Dziś jest Środa, 30 Maj 2012, godz 11:16
OnLine: 82, statystyki
index > Hydepark
Temat: Co lubicie robić??
Dodane: 23-03-2010 16:44 - Edytowane przez MrBoruch dnia 23-03-2010 16:46
#MrBoruch - user - 10%
Siemaaa :)
Na pewno wy jak ja lubicie coś robić..ja akurat od jakiegoś czasu zacząłem robić filmiki z gier oto tutaj macie linka:
http://www.youtub...r/MrBoruch
I jak każdy prawie chłopak lubię grać w piłkę ale to tak na boczku ;)
Mam nadzieje że wy też macie Swoją pasje i napiszecie.. [cfaniak]

Dodane: 23-03-2010 17:05
#szwera - user - 30%
Ja lubię jeździć na rowerze. Hmmm słuchać muzyki. No grać w piłkę. Najbardziej do lubię chodzić na plażę, ale to chyba wszyscy lubią heh

Dodane: 23-03-2010 17:34
#Heliaze - user - 100%
Ja osobiście trenuje box i lekkoatletykę dochodzi do tego również piłka nożna co jest moja największa pasja.Lubie również oglądać Anime i czytać Mange, ale na to znajduje tylko czas bardzo późnym wieczorem mniej więcej o 22-23.
Czasami sprawia mi przyjemność obejrzenie jakiegoś dobrego filmu, jednymi z moich ulubionych są:
-Władca Pierścieni ( wszystkie części )
-Bękarty Wojny
Zajmuje się również AMV

Dodane: 24-03-2010 15:08
#enigma - user - max%
Bardzo lubię słuchać muzyki i robię to prawie cały czas. Lubię uprawiać sport, grać w piłę nożną, siatkówkę, koszykówkę, pływać i tak dalej. Lubię siedzieć przy komputerze, zresztą jak większość. :d Najbardziej lubię robić różne czynności na świeżym powietrzu, a z racji, że pogoda coraz lepsza, to coraz więcej spędza się godzin na dworze. :)

Dodane: 24-03-2010 18:46
#Darknes - user - max%
Jak większość chłopaków lubię pograć w piłkę, teraz ciepło to motorkiem się fajnie jeździ co prawda piździk 50 cm3 ale lepsze to niż rower xDD Ostatnio kupiłem nowego kompa więc teraz lubię sobie w coś pograć bo kiedyś to nic mi praktycznie nie chodziło xDD No i rzecz jasna lubie oglądać anime wieczorami :d

--------------------

Znajdziecie mnie na: LastFM and MAL
Dodane: 24-03-2010 18:52
#Bociak - user - max%
Pierwszą rzeczą która nasuwa mi się na myśl to anime. W końcu to moja pasja, która wchłania mnie wieczorami. Poza tym lubię od czasu do czasu pograć na komputerze, słuchać muzyki, wyjechać gdzieś rowerem czy odwiedzić kolegów. Jest dużo rzeczy które lubię, ale nie będę się zbytnio nad tym rozczulał.

--------------------
User w firmie witryna DBPolska.net

Dodane: 24-03-2010 23:01 - Edytowane przez Macias dnia 24-03-2010 23:01
#Macias - user - max%
Osobiście bardzo lubię robić wiele różnych rzeczy. Oczywiście moim hobby jest oglądanie anime. Jeśli chodzi o sporty, to zdecydowanie prowadzi w moich gustach narciarstwo. Jeśli zaś chodzi o gry komputerowe, to ostatnio lubię sobie popykać w jedi knight: jedi academy 3. Ostatnio właściwie gram tylko w tą grę, bo na inne nie mam czasu. Gram tam w jednym z najlepszych klanów w Polsce. Ostatnio bardzo dużo czasu poświęcam grze na gitarze, na której gram zaledwie od paru tygodni. Póki co jestem tym podjarany i lubię to robić. Każdego dnia słucham też dużo muzyki. Czasami jeżdżę także na koncerty, które sprawiają mi niesamowitą frajdę.

