Dziś jest Sobota, 11 Luty 2012, godz 06:16
OnLine: 28, statystyki
index > Portal
Temat: Portal: Zmiana hostingu na pliki
Dodane: 25-02-2010 21:32 - Edytowane przez by_black dnia 22-09-2011 15:20
#cinekos - user - 0%
Prosił bym o zmiane linku z downlandem Dragon Ball Kai.
Mega Upload to strona z limitem ściągania (chyba że konto premium :p )
Niestety ja go nieposiadam i nie zamierzam marnowac kasy na taki badziew ;)
Lepiej byłoby do wyboru mega upload luc speedyshare
Z gówy dziekuje

Dodane: 25-02-2010 21:35
#by_ikar - systemadmin - max%
Pisaliśmy, pisałem już wielokrotnie że nie. Na megaupload mamy 200GB danych i nikt ich już przez ponad 2 lata nie skasował i nie zamierzam się przesiadać na jakieś marne hostingi na których będą mi co rusz kasować pliki. Może powstanie miror, ale nie dzisiaj i nie jutro. Większość niestety wybiera megaupload z racji najmniejszych limitów, w porównaniu do wszystkich pozostałych usługodawców. Zmieniam nazwę tematu bo jest dość bardzo dziwna..

--------------------

[51º 57' 15.40" N 14º 43' 36.43" E] Moje miasto :)
------
poczucie samotności, zagubienia, zagrożenia w świecie, beznadziejności istnienia i leku..
------
¿ɯǝıuɐʇʎzɔ z ʎzɔ 'ɯǝıʞoɹzʍ ǝz ʎɯǝlqoɹd
------
[..] morderstwo, zamordować samego siebie, złapać pociąg donikąd;
jest pewien plus samobójstwa, nie trzeba szukać ofiary [..]
------
In the eyes of Mother Nature are all her children, and all the creation of our brothers and sisters
Rejestrując się z tego linku, otrzymujesz 250mb darmowego miejsca
Dodane: 25-02-2010 21:44
#Arti1915 - user - 80%
Megaupload limitów aż takich niema szczególnie jeśli pobierasz linki z dbpolska. Jak założysz darmowe konto na megaupload to czekasz tylko 25 sekund i limit jest na linkach z dbpolska jedynie taki, że niemożna pobierać kilku plików jednocześnie, tak więc tak źle niejest.

--------------------

Dodane: 25-02-2010 22:27
#cinekos - user - 0%
No nawet źle nie jest tylko wnerwiam się jak chce se wieczorem właczyć pobieranie Kaia i nie moge paru naraz ;/

Dodane: 25-02-2010 22:38
Widzisz jakiś problem? Bo ja wcale, skoro twoją zachcianką jest pobieranie kilku plików równorzędnie, to sobie kup konto premium. Co za czasy, dajesz człowiekowi możliwość obejrzenia odcinków, sam się srasz kilka godzin dłubiąc w napisach (kasia) przerabianiu i wrzuceniu tego na hosting i jeszcze foch rozpieszczonego dzieciaka. Sory inaczej tego nazwać nie potrafię. To jest za darmo a ty oczekujesz od tego nie wiadomo jakich udogodnień? To sobie kup konto premium wtedy będziesz mógł narzekać na BOK w megaupload że ci się pobiera o 20kb/s mniej niż twoje łącze może. Poprostu takie właśnie tematy, komentarze, posty i myślenie rozwala mi wątrobę i niszczy nerki. Jeżeli chcesz mogę przestać wrzucać dla ciebie odcinki (zablokować ci konto, adres ip ect) i będziesz gdzie indziej narzekał. Tak powinienem być wzorem jako admin, ale szczerze mówiąc przy takich postach mam poprostu to w nosie i muszę takiemu zawodnikowi wyjechać za to że chamsko fauluje.

