Dodane: 10-05-2010 22:51 -
Co myślicie o tej grze wydanej na PSP.
Może ja zacznę ale będzie to mini recenzja.Na Screenach gra wygląda świetnie, gorzej jest przy pierwszym spotkaniu z tą grą.Oprawa graficzna jest tragiczna,postacie jakieś takie kanciaste i nie wyraźne, tło to zwykły nieruchomy obrazek, a części areny to jakieś bliżej nie sprecyzowane obiekty, pewnie miały to być rośliny.Fabuła toczy się od początku Shippudena do śmierci Deidary.Szkoda tylko że mało gra ma związanego z fabuła anime.Przykład:jest pokazane jak Deidara i Sasori wchodzą do miasta, gdy za chwilę mamy grać kakashim i lać zbirów w mieście.Ja się pytam o co chodzi oglądałem anime i nic tam takiego nie było. takich przykładów na sztuczne przedłużanie gry jest więcej.Na walkę złego słowa nie powiem jest bardzo dynamiczna i intuicyjna w kilka chwil pojmiemy o co chodzi.Pozostaje jeszcze sprawa głosów.Amerykańce ze standardowym dla siebie lektorem robią z naruto dzieciaka, z sakury głos jakiejś blondynki,sasori to istny zły charakter z głosem jakiegoś terrorysty.
Mi gra nie przypadła do gustu, a jakie jest wasze zdanie?

Dodane: 10-05-2010 23:10
Ja niedawno przeszedłem tą grę i szczerze mówiąc też mi nie przypadła do gustu i również z tych samych powodów, które podałeś a w szczególności przez grafikę, grafa normalnie rodem z PSXa albo gorsza, a jak podłączyłem PSP do Tv to już wogóle się nie dało grać, co prawda gra jest wciągająca bo jest dużo zabawy, ale jednak to nie to o czym myślałem, na Xboxie są naprawdę fajne fabularne gry a ta giera na PSP, powiedzcie mi gdzie ta fabuła? Jedyne w tej grze jest dobre to że na psp wychodziły same typowe bijatyki a tu jest to wszystko trochę bardziej rozwinięte... Ogólnie grę oceniam na 4/10.
--------------------
"Pozdrawiam wszystkich fanów Metalliki – widzimy się na koncertach! I pozdrawiam fanów Napstera – widzimy się w więzieniu, gdzie zaliczycie na sobie zbiorowy gwałt!" - Lars Ulrich (Metallica)

Dodane: 24-08-2010 15:43 -
Troche grałem w tą gierke i potwierdzam zdanie zadymy i uważam że ta gra to lekka porażka,fabuła zaczyna (tzn:kończy się w połowie a zaczyna od shippuudena) ,widać że się nie postarali.

Dodane: 24-08-2010 16:12
grałem w tę grę i muszę powiedzieć że z szokowało mnie to iż została wydana właśnie na psp niestety przy 2 misji coś stało mi się z analogiem i musiałem odesłać do naprawy bardzo gorąco polecam fanom Naruto tę grę

Dodane: 19-12-2010 16:17
Mi średnio podoba się ta gra, aczkolwiek jest wciągająca. Jeśli ktoś grał w Naruto Uzumaki Chronicles 1 albo 2, to ta gra ma nawet tych samych przeciwników. Polega na tym iż są inne misje i więcej postaci. Ogólnie dobra grywalność, słaba grafa i powtórka NUC2. Grę polecam jeśli ktoś naprawdę się nudzi.

Dodane: 21-12-2011 18:10
Jest to obecnie druga najlepsza gra Naruto na PSP, a wasza niewiedza na ten temat mnie rozwala, ale mniejsza...
Fabuła dość krótka, ale grafika 3D co nie jest łatwe do osiągnięcia jest dobra.
Inne jakiekolwiek gry Naruto na PSP prócz najnowszej (Naruto Shippudden: Ultimate Ninja Impact) nie równają się do tej.Możliwość rozbudowania postaci jest masakrycznie ciekawa , a jeżeli wam w grach chodzi tylko o głupie nawalanie się co 5 sec to polecam gry typu Tekken...

Dodane: 22-12-2011 08:47 -
Ja mam pytanie, jestem na 35 epku shippuuden'a, czy gra będzie mi spoilerować dalsze, losy? bo właśnie przeszedłem naruto ultimae ninja heroes 1 i 2 i teraz chcę ataksuki rising, bo na ultimate ninja heroes 3 jeszcze za wcześnie, tak smao na kizuna drive i ninja impact.
--------------------

Dodane: 11-01-2012 13:52
też przeszedłem całą gre ale uważam że jets niezła. Grafika może nie zachwyca ale to dlatego że twórcy chcieli upodobnić ją nieco do kreskówki. może nizbyt wspaniale im to wyszło ale mi się podoba. Szczególnie fajne moimi zdaniem są ataki niektórych postaci.Jest też dośc duży rozwój ataków.Polceam wszystkim, sam gram po to, by do końca zebrać wszystkie karty.
Musisz być zalogowany, aby móc dodawać posty na forum.