Dziś jest Środa, 30 Maj 2012, godz 11:15
OnLine: 82, statystyki
index > Dragon Ball > Premiery
Temat: Dragon Ball Kai 49 - Opinie
Dodane: 22-03-2010 22:50
#Marcin00 - user - 90%
Odcinek niezły :p Co do DBKai to wcale nie musi być wszystko to co jest w Z'ce możliwe iż po Freezerze czy Coolerze będzie inna historia czy inny wątek ;) I w sumie będzie dobre xD Funanimation dostanie w beret :d Nazwa DBZKAI a wcale Z nie jest... ale będzie plama.

--------------------

Dodane: 23-03-2010 19:52
#PinCheR - user - 60%
Heh. Nie wydaje mi się, żeby wmontowali w to wszystko Coolera. Poza tym napisali, że DB Kai to odświeżone DBZ, które zostanie pozbawione fillerów i będzie bliższe mandze. Aczkolwiek wplątanie w to wszystko Coolera mogłoby być lepsze od np Cella, którego to już nie obchodziły tytułowe Smocze Jaja. Coolera niby też, ale on miał inny motyw: zemsta. I może nawet dałoby się wplątać w to też i kule? Kto wie, mogłoby być ciekawie.

--------------------
Konstantynopolitańczykowianeczka :)
Dodane: 23-03-2010 20:17
#Rezmik - user - 10%
Mogło by być ciekawie... ale czy myślicie, ze chciało by im się robić całkiem zmienioną fabułę, kiedy nie chce im się poprawić podstawowych błędów z DBZ mało prawdopodobne, pewnie zakończą jakoś głupio całą serie, tak mi się wydaje mam nadzieję, że się myle ;)

Co do odcinka to czegoś mi brakowało

Dodane: 23-03-2010 20:47
#Arti1915 - user - 90%
No odcinek niczego sobie, chociaż mógłby być lepszy. W Z-tce ta walka trwała o wiele za długo. Tu streścili kilka odcinków w jednym. I to mi się naprawdę podoba. Oby tak dalej, tylkojeszcze lepiej, bo mam wrażenie, że Kai jest coraz gorszy, a powinno być na odwrót.

--------------------

Dodane: 27-03-2010 12:48
#Macias - user - max%
Odcinek był bardzo udany. Co prawda było w nim całkiem sporo gadaniny, ale w tym przypadku była ona konieczna. Cały epizod trzymał w napięciu. Już chyba wszystko zostało powiedziane. Koniec rozgrzewki. Teraz kiedy Frezza osiągnął pełną moc zacznie się prawdziwa walka.

--------------------
Dodane: 28-03-2010 10:17 - Edytowane przez Bociak dnia 28-03-2010 10:19
#Bociak - user - max%
Mi gadanina nie przeszkadzała, poza tym ta rozmowa była nieunikniona. Odcinek bardzo fajnie się oglądało. Jednak dopiero teraz czeka nas najciekawsza część batalii z Frezerem, otóż to ostanie jej momenty.

--------------------
User w firmie witryna DBPolska.net

Musisz być zalogowany, aby móc dodawać posty na forum.
Linki sponsorowane: J.P.F. - Wydawca mangi Naruto | Radio Aoi - Azjatycka muzyka | Sportowa Zielona Góra | FIFA Online