Dziś jest Środa, 30 Maj 2012, godz 11:20
OnLine: 33, statystyki
index > Manga i Anime > Soul Eater
Temat: Soul Eater: Kid the Death i symetria.
Dodane: 04-07-2010 20:42
#Bociak - user - max%
Akcje z symetrią rządzą. xD Nie raz jego sceny doprowadzały mnie do śmiechu. ;) To już była paranoja, przykładem sprawdzian na którym cały czas zmarnował na podpisywanie się, co i tak skończyło się niepowodzeniem. :p

--------------------
User w firmie witryna DBPolska.net

Dodane: 13-09-2010 18:52
#by_black - systemadmin - max%
To właśnie mnie ciekawi, czy to jego ukryta moc, jakaś pieczęć czy coś w tym stylu, bo wydawało mi się, że chyba o takie mocy w sobie nawet nie wiedział i o tym że jego włosy, a raczej te białe pasy nie są tylko cudem genetyki xD

--------------------
Dodane: 18-10-2010 16:18
#kordos - user - max%
Kid to świetna postać - ambitny perfekcjonista. :)
A ta jego mania symetrii... no cóż, prowadzi do przekomicznych sytuacji, np. kiedy jego bronie mówia, że ma nierówne włosy a on popada w depresję xDDD

Dodane: 18-10-2010 21:50
#malpex - user - max%
No jego włosy go denerwowały, i załamywał sie przy wzmiance o nich :p Ale jak wiemy to one uratowały mu tyłek. Mnie się wydaje ze to jednak było zamierzone przez jego ojca ktory był jednak mądrym gościem. I mógł mu nie powiedzieć o tym, bo specjalna moc która się ujawniła i wykorszystała do tego paski na włosach to mi nie leży specjalnie ;p

--------------------

-------------------------------

Dodane: 20-10-2010 15:52
#kordos - user - max%
malpex napisał/a:
No jego włosy go denerwowały, i załamywał sie przy wzmiance o nich :p Ale jak wiemy to one uratowały mu tyłek.

O tym nie wiedziałem [yyy]
Dopiero na początku jestem. :p
Z resztą Kid to w ogóle śmieszny koleś - jak sobie pomyślał, że może mieć w pokoju przekrzywiony obraz, to zostawił swoje bronie na polu walki i tam poleciał. xD

Dodane: 26-01-2011 22:01
#Vens - user - 70%
Mi się ten bohater z początku nie podobał. Zwłaszcza gdy w środku akcji bawił się tę durną symetrie... Jednak w mandze jest to już dosyć inna postać, która nadaje klimatu całej serii. Po za tym ma bardzo ciekawe partnerki pod względem przemiany w broń. Pistolety coś bardzo fajne i cieszy mnie że pojawiły się w SE i dobrze nie stały się w tym świecie jakoś popularne i nikt jako tako ich nie używa po za Kidem :p

--------------------
Dodane: 08-02-2012 19:22
#Byczusia - user - 80%
Na początku Kid mnie wyłącznie irytował, aczkolwiek potem zaczęłam go lubić. Ten jego problem z symetrią był taki zabawny :d . A z resztą świetnie walczył no i do tego miał dwie bronie: Liz i Patty i to jak go złościło, że siostry nie są symetryczne(hehe).

Musisz być zalogowany, aby móc dodawać posty na forum.
Linki sponsorowane: J.P.F. - Wydawca mangi Naruto | Radio Aoi - Azjatycka muzyka | Sportowa Zielona Góra | FIFA Online