak - user - max%
Takie gry mnie niezbyt ciągną. Owszem, kiedyś grałem, swego czasu w Plemiona czy Margonem, ale szybko mi się to znudziło. O wiele bardziej wole te zwyczajne gry, z resztą i takie już rzadko odpalam. ;)

--------------------
User w firmie witryna DBPolska.net

Dodane: 31-05-2010 21:38
Ja to gralem w Khan Wars, Ogame, hehe i w Menela, nawet fajny byl. Obecnie gram w Plemiona swiat 43. Ogolnie te przegladarkowe gry to fajna sprawa.

--------------------

------------------------------------------------------------------
Dodane: 31-05-2010 21:45 - Edytowane przez Tomson dnia 31-05-2010 21:46
#Tomson - user - 90%
Zaliczyłem sporo gier przeglądarkowych, jednak żadna nie wciągnęła na długo. Jedynymi wyjątkami są TheCrims, Kosmiczni Wojownicy i Grepolis. W te dwa ostatnie gram do tej pory. Nie będę się tu chwalił wynikami, ponieważ gram w to od niedawna i nie szło mi najlepiej. Kosmiczni już coraz bardziej mnie nudzą, ale w grepolis siekam przy każdej okazji xD Niestety raz już mnie podbili, ale teraz za to wiem, w jakim kierunku mam formować swoje miasto :d

--------------------

[*] dla poległych na polu walki. Zginęli za wolność i na zawsze pozostaną w naszych sercach... 03.03.2011
Dodane: 31-05-2010 21:56
#vox121 - user - 30%
Ja gra m w www.the-west.pl i w www.shinobiwar.com. To drugie jest spoko, bo oparte na Naruto (całkiem z Naruto). :d Grałem kiedyś w plemiona, kosmicznych.pl tanotcha ale mi się znudziły, bo nie chciało ich sprawdzać :p (tak jak nasza-klasa) xD

Dodane: 08-02-2012 21:33 - Edytowane przez Pixon90 dnia 08-02-2012 21:34
#Pixon90 - user - 0%
Tak szukałem gry o tematyce DB i się natknąłem na tą stronę i zauważyłem że kilku z was grało w KW ( Kosmiczni Wojownicy ) otóż też grałem w to 2 lata i 10 miesięcy ( zacząłem w kwietniu 2009r)..Tak gra była dość spoko przez jakiś rok gdy CompeR nie olewał gry i nie wprowadził do niej swoich podwładnych tzw.administratorów którzy przez to że mieli większe prawa niż my zwykli gracze zaczęli je wykorzystywać wobec nas i dawać bany niezgodne z regulaminem...Kiedy taki ban się pojawił administracja miała prawo zmienić regulamin i to robiła tak żeby nie wyszło na jaw to że złamali regulamin...Teraz gra straciła rachubę..Expi się max do 30lvl i się odechciewa grać...Gra już straciła dawno tematykę DB i stała się grą o tematyce DB i wątkach wziętych z głowy graczy....Jedyną grą która przypomina DB ale nie wiadomo czy bd start oficjalnej wersji gry jest sevenballs.pl....Gra ruszyła w październiku albo wrześniu ( nie pamiętam dokładnie ) mniejsza o to...Niestety założyciel owej gry wziął sobie za wspólnika programistę który go wykiwał i gra nie ruszyła tzn. jest i można grać ale ciągle w wersji beta...Także jeżeli gra ruszy to bd lepszym hitem niż KW :> Osobiście polecam grę sevenballs.pl...A właśnie pewnie wielu z was wkurzało się na to że na KW tyle expienia i administracja banuje według własnego widzi mi się otóż sevenballs pozwoli wam zapomnieć o KW a przypomni wam czasy kiedy to się siadało przed TV i czekało na anime DB :>

Dodane: 10-02-2012 15:13
#Kyuubi - user - 70%
Ja kiedyś grałem w Blood Wars i gorąco polecam bo gierka naprawdę wciąga.Mój kolega z klasy był w pierwszej 10 na serwerze tylko nie pamiętam który 3-4 coś w ten deseń.

Dodane: 10-02-2012 15:36 - Edytowane przez KamiLLenTe dnia 11-02-2012 20:50
Najdłużej w sumie to gram w Shakes & Fidget - The Game (s2 i s12).
W Plemiona też gram bardzo długo (lecz tutaj z przerwami). Jak mi ktoś podbije wszystkie wioski to raczej już mi się nie chce rozpoczynać na tym samym świecie nowej gry i zwykle czekam na nowy świat. xd Najbardziej lubię światy ze stylem bez farmienia. Bo nie chce mi się klikać w mapkę i cały czas atakować inne wioski po surowce.
Niegdyś grałem też długo w Football Team (s4), chyba z około rok czasu, ale znudziła mnie już ta gra i przestałem w takie typu gry grać.
Jeszcze miałem jakiś tam krótki epizod w grze Soccer Star, ale za bardzo nie miałem czasu aby w nią dłużej popykać.
Od czasu do czasu w jakiegoś managera piłkarskiego pograłem. W jednym to nawet trochę zabawiłem, ale to tak grałem, że nie grałem można by tak powiedzieć. :p
W sporo gier jeszcze grałem, ale to były raczej takie kilkudniowe, kilku godzinowe, albo nawet kilkuminutowe granie, więc nie będę ich tutaj wypisywał.

@Down: o właśnie, w Ikariam też trochę grałem.

--------------------

Dodane: 11-02-2012 19:45
#Sala8 - user - 80%
Grałem w sporo gier, ale większość się po prostu nudzi...
Jedynie co bardziej mi się spodobało to strategiczne ikariam czy plemiona.
Aktualnie gram tylko w narutoonline z kolegami, bardzo fajne :) ,
no i o tym co lubie :p .

--------------------
Copy Ninja Sharingano Hatake Kakashi

Dodane: 11-02-2012 20:19 - Edytowane przez Wonsik dnia 11-02-2012 20:20
#Wonsik - user - 60%
Gry przeglądarkowe, dużo ich było, ale jednak szybko się nudzą. W większości tego typu gier, gracze robią rażące błędy ortograficzne co troszkę odrzuca.
Obecnie nie gram w żadną grę przeglądarkową.
Szukam od czasu do czasu jakiejkolwiek gry, ale już mnie tak nie wciągają jak kiedyś [placze]

--------------------

"...musimy stracić tych, których kochamy. Inaczej nie poznalibyśmy ich wartości."
~ Ciekawy przypadek Benjamina Buttona
Dodane: 11-02-2012 20:46
Gram w margonem 3 lata, i mi się nie znudziła. Były 2-3 większe przerwy, ale po 2 miesiącach wzięła mnie straszna chęć do gry. Nie ma dnia, żebym nie wszedł na stronę główną i wszedł na postać. Przy okazji mój główny nick - Comber (161 tropiciel)

--------------------

WIELE SERC JEDNO BICIE DRAGON BALL NA CAŁE ŻYCIE
Musisz być zalogowany, aby móc dodawać posty na forum.
Linki sponsorowane: J.P.F. - Wydawca mangi Naruto | Radio Aoi - Azjatycka muzyka | Sportowa Zielona Góra | FIFA Online