Dodane: 07-03-2010 21:06 -
Kto jest fanem zespołu Gren Day na pewno kojarzy tą nazwę.
Fani Green Day (dokładnie tak - Foxboro Hottubs to side-project tego zespołu) mogą być takim albumem nieco zaskoczeni, jednak z pewnością będzie to zaskoczenie pozytywne. Panowie: Billie Joe Armstrong, Mike Dirnt, Tre Cool, Jason White, Jason Freese i Kevin Preston proponują dwanaście numerów, które charakteryzują się brzmieniem typowym dla... lat 60. Niezła jazda!
Płyta bardzo mnie zaciekawiła swoim brzemieniem. Bardzo przypomina mi to Rock'n'Roll bardzo lekki i świeży. Płyta nie jest nowa bo ma już 2 lata. Została wydana 20 Maja 2008 roku. Zachęcam do przesłuchania. Piosenki możemy znaleźć na youtube bo całą płytę trudno ściągnąć. Jak coś znajdę to zapodam.
Moim zdaniem najlepsze piosenki z tej płyty.
Stop Drop and Roll Mother Mary The Pedestrian
--------------------

Dodane: 07-03-2010 23:39
To poszukaj jakichś przykładowych kawałków, nawet na youtube czy na wrzucie, zapodaj linki i zobaczymy co to jest, skoro to tak wychwalasz

Dodane: 08-03-2010 20:40
Skąd ich wytrzasnąłeś.

Bo muszę przyznać że są świetni. Dynamiczne i ciekawe nutki z fajnym wokalem, mi to pasuje. Pomysł z powrotem do lat 60 był w tym wypadku bardzo trafny.
--------------------
User w firmie witryna DBPolska.net

Dodane: 11-03-2010 19:57
oto jestem. jedna z największych fanek Foxies. nie mogę się doczekać drugiej płyty (jeśli będzie) poza tym The Reverend ma na mnie superdziwny wpływ...
Wiadomość doklejona:pacin napisał/a:Kto jest fanem zespołu Gren Day na pewno kojarzy tą nazwę.
Fani Green Day (dokładnie tak - Foxboro Hottubs to side-project tego zespołu) mogą być takim albumem nieco zaskoczeni, jednak z pewnością będzie to zaskoczenie pozytywne. Panowie: Billie Joe Armstrong, Mike Dirnt, Tre Cool, Jason White, Jason Freese i Kevin Preston proponują dwanaście numerów, które charakteryzują się brzmieniem typowym dla... lat 60. Niezła jazda!
Płyta bardzo mnie zaciekawiła swoim brzemieniem. Bardzo przypomina mi to Rock'n'Roll bardzo lekki i świeży. Płyta nie jest nowa bo ma już 2 lata. Została wydana 20 Maja 2008 roku. Zachęcam do przesłuchania. Piosenki możemy znaleźć na youtube bo całą płytę trudno ściągnąć. Jak coś znajdę to zapodam.
Moim zdaniem najlepsze piosenki z tej płyty.
Stop Drop and Roll Mother Mary The Pedestrian a daj ty mi spokój ze ściąganiem. nie umiem okradać moich największych idoli. kupiłam sobie oryginalną płytkę. a na youtubie nie znajdziesz klipów, bo Warner je usunął
--------------------

Dodane: 12-03-2010 17:34
Według mnie ten typ muzyki do nich pasuje, nie uważam tego za zły krok, bo sam lubię posłuchać muzyki z lat młodości mojej mamy, a nawet czasami z czasów moich dziadków ponieważ mają sobie niektóre kawałki wiele ciepłego i pozytywnego przekazu, którego brakuje obecnie w wieluuu nowoczesnych gatunkach muzyki, czy nawet w wykonawcach

Dodane: 13-03-2010 22:12
Pierwsze co pomyślałem po przesłuchaniu tych kawałków na yt to właśnie muzyka z lat 60, czy 50 (nie znam się na tym dobrze xD). A dopiero potem przeczytałem temat i dowiedziałem się dokładnie o co chodzi

. Płyta może być niezła, bo kawałki mimo brzmienia z dawnych lat nie straciły na swym uroku.
--------------------
Tam gdzie mądry jest za głupi, potrzeba geniusza
Robię wszystko, żeby nie robić nic xD

Dodane: 13-03-2010 22:16
Po przeczytaniu tematu i poleceniu Boćka pobrałem płytę. Jeszcze jej nie przesłuchałem, jedynie jeden kawałek na youtube. Muzyka jest bardzo przyjemna dla ucha, i szybko zapada w pamięć co jest najważniejsze. Jestem na pozytywnie nastawiony, mam nadzieję, że tak zostanie po przesłuchaniu całej.
Musisz być zalogowany, aby móc dodawać posty na forum.