Dodane: 01-03-2010 23:01
Hmm... ;] a wyrobicie się dzisiaj czy nie bardzo? ;> bo nie wiem czy czekać ;p czy jutro sobie sciągnąć wybaczcie jeśli jestem upierdliwy xD

Dodane: 01-03-2010 23:08 -
Jeżeli dzisiaj, w sensie do północy, to może być lekki problem, ponieważ dopiero mi się kończy przerabiać odcinek, do tego upload jakieś 30min, więc raczej na pewno kilka minut po północy.. Wszystko przez to że w odcinki z napisami nie było reklamy tuż przed tytułem, i ta reklama trwała równe 10 sekund. A te pierwsze kilka min cała czasówka się zgadzała i praktycznie musiałem całe napisy przesunąć o te 10 sekund do przodu.. Jakoś tak się złożyło.. Jedno co mogę powiedzieć to jakość odcinka będzie wyśmienita, bo będzie to HD (spokojnie, avi też będzie) i będzie ważył aż 140mb. Więc jeżeli są chętni na odcinek to warto poczekać, jeżeli nie, to niestety zapraszam jutro z rana
EDIT: odcinek można już pobrać, za 30min powinien również być w avi oraz online.

Dodane: 02-03-2010 17:16
Odcinek dość fajny. Trochę przegadamy ale wiadomo że nie można się bić i "kulać" Genki Damę jednocześnie xD
Następny odcinek SSJ! Nie mogę się doczekać
--------------------

Dodane: 02-03-2010 17:23
No i oto w DB Kai zbliża sie mój ulubiony moment w Sadze Frezera

Nie mogę się już doczekać następnej niedzieli

a co do odcinka 46 to jest całkiem niezły tylko wkurzyła mnie jedna rzecz, że nie pokazali jak Goku unosi ręce do góry tylko od razu miał ręce w góre skierowane, ale poza tym to odcinek ujdzie
Pozdrawiam
--------------------
Mów mi... GrzeniU ;D
Bo żyć godnie to nie znaczy nie upadać. Każdy robi błędy ważne jak będziesz wstawać!

Dodane: 03-03-2010 02:12 -
tylko szkoda że w jednym momencie jest napis po angielsku a dokładnie w czasie 18 min i 20s trwania odcinka

Dodane: 03-03-2010 02:29
gadzet napisał/a:
tylko szkoda że w jednym momencie jest napis po angielsku a dokładnie w czasie 18 min i 20s trwania odcinka
Wiemy, już wczoraj to zauważyliśmy i już dzisiaj odcinek poprawiłem.

Dodane: 03-03-2010 10:17
mi się ten odcinek bodobał ale jak kolega,,songomat'' wspomniał troche przegadany jest ten odcinek dragon ball kai no ale wiadomy nie bedom sie za to bic po głowach

Dodane: 03-03-2010 15:26
45 był naprawdę świetny 46 też mi sie podobał to coś podobnego do przygotowywania do czegoś w tym przypadku 47 odcinek Goku super saya-jin (mam nadzieje ze dobrze napisałem)

Dodane: 03-03-2010 18:34
W zapowiedzi kolejnego epka widzieliśmy moment furii Goku, która zaowocowała przemianą w SSJ, nie wyglądało to wcale tak fajnie. Szkoda, ale za kilka dni przekonamy się podczas całego odcinka, jak będzie wyglądała cała transformacja.

Dodane: 03-03-2010 21:30
Nie wiem czego się spodziewacie po 47 odcinku. Przecież wszystko będzie tak jak w DBZ. Żadne cuda się nie pojawią. Lepsza grafika i pewnie jakiś oryginalny podkład muzyczny. NIE WIEM JAKIEJ REWELACJI SIĘ SPODZIEWACIE???

Dodane: 04-03-2010 02:01
Nie spodziewam się żadnej rewelacji, ale furia Goku, w wyniku której główny bohater zamienia się w SSJ jest moim ulubionym momentem z całego anime. Do tego dochodzi fakt, że jestem ciekawy jak będzie to wyglądało właśnie w tej lepszej (nawet minimalnie) grafice oraz z nowym podkładem muzycznym. Ustatysfakcjonowany jesteś moją odpowiedzią?
A co do samego odcinka to mi się podobał, chociaż myślałem, że skończy się w innym momencie, ale cóż. Nie można mieć wszystkiego, prawda?
--------------------
Konstantynopolitańczykowianeczka

Dodane: 05-03-2010 19:13
No ja też nie mogę się doczekać SSJ, ale długo już trwa ta walka z freezerem, chciałbym już sagę BUU

Dodane: 05-03-2010 21:55
Muszę się zgodzić z opiniami, iż poprzedni odcinek był lepszy. Mimo tego że epizod 46 skoncentrował się na ładowaniu genki damy, to jednak dobrze się go oglądało. To taki chwilowy odpoczynek przed burzą, jaką będzie w następnym epku ssj.
--------------------
User w firmie witryna DBPolska.net

Dodane: 05-03-2010 22:16
Odcinek 46 był bardzo fajny ale czekam z niecierpliwoscią na odcinek 47 gdzie songo przemieni sie ssj !!!
--------------------
DRAGON BALL ŻĄDZI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Dodane: 06-03-2010 12:41
Ja również zgadzam się z opiniami osób, które twierdzą, że odcinek 46 był lepszy, ale..
Osobiście oglądam Kai'a prawie z takimi emocjami, jakie towarzyszyły mi przy oglądaniu oryginału na RTL'u. Po prostu każdy odcinek jest dobry i przyjemnie się go ogląda. Chwała Akirze za to, że zdecydował się na odnowioną wersję, bo przynosi ona radość wielu fanom.
Z niecierpliwością czekam, jak pewnie my wszyscy, na kolejny odcinek. Od dawna wyczekiwany moment przemiany Goku w SSJ. Nie ma mowy, że będzie to zwykła scena, tak, jak pisał nielot2908. Ona zawsze będzie budziła w prawdziwym fanie ogromne emocje.
Pozdrawiam!

Dodane: 06-03-2010 13:47
Nie ma mowy, że będzie to zwykła scena, tak, jak pisał nielot2908. Ona zawsze będzie budziła w prawdziwym fanie ogromne emocje.
Jemu się chyba bardziej rozchodziło o grafikę, czyli jakość obrazu. Właściwie to będzie lepsza, ale to tylko dlatego że odcinki po polsku które są dostępne w internecie, to są kiepskiej jakości odcinki. Jakość mogłaby być taka jak w openingu..

Dodane: 07-03-2010 12:24
Niewątpliwie byłoby super, gdyby grafika była taka, jak w openingu. Ale jest to, nie oszukując się, niemożliwe. Niestety. Ale mimo wszystko, czekamy z niecierpliwością, to już dziś..

Dodane: 12-03-2010 22:48
Odcinek 46 był bardzo fajny. Zobaczyliśmy w nim dużo ciekawej walki i dramaturgii. Nie mam co do niego zastrzeżeń.
--------------------

Dodane: 14-03-2010 19:45
W tym odcinku 46 są napisy po angielsku w jednym dialogu a dokładnie w minucie 18:18. Jest już to poprawione czy jeszcze nie bo ja to w tamtym tamtym tygodniu go pobrałem.

Dodane: 14-03-2010 23:11
Jest to już poprawione od tamtego tygodnia, zostało poprawione kolejnego dnia

zresztą sprawdź sam i wtedy będziesz miał dokładniejsze informacje, to tylko 140mb.
Musisz być zalogowany, aby móc dodawać posty na forum.