--------------------
Dodane: 25-03-2010 00:16 - Edytowane przez Ippo dnia 25-03-2010 00:17
#Ippo - user - 80%
Lubię oglądać anime, grać w nogę, słuchać muzyki, siedzieć przed kompem, robić AMV oraz spotykać się z kumplami :p . To są główne moje zajęcia, które sprawiają, że poprawia mi się humor oczywiście znajdą się jeszcze jakieś, ale nie przychodzi mi teraz nic do głowy :p .

--------------------
Dodane: 25-03-2010 07:25 - Edytowane przez szatan1962 dnia 25-03-2010 07:26
Ja najbardziej lubie oglądać Db Kai i Z słuchać muzyki db ( moja ulobiona to ta w ostatnim odcinku db gt) Grać w jakieś gry no i grać w piłkę. no i jeszcze spotykać się z kumplami.

Dodane: 25-03-2010 08:04
#Cyrus - user - max%
Lubie placki :d

A tak na serio to lubię oglądać anime :d Jak mam wolny dzień to potrafię go przesiedzieć nad anime. Np. Death Note obejrzałem prawie w jeden dzień :d
Poza tym lubię grac w koszykówkę, jest to mój ulubiony sport.

--------------------

Zajrzyj na mojego chomika chomikuj.pl/luki9696
Dodane: 25-03-2010 08:29
#Karolex - user - 90%
Latem lubię się kąpać w jeziorze. Pływanie mnie odpręża. Często oglądam anime. Bez względu na pogodę, idę grać w w piłkę z kumplami. Czasami gram na komputerze, bo ostatnio go wymieniłem. No i piszę na forum. Muzyki słucham na kompie, czasami w drodze do szkoły, czy samochodem.

--------------------
Dodane: 25-03-2010 08:53
lubie oglądać Anime cwiczę karate i oczywiście lubię piłkę nożną i spacery bo zrobiło się fajnie ciepło.Pozdro

Dodane: 25-03-2010 20:46
#Zuza - user - max%
Ja lubię wiele rzeczy. Poczynając od słuchania muzyki, przez jazdę konną, koszykówkę, którą ostatnio bardzo polubiłam, po jazdę na nartach. Lubię fotografować, jak mnie najdzie wena to rysować. Uwielbiam też śpiewać, chociaż nie jestem w tym za dobra, chodzić na długie spacery i wiele innych, mniej lub bardziej istotnych rzeczy.

--------------------

"A wszystko jest iluzją i magią i zdarza się raz na milion."
Świat ma tylko cztery strony, a w tym świecie nie ma mnie..
Dodane: 25-03-2010 20:50
#manfred - user - 60%
Ja mam bardzo dużo hobby: Pływanie w którym mam, no nie powiem, niezłe sukcesy, Anime, Manga, Komputery [HTML, CSS [programowanie stron internetowych]].

W najbliższym czasie będę mniej więcej naśladował Kamila Scheichta bo już niedługo kupuje PCta nowego i 2 monitory oraz kamerke internetową i będę robił poradniki 4 Windows oraz Linux

--------------------

Dodane: 26-03-2010 00:40
#by_ikar - systemadmin - max%
A co ja lubię robić? Lubię prowadzić tą stronę :d czasami jest to wielkie wyzwanie. Już pomijam kwestię kosztów, że robimy to bo lubimy, a nie bo chcemy zarobić, ale napisanie jednego cms'a (system zarządzania treścią) który można dzielić na kilka różnych stron, prowadzenie tego, wcale nie jest proste. Trochę przymusowo, ale musiałem się nauczyć podstaw obsługi linuxa, z czego się cieszę i co mi wyszło na dobre. Co jest najważniejsze przy tym? Wytrwałość, jeżeli jej nie posiadasz, to wymiękniesz przy większym obciążeniu..

