Dziś jest Środa, 30 Maj 2012, godz 11:20
OnLine: 31, statystyki
index > Hydepark
Temat: Konflikt z prawem
Dodane: 24-04-2010 19:10
#Cyrus - user - max%
Temacik dla największych hooligansów w Polsce :d Możecie chwalić się swoimi wybrykami, konfrontacją z policją, łamaniem prawa itp. Zapewne nie raz zostaliście spisani przez policję (ja "aż" 2 razy xD), a może jesteście czyści jak łza :p ?

PS. Szukałem i nie było takiego temaciku, chyba, że źle szukałem ;P

Dodane: 24-04-2010 19:14
#by_black - systemadmin - max%
Jaaacie, to ty prawdziwy gangster jesteś! No ja przy Tobie to raczej odpadam.. Jedyne czym mogę się pochwalić, to zażarta dyskusja z policjantem, który chciał odkupić ode mnie psa xD Nie byłem jeszcze karany, a nawet spisywany :p

--------------------
Dodane: 24-04-2010 19:33
#Cyrus - user - max%
Hehe, no ja byłem 2 razy ale to w sumie za nic ^^ Pierwszy raz za puszczanie petard 2 dni przed sylwestrem (WTF? xD Miałem może z 12 lat ^^). A drugi raz to nie cały rok temu :d Pojechałem na konferencję sędziowską przedsezonową do Władysławowa nad morze i spisali mnie za to, że siedziałem w parku na oparciu ławki ^^ Taki ze mnie gangster xD

--------------------

Zajrzyj na mojego chomika chomikuj.pl/luki9696
Dodane: 24-04-2010 19:58
#Zuza - user - max%
Ja byłam spisana jeden jedyny raz, za coś gdzie mnie nawet nie było xD Nie spisała mnie bezpośrednio policja, ale jakiś babsztyl podał moje nazwisko policji, jakobym rozwaliła przystanek. Mnie się nawet nie pytali o zdanie. A wczoraj miałam mały spór ze strażą miejską, ponieważ zrobiłam sobie urlop na żądanie i siedziałam w parku z koleżanką na oparciu ławki. Patrzymy, a podjeżdża straż miesjka. No i my już shiza, że nas zawiozą do szkoły, wszak była godzina 11 xD, ale oni się doczepili do tego jak siedzimy na ławce. Później dopiero zapytali czy nie powinnyśmy być w szkole to ja im, że jesteśmy z klasy maturalnej i w tym roku biologię zdaję i mają mi życzyć powodzenia, żebym się na medycynę dostała xDD No i pojechali.

--------------------

"A wszystko jest iluzją i magią i zdarza się raz na milion."
Świat ma tylko cztery strony, a w tym świecie nie ma mnie..
Dodane: 24-04-2010 21:44
#Pepe - user - max%
Ja raz zostałem spisany za błahostkę stulecia. Wszedłem na pewny niski budyneczek bo wpadła nam tam piłkę i pech chciał że szedł strażnik teksasu ( czyt. dzielnicowy ) i masz ci los. Miałem wtedy z 12 lat. I tak najlepszy był mój kumpel,który na pytanie od policjanta " kiedy się urodziłeś " nie potrafił odpowiedzieć. To był Face Palm :d

--------------------
iSayumi
Dodane: 24-04-2010 22:12
#Macias - user - max%
Wystarczy tylko mieć oczy dookoła głowy i mnie ma problemu z niebieskimi. Jeszcze nigdy nie zostałem spisany, ani aresztowany. Po prostu trzeba mieć ogarniętą sytuację zawsze.

--------------------
Dodane: 24-04-2010 22:54
#malpex - user - max%
Ja spisywany byłem 2 razy przez policje xD Raz za picie piwa, a raz za nic po prostu sie im nie podobałem i mnie zgarnęli (WTF?!), ale za to znacznie więcje razy mieliśmy bliskie spotkanie ze Strażą Kortowska czy taka naszą mini policja na Kortowie :d Nawet nie wiem ile razy z nami gadali za picie czy jakąś impreze w akademiku ze niby zagłośno było xD

--------------------

-------------------------------

Dodane: 25-04-2010 14:52
#Darknes - user - max%
Ja tam nic wielkiego nie zrobiłem :p Raz mnie spisali za brak kasku i to wszystko w sumie, potem jeszcze drugi raz kasku nie miałem już sobie myślę tym razem to mi chyba wlepią mandacik ale puściłem im bajeczkę i udobruchałem no i sobie pojechali dalej xD

--------------------

Znajdziecie mnie na: LastFM and MAL
Dodane: 25-04-2010 15:00
#biduk - user - 40%
mnie tylko raz legitymowali... zatrzymaliśmy się z kolegą koło policji nagle do nas 1 podjechał do nas i pytał sie o dane (nic nie zapisywał) i pojechał
potem sie z kolegą cieszyliśmy ze nie pytał o karte rowerową :p

--------------------
A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swój język mają- Mikołaj Rej

http://radio.q-da...

