Dodane: 28-09-2010 23:13
Cyrus napisał/a:Ja tam akurat gustuję w większych piersiach więc mi to nie przeszkadza, ale wam jak widać tak

Dziewczyny z OP the best
Mnie to nie przeszkadza, jednakże skoro była poruszona sprawa różnic to... no kurde, przejdź się po swojej miejscowości i sam zobacz, czy wszystkie są zgrabne, wielkookie i cycate. xD

Dodane: 30-09-2010 21:17
kordos napisał/a:
Mnie to nie przeszkadza, jednakże skoro była poruszona sprawa różnic to... no kurde, przejdź się po swojej miejscowości i sam zobacz, czy wszystkie są zgrabne, wielkookie i cycate. xD
No właśnie brak takich kobiet na świecie to oglądam anime

Nie mam im nic do zarzucenia, są dobrze rysowane moim zdaniem. Oczywiście żeby nie było żadnych podtekstów, potrafię odróżnić świat realny od fikcji i wolę realne dziewczyny xD

Dodane: 04-12-2010 02:58
Początkowo stwierdziłem, ze Oda nie umie rysować kobiet. Wychodziły mu słabo. Niektórzy zachwalali Robin a mi się w ogóle nie spodobała. Z czasem Oda się trochę wyrobił i o ile u Nami jeszcze jakoś rozumiem nagły wzrost biustu (bo jest młodziutka) to nie wiem jakim cudem u 28 letniej Robin nagle biust urósł xD Trochę na fanserwis poszli, często jest kamera z góry lub na tyłek, ja to się z tego zawsze śmieje i tylko powtarzam "Japońcy są chorzy" xD Tak samo krzywy i wielki nos Robin aktualnie stał się jakiś bardziej przystępny dla oka (początkowo źle mi sie kojarzył xD) Nami trochę się fryzura zmieniła i to jej tez dodało urody. Ogólnie te dwie kobiety zostały nieźle stuningowane xDD
Numero uno jest u mnie Boa Hancock, chyba każdy wie czemu xD
A takie, które bardziej zapadły mi w pamięć:
Nojiko - pierwsza ładna kobieta w OP
Alvida - w dalszych odcinkach po zjedzeniu owocu całkiem niezła
Vivi - kolejna, która pobiła pozostałe
Califa - na była ostra laska xD
Margaret - najładniejsza na Amazon Lily
I facet zmieniony w kobietę w 439 epku xDD
Śmieszna była Miss Monday - taki napakowany babsztyl z cieniuteńkim głosikiem xD
--------------------
Znajdziecie mnie na: LastFM and MAL

Dodane: 04-12-2010 08:52 -
Nami trochę się fryzura zmieniła i to jej tez dodało urody. Ogólnie te dwie kobiety zostały nieźle stuningowane xDD
Nami podczas CP9 i akcji Thriller Bark była świetna.

A tan fanserwis... on w umiarze nikomu nie zaszkodzi, chyba żeby z OP zrobiło się drugie ecchi.

Nie tylko kobiety wyładniały, ogółem grafika się polepszyła.
--------------------
User w firmie witryna DBPolska.net

Dodane: 04-12-2010 10:59
Ah jak Sanji się dowiedział, ze Abasalom ją widział nago to cały płonął ze złości xDD Mnie rozśmieszały scenki z kinówki Strong World bo przy każdej nadarzającej się okazji ukazywano kształty Nami xD
Jak się oglądało kinówki pod rząd to pewnym momencie nastawił przeskok i nagle obu paniom powiększyły się biusty a kamera dziwnym trafem zaczęła uciekać do góry xD Gdy miały mniejsze to tego nie zauważałem. Japońce jak jest okazja to lubią podjarać oglądającego robiąc takie małe niewinne ujęcie "kamery" xD
--------------------
Znajdziecie mnie na: LastFM and MAL

Dodane: 16-01-2012 15:35
Laski w OP są całkiem całkiem. Vivi, Alvida (oczywiście po zjedzeniu owocu). Na wyspie ryboludzi prawie wszystkie syrenki są ładne. Nie podoba mi się Caime bo wygląda jakby miała wąsy. Nowa Robin wygląda dziwnie wolałem starą. Ale Nami po tuningu jest najlepszą laską z shonenów xd. Starsza wersja nami raz mi się podobała raz nie zależy od kreski.

Dodane: 13-02-2012 04:14
Blondyneczka z Amazon lily która uratowała Luffiego chyba Margaret ale nie pamiętam dobrze, niezła sztuka tylko szkoda że naszkicowana xD
--------------------
Musisz być zalogowany, aby móc dodawać posty na forum.