Dziś jest Sobota, 11 Luty 2012, godz 06:55
OnLine: 33, statystyki
index > Technologia > Internet
Temat: Atak klonów
Dodane: 07-04-2010 15:00
#pejwyl - user - 0%
Filmik przedstawia podobieństwa sławnych osób i nie tylko zrobiony przeze mnie ;)

http://www.youtub...NKNkxOFJWs

Dodane: 07-04-2010 15:54
#Cyrus - user - max%
Powiem, że dość fajne porównania :d Niektóre bardzo trafione. Inne natomiast nudne (Bush do szympansa). Dobre było też Bear grylls xDD

Co do Mr. Satana to spodziewałem się bardziej tego człowieka:
http://xspblog.co...-satan.jpg

Pozdro

--------------------

Zajrzyj na mojego chomika chomikuj.pl/luki9696
Dodane: 07-04-2010 17:35
#zadyma - user - 90%
Wiesz co może i bym ci przyklasnął za zrobienie tego filmiku ale ty podczas jego roboty nic się nie natrudziłeś.Każdy idiota umie zrobić pokaz slajdów wziętych ze strony atakklonow.pl i za przeproszeniem ty to udowodniłeś.Bo co to za robota skleić ze sobą kilka obrazków wziętych z tej strony.

Dodane: 07-04-2010 18:26
#Zuza - user - max%
Haha, niektórzy rzeczywiście są identyczni :p Agata Buzek i ten kot rozwaliło mnie totalnie :p No i porównanie tego jurora z idola do mopa, widziałam to już kiedyś, ale za każdym razem nie mogę z tego na nowo :p

--------------------

"A wszystko jest iluzją i magią i zdarza się raz na milion."
Świat ma tylko cztery strony, a w tym świecie nie ma mnie..
Dodane: 07-04-2010 19:32
#Blade - user - max%
Ha ha niezłe, naśmiałem się przy tym :d Małysz do Słowackiego, nigdy jakoś dla mnie nie byli do mnie podobni ale jednak są, parówka z reklamy jest dowodem, że kolesie robiący tą reklamę wzorowali się na Herkulesie i oglądali DBZ. Jednak poprę Zadymę, że dużo się przy tym filmiku nie napracowałeś.

--------------------
Dodane: 07-04-2010 20:02
#malpex - user - max%
No niektórzy sa faktycznie podobni, ale w niektórych jednak nie było celne porównanie. Najlepsze było porównanie Leszczyńskiego do mopa :d
Ale naprawde trzeba przyznać żeś sie nie napracował przy tym.

--------------------

-------------------------------

Dodane: 07-04-2010 20:42
#Sango - user - 100%
Hehe , podoba mi się nawet bardzo xD najlepsze było porównanie Adama Małysza z Juliuszem Machulskim naprawdę dobre
pozdrawiam

Dodane: 07-04-2010 20:48
#pejwyl - user - 0%
zadyma napisał/a:
Wiesz co może i bym ci przyklasnął za zrobienie tego filmiku ale ty podczas jego roboty nic się nie natrudziłeś.Każdy idiota umie zrobić pokaz slajdów wziętych ze strony atakklonow.pl i za przeproszeniem ty to udowodniłeś.Bo co to za robota skleić ze sobą kilka obrazków wziętych z tej strony.

Racja ,że sie nie natrudziłem ,ale też nie widziałem sensu wstawiać jakiś efektów do takiego filmiku.Po za tym zrobiłem to po to żeby więcej ludzi sie dowiedziało o tej stronie ,bo napewno nie wszyscy to znali.
Ogółem dzięki za komentarze ;)

Dodane: 07-04-2010 21:44
#Ippo - user - 80%
Filmik mi się podobał niektóre podobieństwa bardzo trafne nie słyszałem o tej stronce, ale chyba muszę sobie kiedyś zobaczyć :p .

--------------------
Dodane: 07-04-2010 21:59
#kordos - user - max%
No może się pejwyl nie napracował, ale dzięki niemu poznałem tą stronkę i rozbawił mnie ten filmik - szczególnie Bear Grylls :p
Z tym, że z ta parówką to nie trafił autor.

Dodane: 07-04-2010 22:39
#Bociak - user - max%
Filmik jest całkiem niezły, ale widać że własnoręcznie nie szukałeś podobieństw. ;) Podobne rzeczy widziałem kilkakrotnie, jednak to też mnie rozśmieszyło. Jak komuś się chce, to potrafi odszukać bliźniacze twarze. :)

--------------------
User w firmie witryna DBPolska.net

Dodane: 10-04-2010 00:42
#Macias - user - max%
Świetny filmik xD Naprawdę dobre podobieństwa i świetne wykonanie :) Jeśli już mówimy o tej parówce co była upodobniona do Mr Satana, to ci co oglądali pulp fiction z pewnością wiedzą do czego z kolei piją te parówki z reklamy tejże xD http://www.youtub...f2rPeFZrHE

--------------------
Dodane: 10-04-2010 11:26
#pejwyl - user - 0%
kordos napisał/a:
No może się pejwyl nie napracował, ale dzięki niemu poznałem tą stronkę i rozbawił mnie ten filmik - szczególnie Bear Grylls :p
Z tym, że z ta parówką to nie trafił autor.

No taki był cel zrobienia tego filmiku.Dzięki wszystkim za komentarze ;)

Dodane: 17-04-2010 13:11
#Darknes - user - max%
No filmik niezły, może i pracy nie było duzo ale i tak jest calkiem, całkiem. Dobre te porównanie Małysza xD a Hitler jako kanar mnie chyba najbardziej rozbawił xD

--------------------

Znajdziecie mnie na: LastFM and MAL
Dodane: 21-12-2010 22:33
#LuKeR - user - 40%
HEHE, N1. Leci sub :d DD Najlepszy to dziwisz i rutkowski. Oby więcej takich filmów. Małysz też był dobry :d DD

--------------------

INNE SPOJRZENIE NA ZIELEŃ...!
Dodane: 21-12-2010 22:51
#MidulGT - user - 80%
No bez kitu mega to jest oglądałem z 3 razy xD i na prwade podobni niebywale są do siebie Michael Jackson mnie rozwalił ;p

--------------------

Moje rysunki:
http://midulgt.de...m/gallery/
Musisz być zalogowany, aby móc dodawać posty na forum.
Linki sponsorowane: J.P.F. - Wydawca mangi Naruto | Radio Aoi - Azjatycka muzyka | Sportowa Zielona Góra | FIFA Online