Dodane: 19-03-2010 22:48

Dodane: 20-03-2010 01:35
Sygnaturka całkiem niezła, ale nie będę oceniać, ponieważ nie można wystawić oceny widząc tylko jedną pracę^^ Czekam na więcej^^
--------------------

Dodane: 20-03-2010 07:07
nawet fajna Pracka aha czy mógł byś mi powiedzieć w jakim programie robisz?jeśi w gimpie to pobaw się cs4

Dodane: 20-03-2010 10:39
Niestety moja opinia nie będzie tak jak te poprzednie. Pierwsze co mi się rzuciło w oczy to ten straszny napis, jest okropny, nie rób takich bo to tylko oszpeca twoją pracę. Druga rzecz to znacznie przesadziłeś z sharpenem, nie podoba mi się to. Render też jest słabo widoczny, co nie dodaje pracy uroku... .Ogólnie to nie jest najgorzej

Pracuj chętnie zobacze kolejne
--------------------
Zapraszam na moje GFX
klik---> My GFX <---klik--------------------------------------------------------------------------------

Dodane: 20-03-2010 13:47
Praca trochę za duża, ale pominę ten fakt, mnie bardziej interesuje czy mógłbyś umieścić na tej sygnaturce nick taki sam jaki używasz tutaj na stronie? Jeżeli nie, bo "już nie masz psd" to będzie znaczyło tylko jedno..

Dodane: 20-03-2010 15:52
Niedlugo wrzuce nowe pracki. Tak pracuje w Gimpie, nick moge zmienic ale wolabym pozostawic ten, thomas004 to moje stare konto, ktore.... zostalo poprostu zbanowane.

Dodane: 20-03-2010 19:27
majin004 napisał/a:
Niedlugo wrzuce nowe pracki. Tak pracuje w Gimpie, nick moge zmienic ale wolabym pozostawic ten, thomas004 to moje stare konto, ktore.... zostalo poprostu zbanowane.
No to przy okazji wrzuć też tą z przerobionym napisem ;>
--------------------
Zapraszam na moje GFX
klik---> My GFX <---klik--------------------------------------------------------------------------------

Dodane: 26-03-2010 15:46
Sygna całkiem niezła.Prawie wszystko mi się podoba.Kolor dobrany tło też dobre no nie ma co mówić ale ocenię gdy będzie więcej prac

Dodane: 28-03-2010 17:13
Szkoda, że dajesz tylko jedną sygnaturkę, bo wnioskuję, że nie jest ona twoją pierwszą. Dlatego miło by było jakbyś zaszczycił nas większą kolekcją. Co mogę powiedzieć o tej? Prezentuje się naprawdę nieźle, ale to za mało, żeby ocenić twój poziom umiejętności.
--------------------
Tam gdzie mądry jest za głupi, potrzeba geniusza
Robię wszystko, żeby nie robić nic xD

Dodane: 02-04-2010 21:39
Nawet nawet chciałbym ocenić tylko nie ma co szkoda że tylko jedna sygnatura.Mam nadzieje że zrobisz więcej.

Dodane: 26-04-2010 17:46
Twoja sygnatura jest za duża, ale jakby ją zmniejszyć była by w sam raz. Całkiem fajna praca, jednak jest ona tylko jedna, dlatego nie można dokładnie poznać twoich umiejętności.
--------------------
User w firmie witryna DBPolska.net

Dodane: 27-08-2010 13:09
Trochę wątpię czy to jego sygnatura, ale dobra.
Praca bardzo fajna, kolorystycznie itd. Sam bym lepszej nie zrobił. Pozostaje jeszcze ten podpis.
--------------------
Musisz być zalogowany, aby móc dodawać posty na forum.