Dziś jest Środa, 30 Maj 2012, godz 11:21
OnLine: 36, statystyki
index > Sport, Motoryzacja
Temat: Dziewczyny i piłka nożna
Dodane: 05-01-2012 17:10
Cóż są stereotypy, że dziewczyny i piłka nożna to największe zUo na świecie, jednak nie do końca mogę się z tym zgodzić, ponieważ znajdzie się zawsze jakaś dziewczyna, która wie co to karny plus istnieje co prawda mało popularna w Polsce, ale ISTNIEJE liga damskiej piłki nożnej ;]

Dodane: 05-01-2012 18:53
#Ahalian - user - 80%
shadowofpain napisał/a:
Cóż są stereotypy, że dziewczyny i piłka nożna to największe zUo na świecie, jednak nie do końca mogę się z tym zgodzić, ponieważ znajdzie się zawsze jakaś dziewczyna, która wie co to karny plus istnieje co prawda mało popularna w Polsce, ale ISTNIEJE liga damskiej piłki nożnej ;]

Ja się z tym zgadzam, że piłka nożna jest dla mężczyzn ale także dla kobiet. U mnie w szkole na przykład dziewczyny wymiatają w piłę lepiej od niektórych chłopaków, nie kopią z tzw. czuba, tylko elegancko podają i strzelają do bramki.
Jeżeli dziewczyny mogą grać w piłkę siatkową, w koszykówkę, to dlaczego nie w piłkę nożną ? ;ooo

--------------------
Dodane: 11-01-2012 17:11
Moim zdaniem powinno być równouprawnienie i powinni zrobić mieszane składy kobiety i mężczyzni :d .

--------------------

"Człowiek uczy się całe życie a umiera głupi"

Dodane: 11-01-2012 19:01
gohanek16 napisał/a:
Moim zdaniem powinno być równouprawnienie i powinni zrobić mieszane składy kobiety i mężczyzni :d .

Oj nie... By było ciężko a przynajmniej tak mi się zdaję.

Ja jestem dziewczyną, gram w nogę 4 lata i 11 medali już jest :p Piłka nożna to fajny sport i u nas w klasie nikomu to nie przeszkadza. Wręcz przeciwnie wszyscy mnie i moją koleżankę która też gra szanują i gramy na boisku też czasem :d

Musisz być zalogowany, aby móc dodawać posty na forum.
Linki sponsorowane: J.P.F. - Wydawca mangi Naruto | Radio Aoi - Azjatycka muzyka | Sportowa Zielona Góra | FIFA Online