Cóż są stereotypy, że dziewczyny i piłka nożna to największe zUo na świecie, jednak nie do końca mogę się z tym zgodzić, ponieważ znajdzie się zawsze jakaś dziewczyna, która wie co to karny plus istnieje co prawda mało popularna w Polsce, ale ISTNIEJE liga damskiej piłki nożnej ;]
shadowofpain napisał/a:
Cóż są stereotypy, że dziewczyny i piłka nożna to największe zUo na świecie, jednak nie do końca mogę się z tym zgodzić, ponieważ znajdzie się zawsze jakaś dziewczyna, która wie co to karny plus istnieje co prawda mało popularna w Polsce, ale ISTNIEJE liga damskiej piłki nożnej ;]
Ja się z tym zgadzam, że piłka nożna jest dla mężczyzn ale także dla kobiet. U mnie w szkole na przykład dziewczyny wymiatają w piłę lepiej od niektórych chłopaków, nie kopią z tzw. czuba, tylko elegancko podają i strzelają do bramki.
Jeżeli dziewczyny mogą grać w piłkę siatkową, w koszykówkę, to dlaczego nie w piłkę nożną ? ;ooo
gohanek16 napisał/a:Moim zdaniem powinno być równouprawnienie i powinni zrobić mieszane składy kobiety i mężczyzni

.
Oj nie... By było ciężko a przynajmniej tak mi się zdaję.
Ja jestem dziewczyną, gram w nogę 4 lata i 11 medali już jest

Piłka nożna to fajny sport i u nas w klasie nikomu to nie przeszkadza. Wręcz przeciwnie wszyscy mnie i moją koleżankę która też gra szanują i gramy na boisku też czasem