--------------------

[51º 57' 15.40" N 14º 43' 36.43" E] Moje miasto :)
------
poczucie samotności, zagubienia, zagrożenia w świecie, beznadziejności istnienia i leku..
------
¿ɯǝıuɐʇʎzɔ z ʎzɔ 'ɯǝıʞoɹzʍ ǝz ʎɯǝlqoɹd
------
[..] morderstwo, zamordować samego siebie, złapać pociąg donikąd;
jest pewien plus samobójstwa, nie trzeba szukać ofiary [..]
------
In the eyes of Mother Nature are all her children, and all the creation of our brothers and sisters
Rejestrując się z tego linku, otrzymujesz 250mb darmowego miejsca
Dodane: 26-03-2010 14:19
#Pepe - user - max%
Mogłeś podzielić ten temat na jakieś kategorie ,nie wiem,bo dużo tego :d Lubię sport po pierwsze. Oglądać trochę mnie niż grać. Szczególnie piłka nożna to mój żywioł. Zwykle moja pozycja to obrona. Anime też wzbudza u mnie zainteresowanie i oglądam. Uwielbiam muzykę,która jest częścią mnie. Sporo czasu w przeliczeniu na dzień jej słucham,teraz też. Uwielbiam jazdę na rowerze . Jeszcze jak była sroga zima zaczęliśmy jeździć z kumplami i do dziś jeździmy. Lubię spotykać się ze znajomymi,podyskutować i pośmiać się, o to też lubię robić. Śmiech to zdrowie,jakby było tak naprawdę to morsy by się przy mnie chowały. Lubię dobre kino,lubię dziewczyny heh . Interesuje się geografią i mapa świata nie ma przede mną tajemnic. Lubię jeszcze pływać,szczególnie w plenerze . Lubię posiedzieć na tej stronie,popisać,czasami pośmiać się z głupoty userów. Na tą chwilę tyle do głowy mi przychodzi.
I taka uwaga do założyciela tematu ,lubić coś a pasjonować się czymś to dwie inne sprawy.

--------------------
iSayumi
Dodane: 05-07-2010 19:05 - Edytowane przez kordos dnia 05-07-2010 19:06
#kordos - user - max%
Co lubię robić?
No trochę tego jest.
Jeśli chodzi o hobby, pasje, to na pierwszym miejscu jest świadomy sen. Dalej rysowanie, pisanie i czytanie, słuchanie muzyki, oglądanie anime/czytanie mangi, oglądanie programów popularnonaukowych i jakiś dobrych filmów/seriali.
A tak poza tym to lubię spotykać się z osobami z którymi lubię się spotykać (xD), czasem powygłupiać się i poimprezować i tak dalej.
Lubie tez pisać na tym forum i ze zbolami w sb. :p

Dodane: 05-07-2010 19:17 - Edytowane przez Cheon dnia 05-07-2010 19:18
#Cheon - user - 90%
Co lubię robić? Jest wiele takich rzeczy. Przede wszystkim lubię się obijać :p Sport - głównie gra w piłkę, oglądanie niemieckiej bundesligi :) Ciekawi mnie astronomia. Gdy pływam, bardzo się odprężam. Pływanie koi moją duszę ;) Lubię oglądać ciekawe filmy czy też Dr House'a i jego kochane teksty. Lubię komputery, od małego starałem się poznawać jego tajniki, jak i internet. Rzadko grałem/gram. Lubię pisać wypracowania, bo moja wyobraźnia jest całkiem dobra i zawsze się rozpisuję nad dany temat.

--------------------

Dodane: 01-11-2010 13:55
#owerfull - user - max%
Oczywiście lubię oglądać anime i czytać mangę ;) .Lubię również grać w piłkę nożną czy biegać,chociaż ostatnio nie mam na to czasu :( .Posłuchać muzyki,oglądnąć dobry film,pływać,jeździć na rowerze czy też siedzieć na tyłku i pykać w jakieś gierki [szeroki] .

--------------------

http://www.youtube.com/watch?v=citzRjwk-sQ
Dodane: 01-11-2010 14:46
#Sango - user - 100%
Lubię robić wszystko co proste i przyjemne.Więc lubię jeść,jeździć na rowerze,czytać mangę,oglądać anime...itd... więcej by wymieniać ale to by trochę zajeło

--------------------

Musisz być zalogowany, aby móc dodawać posty na forum.
Linki sponsorowane: J.P.F. - Wydawca mangi Naruto | Radio Aoi - Azjatycka muzyka | Sportowa Zielona Góra | FIFA Online