Dziś jest Sobota, 11 Luty 2012, godz 22:24
OnLine: 62, statystyki
index > Sport, Motoryzacja
Temat: Granatowa Polska
Dodane: 05-03-2010 21:02
#olek_mi - user - max%
Widziałem te koszulki i mi tam się podobają, lecz problem nie leży w tym, czy strój jest modny, ale czy odpowiada barwom narodowym. Jakby to powiedzieć gdyby nie ten granat to może i wszystko by się zgadzało xD. Poza tym jest to strój jedynie wyjazdowy, więc nie ma się zbytnio czym przejmować ;) .

--------------------

Tam gdzie mądry jest za głupi, potrzeba geniusza
Robię wszystko, żeby nie robić nic xD
Dodane: 08-03-2010 21:48
#JCD - user - max%
Włączyłem tamten mecz chyba po 5 minutach od rozpoczęcia i przez chwile nie wiedziałem co się dzieje i kto jest kim. Gdy już byłem pewny musiałem opanować szok związany nową kolorystyką naszych kopaczy, która IMO jest denna i w ogóle do nich nie pasuje. Ciekawe, kto to w ogóle wymyślił?

--------------------

Dodane: 08-03-2010 22:59
#Plastus - user - max%
kolorystyką naszych kopaczy, która IMO jest denna i w ogóle do nich nie pasuje. Ciekawe, kto to w ogóle wymyślił?

Z tego co wiem firma Nike argumentuje wybór kolorów tym że mają one poniekąd kojarzyć się z walecznością. Granatowy symbolem walki ? WTF ?

Dodane: 10-03-2010 22:58 - Edytowane przez Macias dnia 10-03-2010 22:58
#Macias - user - max%
Barwy narodowe powinny mieć odzwierciedlenie w strojach. Takie jest moje zdanie. Jednak w innych dyscyplinach sportowych często zdarza się, że reprezentacja Polski nie występuje w motywach biało-czerwonych, na przykład w siatkówce... Jakoś nikt się tego nie czepia.

--------------------
Dodane: 10-03-2010 23:07
#Pepe - user - max%
Wyczytałem gdzieś,że owe stroje przez okres próbny będą nam służyły w meczach wyjazdowych. Tak powiedziała firma Nike . I tutaj pojawia się zonk,dobrze napisałem to firma mówi narzuca nam w jakich koszulkach będziemy grali . Dla mnie kolejny absurd, czy PZPN się na to zgodził i uzgodnił to z naszym sponsorem,czy sponsor zrobił sobie stroje pod swoje widzimisię,bo jakby to drugie to ja już się poddaję .
http://www.efakt....641,1.html

--------------------
iSayumi
Dodane: 28-03-2010 16:46
#by_black - systemadmin - max%
Czyste czepialstwo, sram tym czy są biało czerwone czy zielono różowe, istotna jest gra Polskich piłkarzy, a to jakie kolory mają na swoich ciuchach nigdzie nie jest uwzględnione.

Dodane: 28-03-2010 19:36
#Pepe - user - max%
Jak czepialstwo ? Nie uważasz że to totalna głupota ? Owszem najważniejsza jest nasza gra,ale po kiego zmieniali stroje po tylu latach z barw narodowych na jakieś nie wiadomo jakie. Dla mnie to głupota i tyle. W ogóle dzieje się coś dziwnego. Nie tylko w piłce nożnej jest taka sytuacja. W strojach narciarzy mamy odwróconą flagę czyli czerwono białą. Niedbałość czy głupota ?

--------------------
iSayumi
Dodane: 28-03-2010 19:41
#by_black - systemadmin - max%
Po prostu wydaje mi się że chcą coś odświeżyć, wprowadzić jakąś nowość, świeżość do Polskich kreacji sportowych, nie uważam tego za głupotę, ani zamach na kraj :p

Musisz być zalogowany, aby móc dodawać posty na forum.
Linki sponsorowane: J.P.F. - Wydawca mangi Naruto | Radio Aoi - Azjatycka muzyka | Sportowa Zielona Góra | FIFA Online