Dodane: 09-09-2010 17:29
Jestem pewien że nastąpi koniec gatunku ludzkiego...dlaczego?wydaje mi się dwa powody,pierwszy to IV Wojna Światowa a drugi może uderzyć jakiś meteoryt albo tym podobne,żaden gatunek nie będzie żył wiecznie

ale wydaje mi się że lat to nastąpi chociażby za 100 tyś lat
--------------------

Dodane: 09-09-2010 17:40
Nie potrzebna nam żadna wojna czy ingerencja ciał niebieskich, wystarczymy sami sobie, codziennie ktoś zabija kogoś, ktoś robi gdzieś zamach, choroby, które wciąż nie są uleczalne, a wciąż się rozszerza ich zakres, no i te, które pewnie sami zaczynamy "tworzyć", jest wiele rzeczy, które nas mogą wykończyć, a na dodatek jesteśmy sami sobie tego winni.

Dodane: 09-09-2010 17:52
Mowicie o 4 wojnie swiatowej, a jeszcze 3 nie bylo.
Zgadzam sie z blackie, ze ludzie sami sie wykoncza.
Jednak wojna to to tez dzialanie czlowieka.
Myslicie o 4 wojnie swiatowej???
No to jestescie NAPRAWDE WIELKIMI optymistami skoro sadzicie, ze III przezyja ludzie.Jest era energi Atomowej. Kilka takich bomb i po ludziach nie bedzie sladu. Nawet jesli jakas istota przezyje to predzej czy pozniej zginie/zmutuje od promieniowania.
--------------------
Come back Gin.

Dodane: 21-09-2010 21:01
Wydaję mi się, że koniec ery człowieka będzie po ewentualnej wojnie lub po jakimś kosmicnzym atakiem ;D Ciągle ufam, że UFO zemści na nas, za to, że w nie nie wierzymy;d!
--------------------
Ludzie boją się zmiany. Nawet na lepsze. - Józef Ignacy Kraszewski.
Anioł nigdy nie upada. Diabeł upada tak nisko, że nigdy się nie podniesie. Człowiek upada i powstaje.
F.Dostojewski
"Nullum potentius satelittium
quam amici fidelis" - Nie ma potężniejszych obrońców
nad wiernych przyjaciół

Dodane: 22-09-2010 12:16
Dokładnie przyczyną końca gatunku ludzkiego bedą ludzie. To nie jest przecież żadna niespodzianka ponieważ sami siebie wyniszczamy od dłuższego czasu. Niszczenie środowiska, wykorzystywanie go, przez co sami pozbawiamy możliwości dalszego życia na Ziemi. Dodając do tego to co wymienił Black czeka nas niechybny koniec.
--------------------
-------------------------------

Dodane: 22-09-2010 21:03
Na pewno nie z winy ludzkiej. Oj nie, co to to nie. Psychopaci, którzy trzymają glob w swoich chciwych łapskach do wojny nie doprowadzą, ponieważ wiedzą, że to nie jest sposobem na totalne zniewolenie ludzi. Oj... przepraszam... chciałem powiedzieć: ludomałpów. Jeżeli istnieją jakieś obce cywilizacje i są, bądź będą na tyle rozwinięte, że dotrą do naszej planety, zapewne wymażą z niej rasę homo sapiens, no i zapewne homo sapiens sapiens również. Już nawet nie z pragnienia podbicia planety, a raczej z powodu tej chciwości sku$#@#$ gatunku.
--------------------
Musisz być zalogowany, aby móc dodawać posty na forum.