Dziś jest Środa, 30 Maj 2012, godz 11:21
OnLine: 34, statystyki
index > Manga i Anime > Pokémon
Temat: Pokemon: Ewolucje Pokemon.
Dodane: 16-05-2010 12:31
Do tych ewolucji nie używa się kamieni. Żeby Eevee ewoluował w Espeona musi być osiągnąć określony poziom szczęśliwości podczas dnia, a w Umbreona w nocy. Punkty szczęśliwości pokemony dostają między innymi gdy zdobywają levele, dajesz im witaminy (np. protein, calcium), a tracą gdy padają, lub używasz itemów: EnergyPowder, Heal Powder, Energy Root, Revival Herb.

Dodane: 16-05-2010 13:04
Ja też mam jeszcze pytanko. Pokemon będzie miał lepsze staty jak się go przemieni za pomocą kamienia na wczesnym poziomie, czy lepiej zaczekać aż będzie miał większy?

Dodane: 16-05-2010 13:32
#Tomson - user - 90%
Mario7504 napisał/a:
Ja też mam jeszcze pytanko. Pokemon będzie miał lepsze staty jak się go przemieni za pomocą kamienia na wczesnym poziomie, czy lepiej zaczekać aż będzie miał większy?

Jeżeli przekształcisz takiego pikachu we wczesnym poziomie, wtedy stracisz możliwość nauczenia go wielu technik. Inaczej to jest z formami eevee'go, tamte uczą się swoich typowych ataków na określonym poziomie, dlatego nie należy ewoluować go za późno.

--------------------

[*] dla poległych na polu walki. Zginęli za wolność i na zawsze pozostaną w naszych sercach... 03.03.2011
Dodane: 17-05-2010 12:14
#Cyrus - user - max%
Tak samo jest z Bagonem który na 30 lvl dopiero ewoluuje w Shelgon a dopiero na 50 w Salamence ;] Polecam poka bo jak mu się da od Move tutora atak Draco Meteor to jest po prostu przekozacki ;]

--------------------

Zajrzyj na mojego chomika chomikuj.pl/luki9696
Dodane: 14-10-2011 08:27 - Edytowane przez greg04 dnia 14-10-2011 08:27
#greg04 - user - 20%
Ja zawsze lubiłem złapać sobie Magikarpia i ewoluować go w prze kozackiego Gyaradosa,choć on sam złapany w dziczy zna ruch trash chyba jeden z silniejszych w grze. Oprócz nich zawsze lubiłem mieć przy sobie charizarda,vaporeone i pidgeota. Mając te cztery pokemonny plus kilka innych można stworzyć bardzo silny team. Zapomniałem jeszcze o dragonicie.

Musisz być zalogowany, aby móc dodawać posty na forum.
Linki sponsorowane: J.P.F. - Wydawca mangi Naruto | Radio Aoi - Azjatycka muzyka | Sportowa Zielona Góra | FIFA Online