Dodane: 11-03-2010 23:38 -
Nadeszła chwila, na którą wszyscy czekali! Odcinek nr 151 Naruto Shippuudena był ostatnim odcinkiem zapychaczy o Rokubim. W następnym odcinku ujrzymy powrót Naruto do wioski... Blondasek dowie się o śmierci swojego mistrza. Co za tym idzie? Wiedzą to wszyscy czytelnicy mangi

.
@edit
Za tydzień odcinka nie będzie! Nie będzie też podwójnego za dwa tygodnie... Klasyczna, tygodniowa przerwa w emisji

.

Dodane: 12-03-2010 16:53
Szkoda że nie będzie następnego..no ale trudno...manga zostanie
Co do samych fillerów, to były dosyć krótkie(za to plusik +)xD Trochę przekombinowane, ale dało się je jakoś strawić..chociaż i tak najlepsze było jak Pein porywa tego Utakatę..w końcu wyglądało że będzie szczęśliwie żył i go cap..to był chyba najlepszy element jeśli idzie o zwrot akcji..przynajmniej nie będzie zmartwychwstania..chyba..
--------------------

Dodane: 13-03-2010 18:04
Ten element był żałośnie zrobiony... Ciała Peina stojące obok siebie w lesie- ten widok mnie rozśmieszył. Ja na miejscu Peina rozstawiłbym wszystkie ciała tak, żeby obserwować większy obszar, a nie wszystkie obok siebie... Kolejny fail studia animacji.
--------------------
"Umysł, który rozpoznaje sam siebie, jest pełen miłości.
Umysł, który tego nie potrafi, jest pełen przywiązań."
"Akatsuki" amv - http://www.youtub...F0MGCi2kGs

Dodane: 14-03-2010 00:49
Fakt filery były strasznie nudne, chyba najgorsze z wszystkich shippuudenów ;/
Ale to z tymi ciałami to mi się nie wydaje takie dziwne, podczas każdej walki pain najpierw staje wszystkimi ciałami przed przeciwnikiem, i dopiero później sie rozprasza, tyle, że w wypadku Utakty to nie było potrzebne

Dodane: 14-03-2010 18:50
Wiesz Killa ciężko by było złapać oczy wszytkich kiedy by otoczyli Utakatę..xD Ale masz rację z taktycznego punktu widzenia zagrywka była bezsensowna..
No i dziwne że ot tak go złapał..wyglądało to nieźle, no ale to jednak jinchuriki więc powinien chociaż jednemu coś zrobić a tak wypadł blado..no ale dzięki temu fillery się szybciej skończyły..
--------------------

Dodane: 14-03-2010 19:11 -
Już się skończyły fillery? jak ten czas leci

. Tak faktycznie zamierzałem nie oglądać żadnego fillera, ale było nie było przełamałem się xD. Dziwi mnie jedno, że ten Jinchuriki jest strasznie słaby, bo nawet nie powalczył z Akatsuki..myślałem, że zaprezentuje jakąś nową technikę, a tu dead

. Mam nadzieję, że akcja ruszy z kopyta i szybko dogoni wydarzenia z mangi.
--------------------
Tam gdzie mądry jest za głupi, potrzeba geniusza
Robię wszystko, żeby nie robić nic xD

Dodane: 14-03-2010 19:19
Informacje dodatkowe:
- odcinek 153 zakończy serię fillerów z Hotaru w roli głównej, po nim będziemy mogli zobaczyć ciąg dalszy wydarzeń z mangi;
- dwa ostatnie epizody zapychaczy - 152 i 153 - zostaną połączone w jeden odcinek specjalny nadany tego samego dnia (25 marca);
Z tego co widzę, to jednak jeszcze 2 tygodnie filerów ;[

Dodane: 19-03-2010 13:53
knxvl napisał/a:
Informacje dodatkowe:
- odcinek 153 zakończy serię fillerów z Hotaru w roli głównej, po nim będziemy mogli zobaczyć ciąg dalszy wydarzeń z mangi;
- dwa ostatnie epizody zapychaczy - 152 i 153 - zostaną połączone w jeden odcinek specjalny nadany tego samego dnia (25 marca);
Z tego co widzę, to jednak jeszcze 2 tygodnie filerów ;[
to błąd w tekscie

jest już po 151 odcinku pokazany zwuiastun nastepnego odcinka i muwią ze wracamy z wydrazeń z mangi

Dodane: 19-03-2010 20:56
Tak, Naruto dowiaduje się o śmierci Jirayi itd. Ale kto wie, może jeszcze gdzieś wplotą ten żałosny shit
--------------------

Dodane: 19-03-2010 21:00
Ten ostatni odcinek był najlepszy ze wszystkich tych fillerowych. Najlepsza była końcówka kiedy to Akatsuki dorwało 8-ogoniastego. Szkoda że tak łatwo się dał bo na ten moment czekałem najbardziej, a tu tylko kamienie go przygniotły. Zawiodłem się tak jak na całym tym fillerze.
--------------------

Dodane: 21-03-2010 13:54
6 a nie 8 ogoniastego Pacanku

Dawno kurczę tematu o nowych epkach nie było a na zakończenie fillerów temat powstał xD Fajnie, że to juz koniec bo nudne to było ostatni epek już tak się szczęśliwie kończył a tu zonk pojawia się Pein i Utakatę obezwładnia xD Podobno ma sie też pojawić nowy ending a i nowy opening by sie przydał
--------------------
Znajdziecie mnie na: LastFM and MAL

Dodane: 22-03-2010 08:59
Taaaak, nowy opening byłby jak najbardziej na miejscu

. Być może będą w nim ukazane jakieś sceny walk, które niedługo ujrzymy

.
--------------------

Dodane: 22-03-2010 10:45 -
No trzeba, nadrobić odc Naruto. Ostatnio się trochę zapuściłem
A co do openingu to też chętnie zobaczę nowy
--------------------
Zapraszam na moje GFX
klik---> My GFX <---klik--------------------------------------------------------------------------------
Musisz być zalogowany, aby móc dodawać posty na forum.