Dziś jest Sobota, 11 Luty 2012, godz 06:40
OnLine: 32, statystyki
index > Naruto > Gry
Temat: Dobry emulator ps2
Dodane: 22-03-2010 15:06
#irmax - user - 0%
Witam zancie może jakiś dobry emulator co można było na nim odpalić naruto, (w sumie obojętnie jaką wersje) bo nie mam ps2 ani nic podobnego, a te gry na silniku mungen się troche przejadły....

Dodane: 23-03-2010 20:43
#Konrad - user - 100%
Chyba był taki temat...ale co mi tam..xD Najlepszy emulator to PCSX2 jest chyba nawet u nas w downloadzie..reszta to kwestia ściągnięcia biosu i dopasowania pluginów..Do dosyć dobrej gry wystarczy dwurdzeniowy proc i karta np. GF8800 i wyżej..słabsze też powinny pójść, ale ja mówię o grze bez przycięć.. :p

--------------------

Dodane: 23-03-2010 20:47
#HEROSPOL - user - 20%
Potwierdzam najlepszy emulator ps2 to PCSX2. Jest wiele przewodników jak go skonfigurować na każdy sprzęt. Ale uprzedzam sprzęt musi być dość dobry ;) . Pozdrawiam :)

--------------------
Dodane: 24-03-2010 10:21
#irmax - user - 0%
macie jakiś dobry bios ewentualnie poradnik co by pasował do naruto ultimate ninija heroes 2? bo sprzęt mam i ten program też znalazłem...

Dodane: 24-03-2010 13:15
#by_ikar - systemadmin - max%
Nie ale zrobię to co robią niektórzy często, czyli odeśle cię do google, bo widzę że chyba masz na nie bana.. http://www.google...fa24600a05

--------------------

[51º 57' 15.40" N 14º 43' 36.43" E] Moje miasto :)
------
poczucie samotności, zagubienia, zagrożenia w świecie, beznadziejności istnienia i leku..
------
¿ɯǝıuɐʇʎzɔ z ʎzɔ 'ɯǝıʞoɹzʍ ǝz ʎɯǝlqoɹd
------
[..] morderstwo, zamordować samego siebie, złapać pociąg donikąd;
jest pewien plus samobójstwa, nie trzeba szukać ofiary [..]
------
In the eyes of Mother Nature are all her children, and all the creation of our brothers and sisters
Rejestrując się z tego linku, otrzymujesz 250mb darmowego miejsca
Musisz być zalogowany, aby móc dodawać posty na forum.
Linki sponsorowane: J.P.F. - Wydawca mangi Naruto | Radio Aoi - Azjatycka muzyka | Sportowa Zielona Góra | FIFA Online