Dodane: 04-05-2010 20:18 -
Z tego co mi wiadomo była mowa że po Senzu każda rana znika, ( blizny też )
z Tienem i Yamchą to możliwe że jakaś nieścisłość, bo te sznyty do nich dobrze pasowały, Tien często walczył bez koszuli, praktycznie ciągle nie licząc sagi Cell wiec to takie zaznaczenie ich profilu

Dodane: 05-05-2010 13:51
Jakim cudem, kiedy Trunks i Son-Goten trenowali w Room of Spirit and Time równocześnie rozmawiali myślami z Piccolo, który oprowadzał Buu po Rajskim Pałacu. Byli oni w dwóch różnych wymiarach, w których czasy leciały z różnymi szybkościami to niby jak to możliwe?

Dodane: 05-05-2010 23:59
Jaki sens ma kopiowanie pytań stąd:
http://dbnao.net/... ?
Sven_sin-sen napisał/a:
Vegeta dostal przepustke i juz umarl wiec gdyby umarl drugi raz juz by calkowicie przestal istniec. W zaswiatach nie zyja tylko ci ktorzy tam trafili, a pozostali bogowie i straznicy zyja . Przyklad kaito, on zyl ale kiedy songoku przeniosl do niego komorczaka ten wybuch i kaito mial aureole na glowie, poniewaz umarl.
Co do Vegety - przecież on walczył w drugim świecie z Buu, planeta bogów też należy do zaświatów. Reszta wypowiedzi nie odnosi się do mojego pytania. Co z Krilanem i Yamchą, którzy trenowali sobie w najlepsze z Kaito, kiedy pojawił się Buu i postanowił ich pozabijać?
Pokusiłam się i sprawdziłam. Odcinek 278, gdzieś około 16 minuty Songo mówi: (o Buu) "Obawiam się, że zechce wziąć odwet na Krilanie i Yamchy. Jeżeli zginą po raz drugi, ich ciała rozpadną się na zawsze." A niby nic nie powinno im się stać.
W GT Songo walczy z Freezerem i Komórczakiem w piekle, i nic nie może im zrobić. Niby to filler, ale przecież i w zetce miała miejsce taka walka (tuż przed turniejem w zaświatach). No to jak jest w końcu?

Dodane: 12-05-2010 02:25
A moim zdanie zawsze bedzie wymiatał songoku songohan nawet jagby trenował to wydaje mi sie że on osiągnął by tylko stan mega wojownika [/quote]
A wlasnie ze nie przeciez stajac sie mystic gohan byl silniejszy od megawojownika czyli ssj3

i gdyby nie pojebana chi chi to by byl najlepszy
GOHAN THE BEST!!

Dodane: 12-05-2010 08:52 -
gohan1926 napisał/a:A moim zdanie zawsze bedzie wymiatał songoku songohan nawet jagby trenował to wydaje mi sie że on osiągnął by tylko stan mega wojownika
A wlasnie ze nie przeciez stajac sie mystic gohan byl silniejszy od megawojownika czyli ssj3

i gdyby nie pojebana chi chi to by byl najlepszy
GOHAN THE BEST!!
Nie był silniejszy od ssj3. Miał porównywalny poziom mocy, ale nie wyższy/równy.Mystic Gohan nie radził sobie z buu, a ssj3 jako tako.

Dodane: 12-05-2010 09:16
Shadows1991 napisał/a:
Nie był silniejszy od ssj3. Miał porównywalny poziom mocy, ale nie wyższy/równy.Mystic Gohan nie radził sobie z buu, a ssj3 jako tako.
Mistic Gohan był znacznie silniejszy niż Super Buu i prawie go pokonał. Buu zyskał przewagę dopiero gdy zaabsorbował Gotenksa i Piccolo. Super Buu, przed zaabsorbowaniem, miał moc podobną do Kid Buu (z którym walczył Goku), być może był nawet silniejszy. Pamiętajmy, że Kid Buu powstał po tym jak z ciała Super Buu usunięto Majin Buu, Gotena, Trunksa, Piccolo i Gohana, więc jego moc nie była aż tak wielka jak się niektórym wydaje. Czyli rozpisując matematycznie:
Mistic Gohan > Super Buu >\= Kid Buu > Goku ssj3

