Dziś jest Sobota, 11 Luty 2012, godz 06:09
OnLine: 27, statystyki
index > Dragon Ball > Gry
Temat: Dragon Ball: Gry na GBA
Dodane: 18-03-2010 15:38 - Edytowane przez by_ikar dnia 18-03-2010 15:49
Siema. Czy znacie może jakieś fajne gry na gemboy w stylu Dragon Ball??????
Jeżeli tak to napiszcie .Bo jedną taką fajną znalazłem chyba :d ragon ball Advence czy jakoś tak. Zresztą nie ważne jak znacie jakąś fajną to piszcie ;)

Dodane: 18-03-2010 19:03
W strefie plików są gry na GBA Log 1,2,3 i jesczcze jakieś ale log chyba najlepszy choć nigdy zadnego nie przeszedłem nawet w 15%

Dodane: 18-03-2010 19:53
Przeszedłem prawie wszystkie gry z strefy plików muszę przyznać są świetne !Polecam Legacy of goku 1 2 i 3 albo Dragon Ball GT Transformation.

--------------------

Już sam nie wiem jak to ma być,
bez was nie mogę a z wami nie
umiem żyć i co ja mam teraz zrobić ?
Dodane: 18-03-2010 20:43
#enigma - user - max%
Praktycznie wszystkie możliwe gry na gameboya o tematyce DB masz w strefie pliku, także chyba zbędne te pytanie jest. :p LoG świetna gra, którąś z jej części przeszedłem całą a resztę prawie. Ja osobiście lubiłem pograć jeszcze w DB supersonic warriors - typowa bijatyka, mi się podobała, a reszta to przeciętniaki. Zresztą, za dużo po GBA oczekiwać nie można.

--------------------
Dodane: 19-03-2010 16:40
#Cyrus - user - max%
Godne polecenia są tylko wszystkie części LoGa (od I do III wszystkie przeszedłem xD) oraz DB Super Sonic Warriors (także przeszedłem). Poza tym to chyba nie ma nic ciekawszego... chyba że ten Advence, ale w niego nie grałem to się nie wypowiem ;) O wiele fajniejsze sa gry na Nintendo :)

--------------------

Zajrzyj na mojego chomika chomikuj.pl/luki9696
Dodane: 26-03-2010 17:52
Gry LOG Mają to do siebie że nie dają dużego klimatu takiego jak jest w anime. Bez podkładu angielskiego da bingu muzycznego w wersi angielskiej to by pewnie wielu graczy straciła

Dodane: 14-05-2010 10:12
#aladin - user - 0%
Legacy Of Goku jedyna fajna gra DB na GBA. Wszystkie inne są za przeproszeniem do dupy. Wiem że już to pisałem ale przydałaby się gierka na PC. A nie, tworzą jakieś badziewia na GBA.

Dodane: 30-05-2010 19:03
#Newe - user - 0%
Polecam Ci grę ,, Legacy of Goku 1,2,3 ". Osobiście sam właśnie gram w trzecią część tej gry ;p. Podoba mi się z powodu dokładnej sagi [łącznie z tą z filmu ;D].
Dobra jest i druga część, przedstawia ona wydarzenia z sagi anroid i cell. Osobiście jej nie ukończyłem, dotarłem do walki Piccolo vs C17.
Polecam ci jeszcze grę ,, Dragon ball Legendary Super Warriors" gra zrobiona ze spritów polegająca na zasadzie zbieraj i walcz ;p. Pobierz i sprawdź wszystko znajdziesz w dziale download ;p.

Dodane: 30-05-2010 19:29
#Tomson - user - 90%
Grałem w 5 gier DB na GBA: Advance Adventure, Log 1, 2, 3 i Supersonic Warriors. Nie przeszedłem tylko LOGa jedynki, bo okazał się dla mnie za trudny xD Supersonic Warriors też się chyba nie da przejść, ale miałem już wykupione wszystko i skończone wszystkie walki, więc można to uznać za przejście gry ;)

--------------------

[*] dla poległych na polu walki. Zginęli za wolność i na zawsze pozostaną w naszych sercach... 03.03.2011
Dodane: 30-05-2010 20:30
#Cyrus - user - max%
Tomson napisał/a:
Grałem w 5 gier DB na GBA: Advance Adventure, Log 1, 2, 3 i Supersonic Warriors. Nie przeszedłem tylko LOGa jedynki, bo okazał się dla mnie za trudny xD Supersonic Warriors też się chyba nie da przejść, ale miałem już wykupione wszystko i skończone wszystkie walki, więc można to uznać za przejście gry ;)

