Dodane: 14-10-2010 15:19
kordos napisał/a:Pepe napisał/a:Nie przypominam sobie na tą chwilę bym miał do czynienia z takimi skapymi duszami, po prostu cenią pieniądz za wszelką cenę, tacy są
ja się spotkałem może nie z takim przypadkiem, ale ze swoistym paradoksem tzn. ludzie mieli jakieś kredyty do spłaty, wciąż było narzekanie na zarobki i że mało kasy i co widzę... nowy samochód sobie kupili.
![[oczy] [oczy]](/templates/emoty/oczy2.png)
WTF?
Hahaha

Pewnie sądzą, że jak mają już kredyty, to jeszcze jeden nie zaszkodzi...
Sądzę, że ludzie, którzy nawet rodzinie nie chcą pomóc, a mają dużo pieniędzy, to po prostu sknerzy. Może jeszcze kwestia tego, że im więcej się zarabia tym bardziej obawia się wydawania pieniędzy, żeby nie zniknęły od tak. W mojej rodzinie są sami skąpcy, jedynie kilku na palcach mogę policzyć, którzy chociaż wpładają na jakieś akcje dobroczynne.
--------------------

Dodane: 14-10-2010 15:23
StrawberryDarki napisał/a:Hahaha

Pewnie sądzą, że jak mają już kredyty, to jeszcze jeden nie zaszkodzi...
Nie o to chodzi czy zaszkodzi czy nie, ale po co te gadanie, że niełatwo im jest jak sobie samochód kupują?
![[yyy] [yyy]](/templates/emoty/yyy.png)
To dla mnie nie do ogarnięcia.

Dodane: 14-10-2010 15:52
ja się spotkałem może nie z takim przypadkiem, ale ze swoistym paradoksem tzn. ludzie mieli jakieś kredyty do spłaty, wciąż było narzekanie na zarobki i że mało kasy i co widzę... nowy samochód sobie kupili. [oczy] WTF?
Znam takie przypadki, wielcy zadłużeni, biedni, co nie ma pokrycia w rzeczywistości. Z resztą mało mnie interesuje czyiś portfel, dbam o swój. xDD
--------------------
User w firmie witryna DBPolska.net

Dodane: 16-10-2010 01:32
Bociak napisał/a:
Znam takie przypadki, wielcy zadłużeni, biedni, co nie ma pokrycia w rzeczywistości. Z resztą mało mnie interesuje czyiś portfel, dbam o swój. xDD
Mnie też za bardzo czyjeś finanse nie interesują, jednakże po prostu nie lubię takich narzekań i robienia z siebie jakiegoś męczennika, kiedy fakty mają się inaczej.

Dodane: 21-08-2011 21:54
by_black napisał/a:
Co sądzicie o takich ludziach, czemu kryją się z tym, oraz jaki mają w tym cel? Zapraszam do dyskusji.
dasz palec całą rękę wezmą. zaraz te spojrzenia "podzieliłby się ze mną. nie nie podzielę się, idź zarób". tak jest łatwiej nie ma żadnych komplikacji. nie można przeginać, osobom na których nam zależy, należy pomagać finansowo.
--------------------
Musisz być zalogowany, aby móc dodawać posty na forum.