Dodane: 15-05-2010 09:53 -
witam sciągnełem kilka odcinków w formacie mp4 z myślą że będzie działać na telefonie lg kp500 cookie ale nie chcą działać niewiem co mam zrobić żeby działały przerabiałem je na 3gp i dalej nie działają proszę o pomoc

Dodane: 15-05-2010 11:42
hej a ja mam coś do Gohana, Trunksa i Gotena może pół-saiyanie nie mogą osiągnąć wiekszego poziomu niż SSJ2? a ten kaio może im dać jakby SSJ3 a co do Gotenksa to
50% Sayinana Goten + 50% siyana Trunks = 100% sayinana Gotenks i może SSJ3

Dodane: 15-05-2010 11:57
Każdy mógł osiągnąć SSJ3, ale do tego potrzebny był ciężki trening. Goku udało się to kiedy był w zaświatach. Sam mówił, że trenuje się tam o wiele lepiej niż na ziemi. Nigdy cię nie zdziwiło, że od końca Cell sagi do rozpoczęcia sagi Buu, Vegeta i Goku trenowali bardzo mocno, jednak Vegeta robił to na Ziemi, więc udało mu się osiągnąć tylko SSJ2, a Goku SSJ2 i 3. Gohan natomiast mógłby osiągnąć SSJ3, ale zaniedbał trening, jednak i tak wyszło dla niego na dobre, ponieważ Mistic jest równy, jeżeli nie silniejszy od SSJ3. Goten i Trunks byli bardzo utalentowani i w bardzo młodym wieku osiągnęli SSJ. Na SSJ2 potrzebny był cięższy trening, ale po sadze Buu, podobnie jak Gohan zaprzestali swoich ćwiczeń. Gotrunks natomiast nie daje 100% Saiyanina, bo równie dobrze mógłby dać 100% Ziemianina. Ta fuzja jednak jest dość silna, do tego widzieli dokładną transformację w SSJ3 Goku, doszedł do tego jeszcze ich wspomniany talent i takim oto sposobem wskoczyli na poziom 3
--------------------
[*] dla poległych na polu walki. Zginęli za wolność i na zawsze pozostaną w naszych sercach... 03.03.2011

Dodane: 15-05-2010 12:06
no tak ale Vegeta osiągnął SSJ2 tylko dzięki furii że dał się omamić Babidiemu a nie dzięki treningowi a Goku SSJ2 też z furii że Vegeta zabił tyle ludzi

Dodane: 15-05-2010 12:25
Goku ssj2 nie osiągnął z furii, tylko podczas treningu w zaświatach. Zanim Vegeta poddał się Babidiemu, to Goku potrafił się przemienić w ssj2 (zrobił to podczas walki z Yakonem)

Dodane: 21-05-2010 07:48
a więc kiedyś zadawalem sobie pytanie czemu Gohan nie osiągnął SSJ3 przed tym rytuałem i chyba wiem może dlatego że pół saiyanie nie mogą osiągnąć więcej niż SSJ2 a Gotenks to fuzja więc wiecie a tek Kaio może u nich wywołać jakby SSJ3 co o tym myślicie?

Dodane: 21-05-2010 12:19
Mi się wydaje, że Gohan nie osiągnął ssj3 bo był po prostu leniem i nie trenował

Podczas walki z Daburą Vegeta powiedział, że moc Gohana zmalała od Cell sagi, bo zaniedbał treningi. Goku z kolei ciężko ćwiczył w zaświatach i nawet jemu ledwo udawało się osiągnąć ssj3

