Dodane: 14-03-2010 17:36 -
Były już takie tematy o innych anime, więc postanowiłem założyć także o One Piece

, a więc, która dziewczyna wam się najbardziej podobała i dlaczego wiadomo o co chodzi

. Zapraszam do luźnej dyskusji

.
--------------------

Dodane: 14-03-2010 19:49
Bez wątpienia pierwsza w rankingu piękności jest Hanckock, ma swój urok (co by było gdyby Sanji ją zobaczył

). Zaraz po niej jest Nami, która od początku One Piece nam ciekawie ewoluowała. xD Z charakteru wybrałbym jednak Robin, gdyż jest najspokojniejszą z tych trzech niewiast.
--------------------
User w firmie witryna DBPolska.net

Dodane: 14-03-2010 20:27
Moim zdaniem najładniejsza jest Robin

Zaraz za nią jest Nami. Zresztą jak tu nie kochać tych dziewczyn skoro mają wszystko na miejscu i ładnie się prezentują

Mnie i kumplowi zawsze podobał się moment w teledysku:
http://www.youtub...Bx9LGAGJ1g 2 minuta
Denerwuje mnie jak w fillerach poprzez słabą kreskę krzywdzą te dziewczyny

Dodane: 08-07-2010 01:01 -
Hmm wszystki są piękne Hancock, Robin, Nami i jej Siostra, Vivi, i ta taka dziewczyna co tak duzo je jest ladna

i ta Syrena co ja luffy uratował co walnoł tego tenrubito i wpadl potem admiral i ci Pacyfisci. A i te laski z wyspy Hancock ta taka w jasnych włosach

też bardzo ładna co znalazla luffiego i co go myły i mu mało wiecie czego nie wyrwały albo nie spaliły xDD Heh po tym poscie to na Erotomana wyjde ale to nie moja wina ze mam podobny charakter do Sanjego i też mam tą zasade że nie wolno bić kobiet.

Dodane: 08-07-2010 17:16
Tak zgadzam się, zdecydowana czołówka to Boa,Robin i Nami , ale są też dziewczyny które popisały się swoim pięknem mimo że krótko o nich było. Chociażby ta Margaret z Amazon Lily ( ta blondynka ) bardzo fajnie wyglądała i fryzurę miała podobną do Soi Fon z Blicza . Nie można zapomnieć też o Vivi czy tej babce z Supernova,która to wygląda jakby nie była z pod ręki ODy narysowana bo według mnie inna kreska. Wyżej wymieniona syrena nie zrobiła na mnie wrażenia

Dodane: 13-07-2010 21:25
Ja bym sie zastanawial pomiedzy Vivi i Hankock... Nami jest ladna ale ma jedna podstawowa wade-krotkie wlosy, a nie wiem jak inni, ale ja uwielbiam dziewczyny z dlugimi wlosami

. Jak chodzi o charakter to podobnie jak ktos wyzej wolalbym Robin ktorej tez niczego nie brakuje

Dodane: 25-07-2010 18:55
Macie racja Hancock jest najładniejsza i podoba mi się to że taka królewna a zarazem schibukai mięknie na myśl l Luffym.Druga pod względem piękności jest Nami.Ona zawsze chodzi roznegliżowana i nie dziwię się bo ma się czymś popisać.Robin też jest ładna ale nie eksponuje swego ciała tak jak Nami.Czwarta będzie Kalifa która była i piękna i też pokazywała to i owo.A Jej walka z Nami w łazience była przecudowna.Prawie jak z hentai.

Dodane: 25-07-2010 21:46
zadyma napisał/a:
Macie racja Hancock jest najładniejsza i podoba mi się to że taka królewna a zarazem schibukai mięknie na myśl l Luffym.Druga pod względem piękności jest Nami.Ona zawsze chodzi roznegliżowana i nie dziwię się bo ma się czymś popisać.Robin też jest ładna ale nie eksponuje swego ciała tak jak Nami.Czwarta będzie Kalifa która była i piękna i też pokazywała to i owo.A Jej walka z Nami w łazience była przecudowna.Prawie jak z hentai.
O tak, Nami lubi eksponować swoje ciało

Najlepiej to pokazali na Thriller Bark w scenie "łazienkowej" xD To było rodem z jakiegoś ecchi xD

Dodane: 25-07-2010 23:28
O tak, Nami lubi eksponować swoje ciało

Najlepiej to pokazali na Thriller Bark w scenie "łazienkowej" xD To było rodem z jakiegoś ecchi xD
Macie coś przeciwko, bo mi się podobają takie sytuacje.

