Dodane: 24-04-2010 19:31
No właśnie mowa w tym temacie o nikim innym, jak o synu Shinigamiego xD Jego życie to luksus, potęga oraz władza xD Któż by pomyślał że taki koleś ma jedną słabość.. Symetria, albowiem wszystko co nie symetryczne przyprawia go o próby zatracenia się świecie samobójców xD
Co sądzicie na temat jego posty i jego problemu? xD
--------------------

Dodane: 24-04-2010 19:49
Jak Kido sie załamuje to jest niezła jazda wtedy xD Było pare takich sytuacji gdzie ta jego słabość dała o sobie znać. Pamiętam jak szli za BJ'em w podziemiach i Patty zaczęła przestawiać posągi Shinigamiego i Kid prawie dostał zawału xD Zresztą tak była praktycznie w każdej sytuacji gdzie to sie pojawiło, tak samo ja Black Starr zniszczyl symetrie Shibusen to Kid chciał go zabić wtedy xD
--------------------
-------------------------------

Dodane: 24-04-2010 19:54
Hehe dokładnie, pierwszy raz się zgubił do szkoły aż trzy godziny, drugim razem miał pecha bo na egzaminie nie mógł się dobrze podpisać xD Jednak zdecydowanie najlepszym był właśnie motyw jak BS rozwalił kawałek dekoracji w szkole xD Osobiście nie życzę mu by ktoś poznał się na jego wadach, zwłaszcza wróg xD
--------------------

Dodane: 24-04-2010 19:58
Akcje z Kidem też zawsze są mocne, tak samo jak to ze nie mógł walczyć w tej piramidzie bo nie byl pewny czy równo złożył papier toaletowy w trójkąty xD No i jeszcze to jak złapał siostry za cycki i mówił ze maja niesymetryczne xD Rozwalają mnie jego akcje xD
--------------------

Dodane: 24-04-2010 20:02
To było po prostu FE-NO-ME-NA-LNE!! xD Po prostu leżałem jak to zobaczyłem, jak tak po prostu złapał je za piesi i zaczął sobie macać jeszcze dorzucając że co on musi przechodzić widząc u nich nie symetryczne kształty xD
--------------------

Dodane: 24-04-2010 20:20
No dokładnie, ale potem dostał w czerep xD ale i tak sobie pomacał xD Chociaż myśle ze on na serio mówił ze nie moze znieść tego ze one sa nie symetryczne xD
I jeszcze to jego gadanie ze jest do niczego i ze powinien zginąć, i wtedy siostry musza go jeszcze pocieszać xD
--------------------

Dodane: 24-04-2010 20:23
Siostry? Tylko Liz go pociesza, Patty to raczej go dobija, do momentu kiedy Liz nie zwróci jej uwagi o tym by już przestała xD
--------------------

Dodane: 24-04-2010 20:35
Nie nie Blaczku

Razem go pocieszają xD W 3 odc jest ta scena kiedy je za cycki złapał, to Liz mu wygarnęła o jego paskach na głowie i sie załamał i obie go pocieszały xD
No ale czasami Patty go dobija ale jednak intencje ma chyba całkiem inne
--------------------

Dodane: 24-04-2010 20:41
No tak, ale widziałeś jej pocieszanie?! xD W gruncie rzeczy, to Patty to totalny bez mózg, czysty przykład? Egzamin xD
--------------------

Dodane: 24-04-2010 20:52
No na Egzaminie to nie tylko ona nic nie napisała, ale było więcej sytuacji gdzie pokazywała swój intelekt xD ale to według mnie pasowało do tej trójki, Patty bardzo lubiłem własnie za tą jej jak by to określić głupote xD
--------------------

Dodane: 24-04-2010 20:58
Taa bo rozwalała wszystkich sobą xD Ale wykazywała też się odwagą, choćby w opuszczonym mieście poszła mimo wszystko po Kida xD
--------------------

Dodane: 25-04-2010 16:29
Jeden z lepszych motywów Soul Eatera

. Symetria niby nic, ale dla naszego Kida to najważniejsza rzecz na świecie uwielbiam tą scenę z egzaminem gdzie nie może nawet się podpisać xD. Myślę, że Kid był by fanem Fusion Dance z DB, bo tam najważniejszą rzeczą była symetria

. Niezły dialog z waszej strony

.
--------------------

Dodane: 25-04-2010 17:13
Fusion dance, to jeszcze, ale przecież jak walczył z tymi klaunami, to przecież wpadał w euforię jak zobaczył ich idealną symetrię xD
--------------------

Dodane: 30-04-2010 22:09
Niezły dialog z waszej strony .
Siee wie

Trzeba było rozkręcić te tematy bo nikt tu nie zagląda
A z tymi klaunami też była niezła walka, jak sie podniecał ich symetrią, i przez to mu strzelili kolcem w ryja xD
--------------------

Dodane: 07-05-2010 13:24
Strasznie nie przyjemna sprawa, ciekawe dlaczego jego staruszek, który tak mocno go kocha, nie zrobił nic z tym, chociaż te jego włosy jakoś aż nadto nie sprawiają mu problemu.
--------------------

Dodane: 07-05-2010 13:49
Ale z jego włosami to musi sie jakaś większa tajemnica kryc

Bo jak wiemy w walce z Kishinem jego paski sie połączyły co dału mu wielką siłę. Więc moze jego staruszek specjalnie dał mu tylko kawałki pasków, bo inaczej byłby za silny
--------------------

Dodane: 07-05-2010 14:27
W gruncie rzeczy, to on nie powinien według Shinigamiego wkraczać do Shibusen, bo o stokroć był potężniejszy od pozostałej paczki, jednak jakoś słabo to pokazali
--------------------

Dodane: 07-05-2010 14:31
Nom nawet w 6 odcinku ( nowy uczeń) Stain mówił że chyba nie pokazał nam swojej prawdziwej mocy. Postać według mnie fajna ciekawa i śmieszna xd

Dodane: 21-06-2010 14:14
Kid jest ozdobą tego anime. Jego akcje są po prostu piękne. Już 3 odcinek, a ten by zginął, bo nie mógł uszkodzić symetrycznego sarkofagu xD No ale spełniło się jego marzenie i stał się całkowicie symetryczny, przynajmniej na chwilę

Dał wtedy nieźle popalić Kishinowi.
--------------------
[*] dla poległych na polu walki. Zginęli za wolność i na zawsze pozostaną w naszych sercach... 03.03.2011

Dodane: 24-06-2010 13:11
Wszystkie sceny z jego udziałem to magia xD Już wczesniej wymieniłem wiele śmiesznych akcji z jego udziałem ;p
Ale zastanawia mnie jaka jest jego prawdziwa moc, bo tak jak Black napisał nie musiał być on w Shibusen, ale potem nie odstawał aż tak bardzo od wszystkich bohaterów. Chyba ze cos ukrywał jeszcze przed nami ;]
--------------------
Musisz być zalogowany, aby móc dodawać posty na forum.