Dodane: 28-05-2010 10:59 -
to logiczne że Gohan był silniejszy od Goku, wystarczy sobie przypomnieć odcinek w którym to Goku i Vegeta znajdowali się w ciele Buu, Vegeta zniszczył kolczyki które umożliwiały ponowne scalenie, Goku sam twierdził iż tylko fuzja jest to ich jedyną szansą do pokonania Buu i że w pojedynkę ich rozniesie. Z upływem czasu słowa które wypowiedział Goku stały się faktem i Vegeta i Goku zbierali niezłe lanie. Dla porównania sam Gohan po rytuale rozprawiał się wzorcowo (Buu nie zadał mu żadnego ciosu i w przeciwieństwie do Gotenksa który posiadał również jak Goku poziom SSJ3 rozprawił się z nim raz-dwa)
z tym samym poziomem Buu z którym przegrał Goku i Vegeta. Gohan dopiero przegrał z Buu który absorbował Picollo oraz Gotenksa
--------------------

Dodane: 29-05-2010 15:37
Witam
Mam pytanie dotyczące Dragon Ball Kai.. pobrałem odcinki 47 i 48 (wcześniej pobierałem z innego portalu) i momentami są w nich liczne przekłamania obrazu.. czasami mocno to irytuje w czasie oglądania, czy w pozostałych odcinkach też takowe występują?? a jeśli tak to dlaczego??
Pozdrawiam!!

Dodane: 02-06-2010 12:46
Witam
Mam pytanie dotyczące grze Dragon Ball Z Budokai Tenkaichi 3.Przeszłem już dragon history
i wszystkich smoków i nadal mi brakuje postci co mam zrobić,aby odblokować wszystkie postacie? Proszę o odpowiedź.
--------------------

Dodane: 02-06-2010 14:36
to logiczne że Gohan był silniejszy od Goku, wystarczy sobie przypomnieć odcinek w którym to Goku i Vegeta znajdowali się w ciele Buu, Vegeta zniszczył kolczyki które umożliwiały ponowne scalenie, Goku sam twierdził iż tylko fuzja jest to ich jedyną szansą do pokonania Buu i że w pojedynkę ich rozniesie. Z upływem czasu słowa które wypowiedział Goku stały się faktem i Vegeta i Goku zbierali niezłe lanie. Dla porównania sam Gohan po rytuale rozprawiał się wzorcowo (Buu nie zadał mu żadnego ciosu i w przeciwieństwie do Gotenksa który posiadał również jak Goku poziom SSJ3 rozprawił się z nim raz-dwa)
z tym samym poziomem Buu z którym przegrał Goku i Vegeta. Gohan dopiero przegrał z Buu który absorbował Picollo oraz Gotenksa
Moim zdnaiem i to logiczne songo jest silniejszy od Gohana. Songohan mystic na poczatku radzil sobie z buu ale i tak potem zostal zaabsorbowany. Co do bu padlo tu odpowiedz ze kiedy wyrzucil z siebie tronka, songotena i reszte, ktorych wchlanal stal sie tym malym bu i ze ta forma byla slabsza od pozostalych. Otoz nie, poniewaz byla to jego pierwotna forma w ktorej jak bylo powiedziane dysponowal najwieksza moca. Gdy byl w tej formie walczyl z Songo,a songo mozna powiedzec byl na rowni z nim silami co udowadnia ze byl potezniejszy od Gohana.
--------------------
------------------------------------------------------------------

Dodane: 02-06-2010 14:38
Heh dobrze że przeszedłem i pamiętam, przejdź wszystkie turnieje w jednym z nich odblokujesz King Colda oraz jednego z ludzi Majin tego takiego wysokiego zapomniałem imienia jego. Chyba jeszcze kogoś można odblokować nie wiem czy przypadkiem nie King Vegete dzięki turniejom

Dodane: 05-06-2010 13:55
kid bu to fat bu bez kaio shina i evil bu a super bu to fat bu i evil bu tyle ze kontroluje jeszcze moc kaio shina wiec jest lepszy niz kid bu.a jak wyciagneli z niego gohana i reszte to tylko dzieki furi osiagnal stopien kid bu (nie mial juz tej dawnej czesci fat bu z ktrora walczyl z kaio shinami) wiec nie mogl sie juz wiecej wkurzcyc bo jak czyli byl slabszy.

Dodane: 10-06-2010 15:48
Siemka. Chiałem się zapytać, czy mogę oglądać DBZ i DBGT bez oglądania 1 części Dragona.? Czy bede mial jakies braki?
Musisz być zalogowany, aby móc dodawać posty na forum.