Dodane: 05-03-2010 21:02
Widziałem te koszulki i mi tam się podobają, lecz problem nie leży w tym, czy strój jest modny, ale czy odpowiada barwom narodowym. Jakby to powiedzieć gdyby nie ten granat to może i wszystko by się zgadzało xD. Poza tym jest to strój jedynie wyjazdowy, więc nie ma się zbytnio czym przejmować

.
--------------------
Tam gdzie mądry jest za głupi, potrzeba geniusza
Robię wszystko, żeby nie robić nic xD

Dodane: 08-03-2010 21:48
Włączyłem tamten mecz chyba po 5 minutach od rozpoczęcia i przez chwile nie wiedziałem co się dzieje i kto jest kim. Gdy już byłem pewny musiałem opanować szok związany nową kolorystyką naszych kopaczy, która IMO jest denna i w ogóle do nich nie pasuje. Ciekawe, kto to w ogóle wymyślił?
--------------------

Dodane: 08-03-2010 22:59
kolorystyką naszych kopaczy, która IMO jest denna i w ogóle do nich nie pasuje. Ciekawe, kto to w ogóle wymyślił?
Z tego co wiem firma Nike argumentuje wybór kolorów tym że mają one poniekąd kojarzyć się z walecznością. Granatowy symbolem walki ? WTF ?

Dodane: 10-03-2010 22:58 -
Barwy narodowe powinny mieć odzwierciedlenie w strojach. Takie jest moje zdanie. Jednak w innych dyscyplinach sportowych często zdarza się, że reprezentacja Polski nie występuje w motywach biało-czerwonych, na przykład w siatkówce... Jakoś nikt się tego nie czepia.
--------------------

Dodane: 10-03-2010 23:07
Wyczytałem gdzieś,że owe stroje przez okres próbny będą nam służyły w meczach wyjazdowych. Tak powiedziała firma Nike . I tutaj pojawia się zonk,dobrze napisałem to firma mówi narzuca nam w jakich koszulkach będziemy grali . Dla mnie kolejny absurd, czy PZPN się na to zgodził i uzgodnił to z naszym sponsorem,czy sponsor zrobił sobie stroje pod swoje widzimisię,bo jakby to drugie to ja już się poddaję .
http://www.efakt....641,1.html

Dodane: 28-03-2010 16:46
Czyste czepialstwo, sram tym czy są biało czerwone czy zielono różowe, istotna jest gra Polskich piłkarzy, a to jakie kolory mają na swoich ciuchach nigdzie nie jest uwzględnione.

Dodane: 28-03-2010 19:36
Jak czepialstwo ? Nie uważasz że to totalna głupota ? Owszem najważniejsza jest nasza gra,ale po kiego zmieniali stroje po tylu latach z barw narodowych na jakieś nie wiadomo jakie. Dla mnie to głupota i tyle. W ogóle dzieje się coś dziwnego. Nie tylko w piłce nożnej jest taka sytuacja. W strojach narciarzy mamy odwróconą flagę czyli czerwono białą. Niedbałość czy głupota ?

Dodane: 28-03-2010 19:41
Po prostu wydaje mi się że chcą coś odświeżyć, wprowadzić jakąś nowość, świeżość do Polskich kreacji sportowych, nie uważam tego za głupotę, ani zamach na kraj
Musisz być zalogowany, aby móc dodawać posty na forum.