Dodane: 18-03-2010 15:38 -
Siema. Czy znacie może jakieś fajne gry na gemboy w stylu Dragon Ball??????
Jeżeli tak to napiszcie .Bo jedną taką fajną znalazłem chyba

ragon ball Advence czy jakoś tak. Zresztą nie ważne jak znacie jakąś fajną to piszcie

Dodane: 18-03-2010 19:03
W strefie plików są gry na GBA Log 1,2,3 i jesczcze jakieś ale log chyba najlepszy choć nigdy zadnego nie przeszedłem nawet w 15%

Dodane: 18-03-2010 19:53
Przeszedłem prawie wszystkie gry z strefy plików muszę przyznać są świetne !Polecam Legacy of goku 1 2 i 3 albo Dragon Ball GT Transformation.
--------------------
Już sam nie wiem jak to ma być,
bez was nie mogę a z wami nie
umiem żyć i co ja mam teraz zrobić ?

Dodane: 18-03-2010 20:43
Praktycznie wszystkie możliwe gry na gameboya o tematyce DB masz w strefie pliku, także chyba zbędne te pytanie jest.

LoG świetna gra, którąś z jej części przeszedłem całą a resztę prawie. Ja osobiście lubiłem pograć jeszcze w DB supersonic warriors - typowa bijatyka, mi się podobała, a reszta to przeciętniaki. Zresztą, za dużo po GBA oczekiwać nie można.
--------------------

Dodane: 19-03-2010 16:40
Godne polecenia są tylko wszystkie części LoGa (od I do III wszystkie przeszedłem xD) oraz DB Super Sonic Warriors (także przeszedłem). Poza tym to chyba nie ma nic ciekawszego... chyba że ten Advence, ale w niego nie grałem to się nie wypowiem

O wiele fajniejsze sa gry na Nintendo

Dodane: 26-03-2010 17:52
Gry LOG Mają to do siebie że nie dają dużego klimatu takiego jak jest w anime. Bez podkładu angielskiego da bingu muzycznego w wersi angielskiej to by pewnie wielu graczy straciła

Dodane: 14-05-2010 10:12
Legacy Of Goku jedyna fajna gra DB na GBA. Wszystkie inne są za przeproszeniem do dupy. Wiem że już to pisałem ale przydałaby się gierka na PC. A nie, tworzą jakieś badziewia na GBA.

Dodane: 30-05-2010 19:03
Polecam Ci grę ,, Legacy of Goku 1,2,3 ". Osobiście sam właśnie gram w trzecią część tej gry ;p. Podoba mi się z powodu dokładnej sagi [łącznie z tą z filmu ;D].
Dobra jest i druga część, przedstawia ona wydarzenia z sagi anroid i cell. Osobiście jej nie ukończyłem, dotarłem do walki Piccolo vs C17.
Polecam ci jeszcze grę ,, Dragon ball Legendary Super Warriors" gra zrobiona ze spritów polegająca na zasadzie zbieraj i walcz ;p. Pobierz i sprawdź wszystko znajdziesz w dziale download ;p.

Dodane: 30-05-2010 19:29
Grałem w 5 gier DB na GBA: Advance Adventure, Log 1, 2, 3 i Supersonic Warriors. Nie przeszedłem tylko LOGa jedynki, bo okazał się dla mnie za trudny xD Supersonic Warriors też się chyba nie da przejść, ale miałem już wykupione wszystko i skończone wszystkie walki, więc można to uznać za przejście gry
--------------------
[*] dla poległych na polu walki. Zginęli za wolność i na zawsze pozostaną w naszych sercach... 03.03.2011

Dodane: 30-05-2010 20:30
Tomson napisał/a:Grałem w 5 gier DB na GBA: Advance Adventure, Log 1, 2, 3 i Supersonic Warriors. Nie przeszedłem tylko LOGa jedynki, bo okazał się dla mnie za trudny xD Supersonic Warriors też się chyba nie da przejść, ale miałem już wykupione wszystko i skończone wszystkie walki, więc można to uznać za przejście gry
Ja przeszedłem LoGa I i prawdę mówiąc fakt, dość trudny był

Co do SuperSonic Warriors to da radę przejść, ja przeszedłem II na NDS i I na emu na kompie ;P

Dodane: 13-07-2010 23:02
Mam problem pobralem emulator i gre ale wyskakuje mi jakis blad i nie moge grac moze ktos pomuc Pliss

Dodane: 14-07-2010 08:56
Piszę się "pomÓc", a poza tym jak możemy ci pomóc nie znając tego błędu? To tak jakbym ci napisał "przyjedź do mnie i mnie podrzuć, mieszkam gdzieś w polsce". Przewidziałbyś gdzie mieszkam? Myślcie nad tym co piszecie.

Dodane: 25-08-2010 19:19
Mi się bardzo podobają "Legacy of Goku 3 Buu's Furry" oraz "Supersonic Warriors".
Pierwsze przeszłem cały wątek główny i teraz szukam itemów na wystawy w Capsule Corp. i do Kawiarni Herkulesa.Jak ktoś zna lokacje wszystkich to bardzo bym o nie prosił.Drugie o zaliczyłem większośc "story" i mam ponad połowe postaci.

Dodane: 25-08-2010 22:37
Ja kiedyś też szukałem wszystkich itemów na wystawę ;] Udało mi się dzięki jakiejś angielskiej stronce, adresu nie pamiętam, ale myślę, że w google coś znajdziesz

Jak się wszystko uzbiera to można zagrać Vegeto (albo Gogeta, ni pamiętam już), zarąbiste ataki ma xD Ale już nie ma na kim wypróbować jak sie całą grę przeszło

Dodane: 26-08-2010 11:29
Jak chcesz wybróbowac to pójdź w miejsca gdzie szukałeś smoczych kul, niektóre są otwarte albo poszukaj dobrze. Najlepsze miejsce to tam gdzie był statek Babidiego.

Dodane: 27-08-2010 20:35
Tam gdzie był statek babidiego to dobijałem wszystkie postacie na max lvl

Trochę się natrudziłem, ale dałem rade ;] Dobry exp tam jest

Dodane: 15-04-2011 16:34
Fakt, Legacy Of Goku I II i Buu's Fury są najlepsze, wszystkie w 100% przeszedłem w nie dłużej niż 30h gry - oczywiście wiele przyspieszałem...
Supersonic Warriors też dobre i też przeszedłem, DBGT Transformation troche słabe ale da się przeżyć...
Advanced Adventure to typowa 2D nawet fajnie się w nią gra, ale i tak wolę LOGi xd
BTW na podstawie LOGów - graficznie i w ogóle - zrobiono mmorpg tylko szkoda że na silniku tym co Tibia bo to się źle kojaży, ale mmorpg dobre ogólnie, też polecam...
Się rozpisałem...

Dodane: 16-04-2011 19:28
Gry są nawet fajne te ale polecam pograć na emulatorze ps2 na kompie i jest lepiej niż grać w gry na GBA oczywiście sam jestem fanem takich gierek na GBA typu DBZ,Full metal alchemist i wiele wiele innych tytułów
Musisz być zalogowany, aby móc dodawać posty na forum.