Dziś jest Środa, 30 Maj 2012, godz 11:20
OnLine: 33, statystyki
index > Hydepark
Temat: Ludzie po spożyciu alkoholu
Dodane: 03-10-2010 00:54
#Mattiz - user - 90%
Ja po alkoholu jestem taki jak na trzeźwo z tym, że z większą mocą xd Zawsze każdy się ze mnie śmieje, jestem zawsze w centrum i zawsze nic nie pamiętam a potem są śmiechy jak mi opowiadają co to Grzeniu an imprezie odwalił :d A w dodatku mam słabą głowę i po 2 piwach już latam :d

--------------------
Mów mi... GrzeniU ;D

Bo żyć godnie to nie znaczy nie upadać. Każdy robi błędy ważne jak będziesz wstawać!
Dodane: 04-01-2011 21:41
#zadyma - user - 90%
Generalnie można wytypować trzy typy ludzi po spożyciu alkoholu. Pierwszy czyli kozak, gdy wypije to on przysapie do grupy dresów w pojedynkę czy do patrolu policji :) . Gość który po wypiciu eksploduje energią, będzie chciał iść na miasto, na dyskę do ludzi, powyrywać dupy. I trzeci typ, po wypiciu alkoholu potulnieje, nic się nie odzywa, tylko grzecznie wraca do domu. Mój kumpel jak się napił w sylwka, to jak wyszliśmy na dwór najpierw chciał podjeść właśnie do stojącego radiowozu i ich bić( on jest w pierwszej liceum), a potem lać jakiegoś gościa, który całe życie chodził na kajaki i mało kto by mu nawalił ale co tam. Ja osobiście po alkoholu otwieram się na ludzi, coś jak typ nr.2 :) .

Dodane: 04-06-2011 23:01
lubię imprezy jako formę spędzania czasu wolnego w gronie znajomych. miałem sytuacje, że dziewczyna, która mnie lubiła, po spożyciu alkoholu zaczęła się do mnie kleić podczas tańca. cóż dobrze wiedziałem, że miała kogoś, więc resztką trzeźwości trzeba było ją spławić. w przeciwnym wypadku sytuacja zaczęłaby się robić ciężka. wygłupy odchodziły bo zrobiliśmy własną wersje idola.

--------------------
Dodane: 05-06-2011 09:58
#Jaro13 - user - 60%
Zmiana jest u każdego,tylko każdy musi wiedzieć po jakiej ilości. Jeśli chodzi o dziewczyny to one mają słabą banie wystarczą dwa i są już narąbane jak by wypiły z 4. Sam doświadczyłem takiego czegoś kiedyś wybrałem się z moim dobrym kumplem i koleżankami dwoma z mojej klasy z gimnazjum i one wzięły redsa i harnasia a my po 2 harnasie :d po wypiciu nic nam nie było a im po redsie już powoli łapała bania a jak już wypiły drugiego to już koniec. Śmialiśmy się z nich jak sobie poszliśmy i gadaliśmy właśnie że one nie nadają się i nie powinny tego tykać bo to jest nie dla dzieci :p . Ja akurat panuj nad sobą i nie jestem taki że jakieś dziewczyny się do mnie kleją po narąbaniu się bo ja na to nie pozwalam. Mam swoje zasady i zawszę o nich pamiętam.

--------------------
http://www.youtub...er/fatP111

Pociskam w gry nie widzisz :d
Musisz być zalogowany, aby móc dodawać posty na forum.
Linki sponsorowane: J.P.F. - Wydawca mangi Naruto | Radio Aoi - Azjatycka muzyka | Sportowa Zielona Góra | FIFA Online