Oto klucz do szczęścia; nie brać rzeczy zbyt tragicznie, robić co możecie najlepszego w danej chwili, życie uważać za grę, a świat za boisko.- Robert Boden-Powell
Dodane: 25-04-2010 15:06
#by_ikar - systemadmin - max%
No pierwszy raz to byłem spisany wraz z grupką ludzi jak siedzieliśmy na ławce, akurat był lany poniedziałek, ale sobie spokojnie siedzieliśmy, wtedy nie było za ciepło więc praktycznie nikt się nie polewał, tylko taki dzieciak, brat jednego z kolegi dostał od "zajączka" pistolet na wodę, taki z kiosku za kilka zł. No i idzie sobie taka babka, i weź 4 latkowi wytłumacz że ma jej nie polewać jak wszystkich polewał, no a babka wielce oburzona, bo jej majestat został pokropiony tylko kranówką. Była taka &%$&()&*^($& że normalnie wezwała policję, nagadała że chcieliśmy ją pobić, ale udało jej się uciec [oczy] oczywiście wszyscy zostali spisani, mało tego, temu 4 latkowi policjanci grozili (jest taki jeden poj^&^% gerard, co do wszystkich mierzy spluwą..). To było niezłe :d policja odszedł, to się na babce zemściliśmy i dostała całym wiadrem - szmata jedna xD

Kolejny raz, to było również śmieszne, jak strzelaliśmy z braćmi na ogrodzie z wiatrówki do tarczy i słoików które były ustawione przy ścianie. Oczywiście - ta sama klientka :d bo jakby inaczej, dzwoni na policję że u nas na ogrodzie terroryści (dosłownie) się szkolą i strzelają do zwierząt i ludzi. Miałem okazję pierwszy raz zobaczyć oddział szturmowy (anty terrorystyczny). Wszystkimi możliwymi stronami wpadli nam na ogród, moi bracia zaliczyli glebę i obezwładnienie, jakimś cudem ja poszedłem się wcześniej napić i mnie to ominęło :p jak się dogadaliśmy z policją, i się dowiedziałem że jesteśmy terrorystami w oczach tej babci to mało się nie zesikałem ze śmiechu. Już myślałem jak jej tutaj dowalić, ale policjant mnie wyprzedził, powiedział że na pewno dostanie wysokie kolegium za robienie sobie jaj :d

Było jeszcze kilka takich historyjek, z udziałem policji, ale już mi się nie chce opowiadać - nie chcę być najgorszy xD wymieniłem 2 bo większość pisało 2 xD

--------------------

[51º 57' 15.40" N 14º 43' 36.43" E] Moje miasto :)
------
poczucie samotności, zagubienia, zagrożenia w świecie, beznadziejności istnienia i leku..
------
¿ɯǝıuɐʇʎzɔ z ʎzɔ 'ɯǝıʞoɹzʍ ǝz ʎɯǝlqoɹd
------
[..] morderstwo, zamordować samego siebie, złapać pociąg donikąd;
jest pewien plus samobójstwa, nie trzeba szukać ofiary [..]
------
In the eyes of Mother Nature are all her children, and all the creation of our brothers and sisters
Rejestrując się z tego linku, otrzymujesz 250mb darmowego miejsca
Dodane: 25-04-2010 15:08
#Snajks - user - 30%
Raz jako dziecko mając 13 lat, zostałem spisany przez policje :p A za co? za to, że siedziałem na motorynce koło sklepu xD Nieźle się wtedy wystraszyłem :p

--------------------
Dodane: 25-04-2010 15:10 - Edytowane przez biduk dnia 25-04-2010 15:11
#biduk - user - 40%
hehe fajną masz sąsiadke Ikar :p
dobrze ze ja taich nie mam... choc wtedy moze by mi sie mniej nudziło xD

--------------------
A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swój język mają- Mikołaj Rej

Oto klucz do szczęścia; nie brać rzeczy zbyt tragicznie, robić co możecie najlepszego w danej chwili, życie uważać za grę, a świat za boisko.- Robert Boden-Powell
Dodane: 25-04-2010 16:21
#Cyrus - user - max%
Nie no Filip dawaj więcej :d To z terrorystami było na prawdę dobre xD Ja bym tam leżał i płakał ze śmiechu chyba ^^ Widzę, że masz sąsiadkę z poczuciem humoru xD

