Dodane: 19-11-2011 12:38
Zauważyłem w grze grając Vegetą taki problem z transformacją jak klikam "Rt" mam do wyboru 3 transformacje (X-Pierwsza Y-Druga B-Trzecia) I zamieniam się odrazu w 2 ale potem nie mogę w 3 dlaczego ? Czy transforamcja jest ułożona inaczej na przyciskach ?
Post przeniesiony przez Moderatora z tematu: Dragon Ball: Raging Blast 2

Dodane: 11-12-2011 21:55
Chłopaki pomóżcie! Nie posiadam jeszcze żadnej z części Raging Blast, i nie wiem czy kupić pierwszą (czytałem że lepsza), czy drugą? Którą część polecacie, jeżeli mam kupić tylko jedną?

Dodane: 12-12-2011 15:21
DensPL
Czy miałeś pół paska mocy jak chciałeś wejść na super vegete ??
onlyjuve
Kup 1 jest lepsza

ale do 2 też zachęcam.

Dodane: 12-12-2011 16:37 -
onlyjuve napisał/a:
Chłopaki pomóżcie! Nie posiadam jeszcze żadnej z części Raging Blast, i nie wiem czy kupić pierwszą (czytałem że lepsza), czy drugą? Którą część polecacie, jeżeli mam kupić tylko jedną?
Szczerze bardzo ciężko powiedzieć. Bo ten nr.2 to nie postęp a lekka zmiana po prostu. Grałem w obie części. W 2 nie ma typowego story, jest galaxy za to jest wiecej chyba postaci no i samej gry. Dla mnie są na równi szczerze Ci powiem, że to już Twoja decyzja jednak w takiej grze bardziej powinno sie stawiac na story wiec 1.
--------------------
Copy Ninja Sharingano Hatake Kakashi

Dodane: 12-12-2011 17:55
Pierwsza część to lepszy tryb Story jest lepszy w pierwszej części, bo jest praktycznie tylko w niej. W drugiej części mamy Galaxy. Ale ja Ci polecam odłożyć trochę kaski więcej i szukać używanej Ultimate Tenkaichi. Jest to nowa część Dragon Balla. Tryb Store niby dobrze zrobiony no i można nawet wytworzyć własnego bohatera,
--------------------

Dodane: 12-12-2011 18:28
Arti1915 napisał/a:
Pierwsza część to lepszy tryb Story jest lepszy w pierwszej części, bo jest praktycznie tylko w niej. W drugiej części mamy Galaxy. Ale ja Ci polecam odłożyć trochę kaski więcej i szukać używanej Ultimate Tenkaichi. Jest to nowa część Dragon Balla. Tryb Store niby dobrze zrobiony no i można nawet wytworzyć własnego bohatera,
A o co chodzi w trybie Galaxy?
I od siebie dodam, że ultimate tenkaichi nie warto kupować, bo kiepski system walki :/

Dodane: 12-12-2011 18:43
fluks147 napisał/a:Arti1915 napisał/a:
A o co chodzi w trybie Galaxy?
I od siebie dodam, że ultimate tenkaichi nie warto kupować, bo kiepski system walki :/
Grasz każdą postacią "jej walki". Postać np. ma 10 walk itp. Jednak często są to walki wgl. nie powiązane z fabułą.
--------------------

Dodane: 12-12-2011 20:32
Arti1915 napisał/a:
Ultimate Tenkaichi zamierzam kupić za jakiś czas jak już stanieje.

Dodane: 12-12-2011 20:35
A pytanie mam, grasz na xboxie czy na playstation? Jeśli na playstation, być moze kiedyś pogralibyśmy przez neta. Obecnie po prostu brak chętnych do grania z kimś, z kim można normalnie porozmawiać o grze.
--------------------

Dodane: 13-12-2011 12:16
Arti1915 napisał/a:
A pytanie mam, grasz na xboxie czy na playstation? Jeśli na playstation, być moze kiedyś pogralibyśmy przez neta. Obecnie po prostu brak chętnych do grania z kimś, z kim można normalnie porozmawiać o grze.
Kupiłem "jedynkę". Gram na PS3.

Dodane: 13-12-2011 17:48
Dzięki za odpowiedź

W takim razie jeszcze jedno pytanie mam - czy RB1 ma online i czy RB1 i RB2 mają trofea?

Dodane: 13-12-2011 21:32
No tak na 99% MP o ile pamiętam ma, jednak nie wiem na ile rozbudowane. Natomiast rb2 ma dosyć fajne, można nawet tryb turnament z innymi.
Obie gry mają osiągnięcia/trofea.
--------------------

Dodane: 22-01-2012 16:22
Ja gram w część 2 i jestem zadowolony
Grafika w porządku, dużo postaci i dużo do przechodzenia i odkrywania nowych postaci
Tylko mam jedno pytanie. Znacie jakieś fajne kombinacje oprócz tych, których uczą w grze?
--------------------

Dodane: 24-01-2012 09:35
Ja trochę pograłem i mi się spodobało dużo postaci,wiele lokacji,grafika całkiem niezła tylko walka wydaje mi się trochę chaotyczna ale może być.Tryb Story był trochę słaby,ale jednak go przeszłem.

Dodane: 25-01-2012 20:41
A wie ktoś gdzie kupię Raging Blast 2 limitowaną edycję? Szukałem wszędzie na necie ale jest produkt niedostępny
--------------------

Dodane: 22-02-2012 18:24
Witam. Mam pytanie czy komp 4GB RAM, procek 5,2 i karta 512 mb wystarczy na tą grę? Jeżeli ktoś wie skąd ściągnąć to byłbym wdzięczny za link ; D

Dodane: 22-02-2012 18:25
tej gry nie ma na komputery typu pc ani zadne inne. tylko na konsole xbox i ps3.
polecam odwiedzac stronke
www.gry-online.pl. tam dowiesz sie wszystkiego nt gier.

Ale np. Budokai 3 czy Budokai Tenkaichi 3 też na PS3, a mimo to można ściągnąć z neta i przez emulator grać, no coż skoro nie można na PC to szkoda, bo fajna gierka ; D

Tak jak kanakin napisał tej gry na komputery nie ma.
Radzę sprawdzić czy są jakieś emulatory x360 ale wątpię.
--------------------
[img][/img]http://images.dbpolska.net/grafika/dbpolska/sygna/04.jpg[img][/img]

adam693 napisał/a:
Ale np. Budokai 3 czy Budokai Tenkaichi 3 też na PS3, a mimo to można ściągnąć z neta i przez emulator grać, no coż skoro nie można na PC to szkoda, bo fajna gierka ; D
budokai 3 i budokai tenkaichi3 są na ps2, a nie na ps3 ;p
Musisz być zalogowany, aby móc dodawać posty na forum.