Nie tylko scena "łazienkowa", bo w w walce z Kalifą obie strony pokazały co nie co.
--------------------

Dodane: 26-07-2010 03:44
Ja nie mam nic przeciwko. Byłbyma nawet za wprowadzeniem więcej takich scen, np w wykonani Robin czy Boa Hancock

Dodane: 26-07-2010 22:39 -
Petycję napiszemy!

Walka, humor to niech i tego więcej udostępnią. xDD A jest przecież co.

No i Hancock by się mogła jeszcze wykazać.
--------------------

Dodane: 30-07-2010 15:41
Oczywiście Hancock jest moją ulubioną kobiecą postacią w One Piece. Silna , ładna i władcza .

Dodane: 25-08-2010 16:08
Mnie bardziej zastanawia, czego właściwie wszystkie baby w OP wyglądają praktycznie identycznie? Oda nauczył się rysować tylko jeden dobry szablon i powiela go do bólu?
--------------------

Dodane: 25-08-2010 16:14

Dodane: 25-08-2010 22:29
JCD napisał/a:Mnie bardziej zastanawia, czego właściwie wszystkie baby w OP wyglądają praktycznie identycznie? Oda nauczył się rysować tylko jeden dobry szablon i powiela go do bólu?
Nie rozumiem

Wskaż mi dwie podobne postacie w tym anime
Każdy autor ma swój styl i "rzeźbę postaci". W niektórych wyglądają wszystkie strasznie chudo, a w innych wszyscy mają długie nogi. Jeśli o takie podobieństwo ci chodzi no to sorry, w każdym anime tak jest xD

Dodane: 25-08-2010 23:06
Ludzie, ale wy macie czułość na szczegóły
Czy aż naprawdę tak ciężko zauważyć, ze twarze wszystkich kobiet maja identyczną strukturę właściwie? Wysokie czoło, oczy o specyficznym kształcie i rozstawie, identyczne nosy.
Jak już autor narysuje se swoją "świętą podstawę", dorabia parę szczegółów typu inny kształt nosa {Nico Robin dla przykładu}, inny kolor oczu, troszkę inny kształt ust, trochę inna fryzura (choć i ona mieści się w pewnych kanonach). Kształt głowy ciężko zmienić wiec on jest właściwie identyczny. Przypomina ona łepetynę Zoro. Wiec w sumie jedna baba jest podobna do drugiej niczym dziewczynki z Touhou do siebie. No chyba, ze występuje doza różnica wieku miedzy nimi (przykład lekarki, ex towarzyszki renifera) to jednak oczy i głowa + umiejscowienie ust nie wykraczają poza kanon.
Dla mnie trochę to dziwne... Rozumiem, ze to specyficzny styl danego autora, ale żeby wszystkie kobiety rysować na jedno kopyto podczas gdy wśród męskiej części społeczności autor pozwala sobie na sporą doze szaleństwa?
--------------------

Dodane: 27-08-2010 20:24
Heh, to jest jego styl... to samo mógłbym powiedzieć o Dragon Ballu

Tu to w ogóle chyba tylko fryzura rozróżniała bohaterów

Yamcha miał blizny na twarzy, ale gdyby nie to to też wszystko takie samo.
Ja widzę po prostu, że się czepiasz i tyle

Jak dla mnie to każda dziewczyna jest jest oryginalna.

Dodane: 29-08-2010 13:29
Cyrus napisał/a:Heh, to jest jego styl... to samo mógłbym powiedzieć o Dragon Ballu

Tu to w ogóle chyba tylko fryzura rozróżniała bohaterów
Serio? To powiedz mi kto
to jest . Takie trudne?
I tak czepiam się, bo jak napisałem wyżej pośród różnorodność osób płci męskiej kobiety są strasznie do siebie podobne. No ale skoro je rozróżniasz a postaci z DB już nie, to na tendencyjny wzrok nic ci nie poradzę.
--------------------

Dodane: 27-09-2010 22:47
Cyrus napisał/a:Ja widzę po prostu, że się czepiasz i tyle

Jak dla mnie to każda dziewczyna jest jest oryginalna.
No, niemalże każda ma duże piersi, jest zgrabna i ma wielkie oczy - różnią się niesamowicie. xD

Dodane: 28-09-2010 23:07
Ja tam akurat gustuję w większych piersiach więc mi to nie przeszkadza, ale wam jak widać tak

Dziewczyny z OP the best
Musisz być zalogowany, aby móc dodawać posty na forum.