--------------------

Zajrzyj na mojego chomika chomikuj.pl/luki9696
Dodane: 25-04-2010 16:42
No wiesz policjantom i tak się oberwało :p mam takiego zmyślnego sąsiada, który całą bramę od podwórka wysmarował w smarze, a oni przez tą bramę "przeskakiwali". Nie chcesz wiedzieć jaki był wku*** jak miał całą klatę w smarze :d jak sobie coś jeszcze przypomnę (czyt zechcę :p ) to napiszę, ale większość historyjek jest śmieszna. Jest nawet jedna gdzie zostałem wytypowany na podejrzanego w kradzieży :d

--------------------

------
poczucie samotności, zagubienia, zagrożenia w świecie, beznadziejności istnienia i leku..
------
------
------
In the eyes of Mother Nature are all her children, and all the creation of our brothers and sisters
Dodane: 25-04-2010 17:10
#biduk - user - 40%
to ja napisz :p
chętnie poczytam ^^
zreszta pewnie nie tylko ja :p
fajnie się pośmiać z cudzych wypadków ^^

--------------------

Dodane: 25-04-2010 17:41
Zaraz tam wypadków :p według mnie były to ciekawe przypadki, które bądź co bądź są bardziej śmieszne niż przerażające :p

Tak, więc kolejna dość ciekawa historia, to jak wracałem do domu, mieszkam jakieś 50 metrów od komisariatu. Przechodził przez ulicę policjant i podszedł do mnie i mojego jeszcze wtedy przyszłego szwagra. Oczywiście ja szedłem - pechowy człowiek jestem - to nas zaczepił i się zapytał czy nie staniemy się na okazanie, bo brakuje im do kompletu a ja idealnie pasuje do "rysopisu" złodzieja którego mają, i mają już potwierdzenie tylko dla formalności jeszcze okazanie. Ta pewnie część z was się domyśla co było dalej :d spodziewałem się szwedzkiego lustra, jak w amerykańskich filmach, jednak nie była zwykła szyba. Za nią starsza kobieta. A ja stałem w rządku z jakimiś oprychami którzy siedzieli na dołku. Babka coś tam gada - nic nie było słychać, no i wskazuje palcem, zamarłem przez chwilę a serce mi skamieniało - wskazała cholera na mnie. Mało nie narobiłem pod siebie jak tylko sobie wyobraziłem siebie w celi. Na szczęście nie zamknęli mnie xD ale uczucie i świadomość że było blisko, to spora dawka adrenaliny :d na dzisiaj już koniec, bo spać nie będziecie mogli xD

--------------------

------
------
------
------
Dodane: 25-04-2010 17:45
#biduk - user - 40%
hehe
tylko nie mów że znów ta sama babka xD
to już będzie więcej niż przypadek jak po raz 3 byś miał do czynienia z policją przez nią ^^

--------------------

Dodane: 25-04-2010 17:49
Nie, tym razem to była jakaś inna, rozchodziło się o kradzież auta, a wiecie jacy są starsi ludzie, normalnie oczy mordoru. Wszystko widzą i wiedzą xD taka osiedlowa baza danych xD

--------------------

------
------
------
------
Dodane: 25-04-2010 17:53
#faramir - user - 30%
ja tam jeszcze żadnego konfliktu z prawem nie miałem te twoje przypadki ikar są naprawdę zabawne zwłaszcza to z terrorystami fajny to musiał być widok jak anty terroryści wbijali do ciebie do ogrodu ;) chciałbym to zobaczyć no ale cóż ten ostatni przypadek musiał być dla ciebie niezbyt ciekawy ja bym chyba zemdlał jak by na mnie wskazała w takiej sytuacji xD

--------------------
Dodane: 25-04-2010 17:58
Ja to nie miałam jakiegoś konfliktu typu, że mnie policja spisała, choć gdybym znalazła się z moimi znajomymi wtedy, gdy poszli pić, to mnie też by poszli spisać, bo ich złapali ^^ Ale, gdyby babcia miała wąsy, to by była dziadkiem :p . Nie wiem, czy to się liczy, ale ostatnio zamknęli mi konto na YT za łamanie praw autorskich xD I to tyle.

--------------------

"Wolę być nienawidzony za to, kim jestem, niż kochany za to, kim nie jestem." - Kurt Cobain
Musisz być zalogowany, aby móc dodawać posty na forum.
Linki sponsorowane: J.P.F. - Wydawca mangi Naruto | Radio Aoi - Azjatycka muzyka | Sportowa Zielona Góra | FIFA Online