Dodane: 12-12-2011 17:44
Zbyt duży minus to nie jest, jeśli dziewczyna nie umie gotować. Przynajmniej dopóki się z nią nie ożenię albo nie zamieszkam ;p Jeśli się zarabia dobrze, to można i w restauracjach jeść, albo i zamawiać do domu. Niestety, gdy w grę w wieku dorosłym wchodzą dzieci, to już chyba dziewczyna powinna umieć coś tam upichcić
Mi wystarcza i wystarczać będzie jeśli dziewczyna będzie umiała przygotować pyszną jajecznicę, lub jajka w innej postaci, upiec kurczaka i zrobić kanapki. To powinno wystarczy, no chyba, zę nawet kawy zaparzyć nie umie. Wtedy nauka obowiązkowa
--------------------

Dodane: 05-01-2012 19:05
Dziewczyna powinna potrafić gotować !!!
To jest moje zdanie, że dziewczyny powinny gotować. Moja siostra nauczyła się gotować dopiero, gdy zaczęła chodzić na studia i sama musi to robić. Kobiety powinny się uczyć jak o mężczyznę zadbać, ale mężczyźni też powinni co nieco się uczyć gotować. ja według dużej ilości społeczeństwa potrafię gotować
--------------------

Dodane: 28-01-2012 22:12
Ech. Umiejętność gotowania powinno się w tzw. jakimś podstawowym stopniu opanować. Nie ważne czy kobiety czy faceci. Co do dziewczyn nie umiejących gotować... ludu nie jest powiedziane że kobiety w tym mają obsługiwać facetów. Co faceci mają nie umieć bo kobiety obsłużą? Litości.

Dodane: 30-01-2012 15:36
Myślę, że nikt nikogo nie powinien obslugiwać z poczucia obowiązku (chyba, że dzieciaki). Jeżeli nie cieszy Cię to, że coś dla kogoś robisz lub druga osoba Cię nie docenia, to lepiej ją olać i zrobić sobie ulubione danie i to JEDNĄ porcję, aby nic nie zostało

Bez fochów i kłótni.
Osobiście mieszkam jeszcze z mamą, ale sama gotuje sobie od roku i mam na wszystkich wyje__ne, zero stresu i zmarnowanego czasu na wielkie kotły jedzenia

I zawsze jem to na co mam ochotę.

Dodane: 12-02-2012 11:46
Wiecie to nie są stary czasy że baby(Kobiety) przy garach a facet w pracy, szczerze mówiąc ja sam lubię gotować chociaż czasami to wychodzi przerażająco ale są też dana z którymi sobie radzę, więc myślę że mogę być z kobietą która nie lubi bądź nie umie gotować Mi to nie przeszkadza.
--------------------

Dodane: 28-02-2012 13:53
Są posiłki bardzo smaczne wymagające minimalnych umiejętności. Ja tam uwielbiam papkę kartoflaną. Tylko dużo roboty bo trzeba ziemniaki trzeć. Jeżeli kobieta się spełnia zawodowo i ma nawał pracy to wystarczą jej minimalne umiejętności żeby dziecku coś upichcić. U mężczyzny sytuacja wygląda tak samo.

Dodane: 04-03-2012 08:49
Uważam że dziewczyny powinny chociaż opanować podstawy gotowania, ale jak wiadomo pewnie nawet połowa młodych dziewczyn tego nie umie.Jeszcze tak będzie że faceci zaczną w przyszłości gotować dla kobiet

.Osobiście nie przeszkadzało by mi to za bardzo, ale wolałbym żeby chociaż trochę o gotowaniu wiedziała.
Musisz być zalogowany, aby móc dodawać posty na forum.