Dziś jest Środa, 30 Maj 2012, godz 11:11
OnLine: 74, statystyki
index > Nauka, Historia, Filozofia
Temat: Czym piszesz?
Dodane: 08-01-2012 08:31
Używam dwóch rzeczy do pisania w szkole do rysunku i ogólnie praktyki uruchamiam automatyczny ołówek :) który mam sześć lat a normalne lekcje czy gdziekolwiek złoty długopis od ojca który też mam już ok trzy latka żadnych innymi śmieci po 30 gr nie ruszam

--------------------
Dodane: 14-01-2012 11:27
krupek123 napisał/a:
Używam dwóch rzeczy do pisania w szkole do rysunku i ogólnie praktyki uruchamiam automatyczny ołówek :) który mam sześć lat a normalne lekcje czy gdziekolwiek złoty długopis od ojca który też mam już ok trzy latka żadnych innymi śmieci po 30 gr nie ruszam

Ja odkąd zacząłem pisać to tylko długopisem . Nigdy nie pisałem piórem nie próbowałem nawet.

--------------------

"Człowiek uczy się całe życie a umiera głupi"

Dodane: 18-01-2012 15:15
#DeaDMen - user - 90%
Ja używam tylko długopisu do pisania próbowałem też piórem,ale mi nie wychodziło.Najczęściej niebieskiego rzadko czarnego.

Dodane: 27-02-2012 13:01
#Byczusia - user - 80%
Ja to z reguły piszę długopisem. Piórem zbytnio nie lubię, pisanie nim mnie tylko i wyłącznie męczy. Czasem piszę ołówkiem, ale raczej rzadko kiedy.

Dodane: 27-02-2012 14:05 - Edytowane przez Esey dnia 27-02-2012 14:06
#Esey - user - 80%
Długopisem, piórem to złe rozwiązanie dla mnie - jestem leworęczny. Nawet jak piszę zwyczajnym penem, to i tak wszystko zamazuję i mam całą rękę brudną ^^. Dlatego używam długopisów, które nie piszą grubo, bo wtedy więcej rozmazywania :) Ołówkiem pisałem w brudnopisie, albo na marginesie.

Dodane: 27-02-2012 14:43
#by_Milo - user - 20%
Pisze długopisem. Najczęściej Pilotem Rexgrip F. Najwygodniej mi się nimi piszę. Wolę bardziej niebieskie niż czarne.

Ołówkiem pisze/rysuje tylko w podręcznikach ew. w zeszycie jeżeli trzeba narysować jakąś figurę.

Piórem pisałem kilka lat temu i przez krótki okres czasu. Nieźle mi się nimi pisało. Może kiedyś znowu spróbuje.

--------------------
Dodane: 29-02-2012 13:32
#Ahalian - user - 80%
Kupiłem sobie niedawno fajny długopis z jakieś 2 tygodnie bo mi stary ukradnli ;/
Miałem taki fajny, z niebieskim wkładem, ale już nie mam. Teraz mam taki co cieniutko pisze, lubie takie najbardziej.
#by_Milo kiedyś miałem taki sam długopis, bardzo fajnie się nim pisze, ale długo się nim nie nacieszyłem bo się wkład wypisał po 3 dniach pisania...

--------------------
Dodane: 03-03-2012 10:57
#slander - user - 70%
Zdecydowanie długopisem. Piórem pisałem w podstawówce, i jakoś mi to nie wychodziło. Wracałem cały urąbany atramentem. A tak to sobie piszę czarnym, najnormalniejszym długopisem na świecie.

--------------------
Jestem Saiyaninem, który przybył z Ziemi, zeby cię pokonać

-----

http://komixxy.pl...zebaczenia
Dodane: 03-03-2012 11:37
#Lambiel - user - 40%
Moja nauczycielka nakazuje pisać piórem więc piszę ale się nie staram. Za to długopisem się staram i też narysowałem wojnę w zeszycie długopisem !!! Tak przy okazji czy ktoś wie skąd pobrać Dragon Ball Z Sagas ??? bo próbuję pobierać z utorrent ale bardzo długo czy ktoś da link proszę serdecznie dziękuję. Do zobaczenia ;)

--------------------

Seresu1.
Musisz być zalogowany, aby móc dodawać posty na forum.
Linki sponsorowane: J.P.F. - Wydawca mangi Naruto | Radio Aoi - Azjatycka muzyka | Sportowa Zielona Góra | FIFA Online