Dziś jest Środa, 30 Maj 2012, godz 11:10
OnLine: 67, statystyki
index > Dragon Ball > Premiery
Temat: Dragon Ball Kai 48 - Opinie
Dodane: 17-03-2010 20:52 - Edytowane przez Cyrus dnia 17-03-2010 20:53
#Cyrus - user - max%
No i w końcu jest porządna akcja :d W przyszłym odcinku chyba Freeza zaprezentuje 100% mocy i będziemy się zbliżali do końca (sagi lub całego Kaia, nie wiadomo xD).
Przy okazji dodam, że nigdy nie lubiłem tych włosów SSJ w sadze Freeza :p Nie postarali się przy nich zbytnio, nie to co później ;]

--------------------

Zajrzyj na mojego chomika chomikuj.pl/luki9696
Dodane: 17-03-2010 20:57
#Blade - user - max%
Saga Androidów i Cella w 50 odcinkach na pewno by się zmieściła. Z jednej strony to przeżył bym bez buu sagi :)

A co do odcinka był nawet fajny, w tym mi się podoba Kai że w takich momentach nie ma tego zbytniego przedłużania, no i można sądzić że w następnym 2 odcinkach będzie już po walce.

--------------------
Dodane: 18-03-2010 15:25
#Macias - user - max%
Odcinek był bardzo fajny. Tym razem Goku miał okazję trochę podręczyć Frezzę xD Już niedługo walka nabierze szybszego tempa, bo planeta będzie chylić się ku zagładzie a tyran użyje pełni swoich mocy.

--------------------
Dodane: 19-03-2010 16:50
#Bociak - user - max%
Najlepszy dotychczasowy odcinek Dragon Ball Kai. Ujrzeliśmy świetną walkę, a do tego Goku walczył na ssj, więc tym milej się ją oglądało. ;) Poza tym dynamika, jest tu wielkim plusem. Jeszcze dwa, trzy epki i saga Frezera powinna się skończyć.

--------------------
User w firmie witryna DBPolska.net

Dodane: 20-03-2010 01:30
To podobno tylko saga Freezera będzie w Kai , a szkoda bo niezłe im wyszło, słyszałem ze tylko 100 odcinków ma być.

Dodane: 20-03-2010 12:24
#glic4 - user - 0%
Orientuje sie ktos czy mozna gdzies sciagnac muzyczny motyw przewodni, ten dwu minutowy podczas, ktorego songo przedstawia sie jako SSJ :) , a potem zaczynaja walczyc.?

Dodane: 20-03-2010 12:51
#LendzioN - user - 0%
Blade napisał/a:
Saga Androidów i Cella w 50 odcinkach na pewno by się zmieściła. Z jednej strony to przeżył bym bez buu sagi :)

A co do odcinka był nawet fajny, w tym mi się podoba Kai że w takich momentach nie ma tego zbytniego przedłużania, no i można sądzić że w następnym 2 odcinkach będzie już po walce.

Dlaczego Saga Androidów i Cella miałaby się nie zmieścić w 50 odcinkach skoro saga frezzera zakończy się koło 50 odcinka, a w Dragon Ball Z było to około 110, a Saga Androidów i Cella trwała koło 80odcinków W Z'tce. Mi się właśnie wydaje że DB Kai skończy się po pozbyciu się Cella.

Dodane: 21-03-2010 17:06
#wolf667 - user - 0%
Ale SSJ w wersji animeclipse naprawdę ładnie wygląda, jak zwykle odwalają kawal dobrej roboty.
Akcja się zaczęła na całego i teraz do końca sagi powinny być same miodne odcinki.

Dodane: 21-03-2010 19:00 - Edytowane przez Darknes dnia 21-03-2010 19:01
#Darknes - user - max%
No no kolejny odcinek po polsku i fajniej się ogląda, Goku pokazał freezerowi, że nie ma z nim żadnych szans ale pokemon nadal sądzi, ze wygra, walka się rozkręciła i zbliża się do końca :d Teraz czas na numerek 49 xD

--------------------

Znajdziecie mnie na: LastFM and MAL
Dodane: 23-03-2010 21:57
#Sango - user - 100%
odcinek bardzo fajny, ciekawy i co najważniejsze nie monotonny w następnym odcinka się zacznie Freeza 100% i już powoli się zbliża koniec sagi freezera

Musisz być zalogowany, aby móc dodawać posty na forum.
Linki sponsorowane: J.P.F. - Wydawca mangi Naruto | Radio Aoi - Azjatycka muzyka | Sportowa Zielona Góra | FIFA Online