Dziś jest Środa, 30 Maj 2012, godz 11:18
OnLine: 90, statystyki
index > Technologia > Internet
Temat: YouTube: Design 2010
Dodane: 19-04-2010 18:46
#ja0lek - user - 80%
No jest to wszystko bardzo wygodne. Opis filmiku znajduje się na dole a nie gdzies z boku. Youtube jest teraz na pewno wygodniejsze w użyciu.

--------------------

Come back? :p
Dodane: 21-04-2010 21:47
#Cheon - user - 90%
No dokładnie. Nowy design mi się podoba. Jest wygoda, no i nie zwalili tego, jak co niektórzy. Wygląd dla mnie się i tak nie liczy, więc przetrwałbym i bez tego;p

--------------------

Dodane: 02-05-2010 13:04
#Darknes - user - max%
Teraz wprowadzono jeszcze troszeczkę zmian i aktualnie YT mi sie podoba wszystko ładnie wygląda i jest pochowane a jak cos kogoś interesuje to sobie rozwija dany załącznik.

--------------------

Znajdziecie mnie na: LastFM and MAL
Dodane: 11-05-2010 23:37
#enigma - user - max%
Mi się takie coś nie podoba szczerze mówiąc, wolałem stary design, był wyraźniejszy i łatwiej było coś znaleźć jak dla mnie przynajmniej. Nowy design jak dla mnie do dupy, stary o niebo lepszy. :)

Dodane: 12-05-2010 23:55
#JCD - user - max%
Dziadostwo trochę odstawili, system gwiazdek był pomocny, jak widziałeś filmik z 3 lub ich mieszą ilością od razu było wiadomo, ze to gówno, a teraz? Nie wiesz, dopóki nie zobaczysz. Tak samo zrypali system komentarzy. Reszta to dla mnie kwestia przyzwyczajenia.

--------------------

Dodane: 13-05-2010 15:30
#Marcin00 - user - 90%
#JCD już to zrobili, trochę w innej formie ale jest :) , i wiem czemu mi się wcześniej nie podobało xD, bo to była wersja beta. Teraz widzę że usprawnili nowy design, no i mogę powiedzieć, że jest niezły, bardziej czytelny od wcześniejszego, szybciej chodzi :d .

--------------------

Dodane: 19-05-2010 16:33
#JCD - user - max%
Aaa, chodzi ci o to "podoba mi się, nie podoba mi się"? No nie powiem, wolałem mimo wszystko zdecydowanie system gwiazdkowy, nawet, jeśli był tylko dla picu jak tu niektórzy twierdzą.

--------------------

Dodane: 30-05-2011 19:00
#owerfull - user - max%
Ja jestem zadowolony z nowego "dizajnu" jaki jest na "YouTube".Pojawiło się zresztą sporo nowych funkcji które pomogą w życiu użytkownikom.Ja obecnie pracuję nad swoim kanałem, staram się doprowadzić go do ładu, a następnie może skorzystam z nowych funkcji bo widzę, że parę znowu doszło :d .

--------------------

http://www.youtube.com/watch?v=citzRjwk-sQ
Dodane: 30-05-2011 20:48
#Bartek - user - 70%
Ja powiem Wam, że mam dosyć ciągłego zmieniania YT, co chwila jakieś nowe coś wprowadzają, co staje się strasznie denerwujące dla mnie, niedługo nie będzie się można w ogóle w tym odnaleźć.

--------------------
"Pozdrawiam wszystkich fanów Metalliki – widzimy się na koncertach! I pozdrawiam fanów Napstera – widzimy się w więzieniu, gdzie zaliczycie na sobie zbiorowy gwałt!" - Lars Ulrich (Metallica)
Dodane: 03-06-2011 16:17 - Edytowane przez owerfull dnia 03-06-2011 16:20
#owerfull - user - max%
Eee tam... YouTube ciągle się rozwija.Wprowadzono 3D(Red Cyan, nawet stereoskopowe ale do stereoskopowego trzeba specjalne okulary aktywne, odpowiednią kartę graficzną, monitor), wprowadzono nowe rozdzielczości, do najwyżej 1920x1080p zmieniono sposób "upiększania" naszych kanałów, reklamowania naszych filmów, oczywiście wiele funkcji jest płatnych.Na razie z żadnej płatnej funkcji nie korzystałem, ale mam zamiar zrobić to w przyszłości :) .

--------------------

http://www.youtube.com/watch?v=citzRjwk-sQ
Dodane: 12-08-2011 12:49
chyba ostatnio też coś pozmieniali na YT. widzę, że panel sterowania jest koloru czarnego. nie wiem czy ten "fejslifting" spowodował, że program do ściągania filmów save2pc przestał działać.

--------------------
Dodane: 16-08-2011 18:28
Z reguły jestem tradycjonalistą i podobne rewelacje przyjmuję chłodno, podchodzę do nich z wielką rezerwą. Z racji tego, ze na YouTube spędzam dziennie mnóstwo czasu to przywykłem do niego w dość krótkim czasie :)

--------------------

Dodane: 02-12-2011 18:19
#Heliaze - user - 100%
Zmiany są dobre, ale według mnie wersja kanału jeszcze chyba z przed jakiś 2 lat była zdecydowanie najlepsze i najbardziej przyjazna w odbiorze przez użytkownika.

--------------------

Dodane: 02-12-2011 18:24
#JAROMIR - user - 80%
A mnie dla odmiany ta nowa wersja w ogóle się nie podoba - wszędzie się tam teraz gubię , źle wszystko to rozplanowane więc dla mnie wyszło to na gorsze.

--------------------
"Czy postawiłbyś na jednej szali
życie Sasuke a na drugiej Konohę?
Naruto, wciąż żyjesz złudzeniami i marzeniami.
Są takie chwilę, gdy ninja musi podjąć bolesne decyzje..."

Itachi Uchicha
Musisz być zalogowany, aby móc dodawać posty na forum.
Linki sponsorowane: J.P.F. - Wydawca mangi Naruto | Radio Aoi - Azjatycka muzyka | Sportowa Zielona Góra | FIFA Online