--------------------

------
poczucie samotności, zagubienia, zagrożenia w świecie, beznadziejności istnienia i leku..
------
------
------
In the eyes of Mother Nature are all her children, and all the creation of our brothers and sisters
Dodane: 26-02-2010 12:33
#malpex - user - max%
Ja nie wiem w czym jest problem... z MU według mnie pobiera sie zdecydowanie najlepiej ze wszystkich hostingów, jeżeli tobie przeszkadza ze nie moze sie pobierac kilka naraz to jeden plik będzie pobierał sie wtedy kilka razy szybciej, więc wszystko wyjdzie na jedno.

--------------------

-------------------------------

Dodane: 26-02-2010 12:44
#Marcin00 - user - 90%
O ludzie... megaupload jest najlepszym na rynku hostem. Chcesz pobrać wiele plików na raz? Załóż darmowe konto na mu i pobierz program Mega Manager - http://megaupload... i ściągaj wiele plików na raz...

--------------------

Dodane: 26-02-2010 13:06
#Cyrus - user - max%
Megaupload to najlepszy hosting według mnie ;) Kiedyś się ściągało z tego 1,5 GB mecz NBA i nie narzekałem :p
Jeśli ktoś ma tak szybkiego neta żeby przerzucić 200 GB na nowy hosting to myślę, że admini z pewnością skorzystaliby z takiej pomocy i dodali mirror :) Cinekos jesteś chętny xD?

--------------------

Zajrzyj na mojego chomika chomikuj.pl/luki9696
Dodane: 26-02-2010 13:47
Nie zapominaj o jednym łukasz, dużo pieniędzy włożyliśmy w megaupload żeby nam nie usunęli plików i konta, więc na tym innym hostingu ktoś musiałby również za sponsorować konto premium na kilka lat. Łatwo jest coś zaproponować, coś powiedzieć, kogoś skrytykować, o wiele trudniej najpierw przemyśleć te słowa.

--------------------

------
------
------
------
Dodane: 27-02-2010 11:47
#by_black - systemadmin - max%
Megaupload przez lata był liderem i nim zostanie, oferuje mimo wszystko najlepsze warunki i mamy tam konto premium, wiele osób narzeka, jednak wszystkim dogodzić się nie da, myślicie że wszystko jest takie proste, że wy powiecie to inni polecą zaraz robić to co każecie, poczytalibyście na temat serwerów na pliki, jaka jest obecna sytuacja to zrozumielibyście dlaczego jesteśmy na MU, a nie na Zshare czy Badongo bądź na innych ścierwach.

Dodane: 28-02-2010 12:41
#Blade - user - max%
Obecnie może trochę MU jest bardziej przeciążony niż kiedyś, bo niektórzy odczuwają to jak w dzień w godzinach szczytu ściągają. Ale limity maja małe i ja ich bynajmniej nie odczuwam ściągając pliki po kolei pliki.

--------------------
Dodane: 28-02-2010 13:05
#kwas119 - user - 0%
Mi w ogóle mega upload nie działa za każdym razem jak chce coś pobrać pisze download limit extended i ze pobieram jakis wielki plik a tak nie jest dlatego tez bym chcial aby cos zrobiono żeby się dało ściągać.

Dodane: 28-02-2010 13:08
To co ci pisze znaczy że masz już limit, jednym słowem albo dużo sam pobierasz z megaupload, albo jesteś z sieci osiedlowej i ktoś ten limit wykorzystuje za ciebie. Nie naszą winą jest że ty masz jedno IP na xxx osób i wybrałeś taki internet a nie inny. Nie będziemy dla jednej osoby przenosić 200 GB plików na inny serwer i wykładać kolejne pieniądze na kolejne konto premium na nowym serwerze. Poproś swojego admina o zewnętrzne IP.

--------------------

------
------
------
------
Musisz być zalogowany, aby móc dodawać posty na forum.
Linki sponsorowane: J.P.F. - Wydawca mangi Naruto | Radio Aoi - Azjatycka muzyka | Sportowa Zielona Góra | FIFA Online