Ja przeszedłem LoGa I i prawdę mówiąc fakt, dość trudny był :p Co do SuperSonic Warriors to da radę przejść, ja przeszedłem II na NDS i I na emu na kompie ;P

--------------------

Dodane: 13-07-2010 23:02
#edding19 - user - 20%
Mam problem pobralem emulator i gre ale wyskakuje mi jakis blad i nie moge grac moze ktos pomuc Pliss

Dodane: 14-07-2010 08:56
#by_ikar - systemadmin - max%
Piszę się "pomÓc", a poza tym jak możemy ci pomóc nie znając tego błędu? To tak jakbym ci napisał "przyjedź do mnie i mnie podrzuć, mieszkam gdzieś w polsce". Przewidziałbyś gdzie mieszkam? Myślcie nad tym co piszecie.

--------------------

[51º 57' 15.40" N 14º 43' 36.43" E] Moje miasto :)
------
poczucie samotności, zagubienia, zagrożenia w świecie, beznadziejności istnienia i leku..
------
¿ɯǝıuɐʇʎzɔ z ʎzɔ 'ɯǝıʞoɹzʍ ǝz ʎɯǝlqoɹd
------
[..] morderstwo, zamordować samego siebie, złapać pociąg donikąd;
jest pewien plus samobójstwa, nie trzeba szukać ofiary [..]
------
In the eyes of Mother Nature are all her children, and all the creation of our brothers and sisters
Rejestrując się z tego linku, otrzymujesz 250mb darmowego miejsca
Dodane: 25-08-2010 19:19
#razor66 - user - 0%
Mi się bardzo podobają "Legacy of Goku 3 Buu's Furry" oraz "Supersonic Warriors".
Pierwsze przeszłem cały wątek główny i teraz szukam itemów na wystawy w Capsule Corp. i do Kawiarni Herkulesa.Jak ktoś zna lokacje wszystkich to bardzo bym o nie prosił.Drugie o zaliczyłem większośc "story" i mam ponad połowe postaci.

Dodane: 25-08-2010 22:37
#Cyrus - user - max%
Ja kiedyś też szukałem wszystkich itemów na wystawę ;] Udało mi się dzięki jakiejś angielskiej stronce, adresu nie pamiętam, ale myślę, że w google coś znajdziesz :) Jak się wszystko uzbiera to można zagrać Vegeto (albo Gogeta, ni pamiętam już), zarąbiste ataki ma xD Ale już nie ma na kim wypróbować jak sie całą grę przeszło :p

--------------------

Dodane: 26-08-2010 11:29
#razor66 - user - 0%
Jak chcesz wybróbowac to pójdź w miejsca gdzie szukałeś smoczych kul, niektóre są otwarte albo poszukaj dobrze. Najlepsze miejsce to tam gdzie był statek Babidiego.

Dodane: 27-08-2010 20:35
#Cyrus - user - max%
Tam gdzie był statek babidiego to dobijałem wszystkie postacie na max lvl :d Trochę się natrudziłem, ale dałem rade ;] Dobry exp tam jest

--------------------

Dodane: 15-04-2011 16:34
Fakt, Legacy Of Goku I II i Buu's Fury są najlepsze, wszystkie w 100% przeszedłem w nie dłużej niż 30h gry - oczywiście wiele przyspieszałem...
Supersonic Warriors też dobre i też przeszedłem, DBGT Transformation troche słabe ale da się przeżyć...
Advanced Adventure to typowa 2D nawet fajnie się w nią gra, ale i tak wolę LOGi xd
BTW na podstawie LOGów - graficznie i w ogóle - zrobiono mmorpg tylko szkoda że na silniku tym co Tibia bo to się źle kojaży, ale mmorpg dobre ogólnie, też polecam...
Się rozpisałem...

Dodane: 16-04-2011 19:28
Gry są nawet fajne te ale polecam pograć na emulatorze ps2 na kompie i jest lepiej niż grać w gry na GBA oczywiście sam jestem fanem takich gierek na GBA typu DBZ,Full metal alchemist i wiele wiele innych tytułów

Musisz być zalogowany, aby móc dodawać posty na forum.
Linki sponsorowane: J.P.F. - Wydawca mangi Naruto | Radio Aoi - Azjatycka muzyka | Sportowa Zielona Góra | FIFA Online