Dziś jest Środa, 30 Maj 2012, godz 11:16
OnLine: 82, statystyki
index > Sport, Motoryzacja
Temat: Motocykle- wasze zdanie
Dodane: 24-03-2010 15:27
#enigma - user - max%
Jeśli chodzi o motor, to jest to pojazd piękny ! :d Uwielbiam na nim jeździć... :d Co prawda tak jak Małpek napisał, trzeba być ostrożnym wiedząc, że to nie jak samochód i tu jak się przygazuje, to jednak trochę szybciej się jedzie. Mnie zawsze kręciła jazda na motorze, nigdy nie interesowałem się nimi za bardzo, ale jeździć uwielbiam. :d Jechałem sobie ostatnio Suzuki kumpla, który drugim biegu osiągał prędkość 130 km/h i to nie był max... :d To właśnie mnie pociąga w motorach - szybka jazda. :)

Dodane: 24-03-2010 16:43
#szwera - user - 30%
Na motorach jest dużo wypadków z tym się zgodzę. Ale to wina niedoświadczonych motocyklistów, którzy nie mają wyobraźni. Podkręcić manetkę każdy umie. Mieć dobry motor to połowa sukcesu, jeszcze trzeba ten motor opanować do perfekcji. I dlatego cały czas tak bronie motory o mniejszej pojemności. Mówicie obraza majestatu, ale na czymś trzeba się nauczyć jeździć. Dlatego zalecam najpierw kupić sobie moto o mniejszej pojemności tak do 125cc, i jak się już dobrze nauczymy panować na maszyną możemy pomyśleć o czymś mocniejszym.

Dodane: 24-03-2010 16:48
#Karolex - user - 90%
Dawcą organów można nazwać osobę, która szaleje, przekracza bez jakiejkolwiek rozwagi zasady ruchu drogowego, jeździ szybko, popisuje się itp. Lubię motocykle, oglądać jeździć. Co prawda nie miałem wielu okazji "bujnąć się" cackiem, ale zdarzyło się. Kiedyś miałem jedynie komara, ale może w przyszłości jak będzie mnie stać to sobie ufunduję jakiegoś Harleya :)

--------------------
Musisz być zalogowany, aby móc dodawać posty na forum.
Linki sponsorowane: J.P.F. - Wydawca mangi Naruto | Radio Aoi - Azjatycka muzyka | Sportowa Zielona Góra | FIFA Online