Dodane: 02-11-2010 11:28
Co najbardziej lubię robić, hmm...Zdecydowanie w ciepłe dni uwielbiam jeździć motorkiem ;] Oprócz tego lubię pisać swoje zdanie na forum, wychodzić z kumplami, lubię dobre biby ^^ Co tam jeszcze...A no siedzieć przy komputerze, pisać w C++, uczyć się nowych ciekawych rzeczy.
--------------------
"Dopóki nie poznałem Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem.

Dodane: 04-11-2010 21:26
Sporty extreme:
-Rolki
-Skateboard
-Snowboard
-Mountainboard
W wolnym czasie oglądam anime/słucham muzyki

Dodane: 04-11-2010 21:32
Co lubię robić ? Obejrzeć dobry film ,przeczytać książkę ,również bez muzyki nie potrafię zbyt długo wytrzymać. Oprócz tego lubię spędzać mój wolny czas z dziewczyną

Dodane: 08-11-2010 23:34
Ostatnio zacząłem rysować mangę na ten konkurs ze stronki i... powiem szczerze, wciągnęło mnie to.
Narysowanie takiej strony jednej jest cholernie czasochłonne i może nawet męczące, ale codziennie robię sobie jedną i staram się, żeby to w miarę jakoś wyglądało.

Dodane: 15-01-2012 09:59
Lubie oglądać Anime i Mangę.Lubie też oglądnąć dobry film,słuchać muzyki,zagrać w piłkę nożną lub siatkę.Jest jeszcze wiele rzeczy które lubię ale nie chce mi się ich wszystkich wymieniać.

Dodane: 15-01-2012 10:09
1. Leżeć z laptopem na brzuchu.
2. Oglądać filmy, anime, bajki.
3. Czytać książki, komiksy i mangi.
4. Bawić się z psem.
5. Jeść.
6. Spać.
7. Grać na basie.
8. Ćwiczyć wt.

Dodane: 15-01-2012 11:22
Lubię siedzieć całymi dniami przy komputerze, grać na PS2, i oczywiście czytać mangi

Dodane: 15-01-2012 12:25
makenssj2 napisał/a:Lubię siedzieć całymi dniami przy komputerze, grać na PS2, i oczywiście czytać mangi
Ja lubie robić to co sprawia mi radość i przyjemność.

Dodane: 15-01-2012 12:46
Ja, ja co lubie robić!? Oglondać Dragon balla!! oczywiście i inne anime. Bardzo lubie też Majsterkować ćwiczyć sztuki walki jak Goku ;p
Lubie słuchać muzyki, czytać artykuły internetowe i jeszcze Spamić Na DBpolska.net!!! xD

Dodane: 15-01-2012 13:03
Najbardziej to lubię , można powiedzieć że to bardziej Hobby oglądać anime, głownie Naruto, Bleach , Fairy Tail, Dragonball, One Pice( niedawno zacząłem).
Poza tym to czasem lubię poczytać krótkie mangi , trochę śmieszne , a trochę zboczone , ( tak dla śmiechu ;] ) . Uwielbiam czytać książki Fantasy , typu saga Wiedźmin , Harry Potter, oraz tego typu książki, ( PS: jakby ktoś znał książki podobne do Wiedźmina, typu fabuły i kilku części niech napisze na PW, z góry dzięki).
Od czasu do czasu kiedy jest w miare ciepło , albo chociaż nie ma wiatru i nie pada śnieg to lubię pojeździć na rowerze ;].
Lubię też oglądać dobre horrory z popcornem i zimną colą.
PS: Co do anime , krótkich i śmiesznie zboczonych to polecam wam "Onegai Teacher".

Dodane: 13-02-2012 02:30
Oglądać anime, mangę bądź wyjść gdzieś z moją druga połówką chociaż nie zawsze starcza czasu człowiek zabiegany.
--------------------

Dodane: 28-02-2012 11:20
Ja lubię grac w MMORPG, czytać książki z gatunku magii i miecza (Wiedźmin,Eragon), grac w piłkę, oglądać sporty walki lub mecze piłki nożnej,siatki, oczywiście oglądać anime i czytać mangę, czytać i pisać na Npolska/DBpolska, rysować, czasami lubię wypić, lubię opowiadać kawały, uwielbiam się śmiać.
Musisz być zalogowany, aby móc dodawać posty na forum.