Dziś jest Niedziela, 12 Luty 2012, godz 07:42
OnLine: 40, statystyki
index > Naruto > Premiery
Temat: Naruto Chapter 484 - Opinie
Dodane: 24-02-2010 17:52 - Edytowane przez by_ikar dnia 25-02-2010 09:27
#Robert - user - 50%
Jest już nowy cały chapter, zapraszam do czytania i dyskusji :)

http://npolska.ne...uto/484/1/ :)

--------------------
Dodane: 24-02-2010 18:05
#r4zor - user - 20%
95%, że jest to jednak prawdziwe... Zbyt dobrze wykonane na fanarta. Bardzo ciekawe... Naruto szybko dotarł. Teraz bez wahania będzie chciał zabić Sasuke, sam widział, co chciał zrobić z Sakurą. Nic, tylko czekać na pełną wersje.

Dodane: 24-02-2010 18:53
#Robert - user - 50%
Ale zauważyłem jeden myk... :|

W chapku 483 jest pokazany na ostatniej stronie Naruto, po jego oczach widać że ewidentnie, jest w trybie mędrca. A tutaj na drugim obrazie, również jest pokazane oko Naruto, ale już normalnie i nie jest tutaj w trybie mędrca.

Ciekawe czy to ma jakieś znaczenie :|

--------------------
Dodane: 24-02-2010 19:01
No tak... Nikt nie pomyślał, że Sakura będzie w to ingerować... A Sasuke w taki głupi sposób będzie chciał ją zabić...

--------------------
- Teraz obydwaj będziemy naprawdę zajęci.
- Nic nie szkodzi. Dopóki możemy czasami pobyć razem...
Dodane: 24-02-2010 20:15
#Blade - user - max%
To chyba jednak będzie prawda, z tego co widziałem to są chyba prawdziwe sceny. No cóż, widocznie trochę powalczy sobie z nim Kakashi i tak jak podejrzewałem, wkroczy nagle Naruto ale chyba nie dowiemy się co będzie po jego wkroczeniu. A Sakura znów nie zabłysnęła inteligencją, skoro nie chce go zabić, waha się to czemu próbuje? Przez to skazuje siebie na porażkę.

--------------------
Dodane: 24-02-2010 20:21
Uhuhu... Jeżeli jest to prawda, to będzie całkiem nieźle, ale jak zwykle za tydzień gwóźdź programu :) ...

--------------------
"Umysł, który rozpoznaje sam siebie, jest pełen miłości.
Umysł, który tego nie potrafi, jest pełen przywiązań."

"Akatsuki" amv - http://www.youtub...F0MGCi2kGs
Dodane: 24-02-2010 20:33
#Robert - user - 50%
Znalazłem kolejny obraz :)
Widać że już coś się dzieje z oczami Sasuke :)
Czyżby ślepota już nadchodziła?? :)

--------------------
Dodane: 24-02-2010 20:38
#Kubol - user - 10%
chapter dopiero za tydzień wyjdzie? bo nie wiem, mógłby mi ktoś odpowiedzideć, z góry dzięki ;p aha i całkiem fajne te obrazki ;p zapowiada się ciekawie

Dodane: 24-02-2010 20:41
#Robert - user - 50%
Kubol napisał/a:
chapter dopiero za tydzień wyjdzie? bo nie wiem, mógłby mi ktoś odpowiedzideć, z góry dzięki ;p aha i całkiem fajne te obrazki ;p zapowiada się ciekawie

Powinien wyjść na dniach, może jeszcze dzisiaj się coś więcej pojawi :)

--------------------
Dodane: 24-02-2010 20:52
Powinien wyjść dzisiaj ale gdzieś wyczytałam, że będzie jutro o.O Nie wiem. W każdym bądź razie co Kishi chce udowodnić tym próbowaniem zabicia Sasuke przez Sakure? Po kiego grzyba zrobił to drugi raz... No cóż. Podobno w tym nowym chapterze mają być jakieś wspomnienia Sasuke za czasów jak jeszcze był w Konoha-Gakure. Ale nie jestem pewna czy to nie były jakieś fake.

--------------------
Dodane: 24-02-2010 21:16
#Blade - user - max%
Przecież Madara go ostrzegał przed skutkami nadużywania MS. Coraz bardziej pogrąża się w ciemności. I chyba nie skłamie że możemy być pewni tego, że pokusi się o oczy swojego brata.

--------------------
Dodane: 24-02-2010 21:20
#Robert - user - 50%
Blade napisał/a:
Przecież Madara go ostrzegał przed skutkami nadużywania MS. Coraz bardziej pogrąża się w ciemności. I chyba nie skłamie że możemy być pewni tego, że pokusi się o oczy swojego brata.

No nie do końca :)
Widzieliśmy wielką kolekcję Madary, jeśli Sasuke straci wzrok, to nie musi koniecznie brać oczu Itachiego, żeby go odzyskać.
No chyba że będzie chciał mieć EMS, wtedy już inna sprawa.
Wydaje mi się że Kisel, nie bez powodu pokazał na kolekcję Madary.
I Sasuke może się uraczyć jednymi z tych kolekcjonowanych oczu.

--------------------
Dodane: 24-02-2010 21:37
#Sain - user - 0%
Moim zdaniem, to lepiej czekać jeszcze dlatego że czytałem trochę i Madara odtworzył swoje lewe oko ciekawie będzie. [oczy]

Dodane: 24-02-2010 22:29
#Blade - user - max%
A gdzie to konkretnie czytałeś?

Co do oczu to zapewne Sasuke zapragnie czegoś więcej niż zwykłego MS, przyda mu się jego siła bo jeszcze jego plan nie jest do końca zrealizowany. Dlatego na 99% pokusi się na oczy brata.

--------------------
Dodane: 24-02-2010 22:37
Ja znalazłam (jeżeli ktoś nie chce sobie spoilerować to niech nie czyta) ciekawą rozmowę między Kakashim i Sasuke, która ma nastąpić w tym chapterze:
Kakashi : Sasuke... to co jest w tobie to już nie twój klan, nie może być po prostu znienawidzony. Spójrz głęboko w serce
Sasuke : Wciąż gadasz za dużo
Kakashi : Wiesz, że jesteś tego świadom
Sasuke wspomina czas spędzony w wiosce liścia

Mniej więcej jakoś tak... Interesuje mnie o co chodzi... Bo skoro nie chodzi o klan to o co... -,- Kishi robi z Sasuke jakiegoś psychopate, który widzi tylko śmierć i krew a teraz wymyśla jakiś totalny obrót spraw, że tu nie chodzi o rodzine tylko o co innego!? Już nic nie rozumiem T_T

--------------------
Dodane: 24-02-2010 23:18
Zapewne są już jakieś spoiler całego chaptera, wystarczy tylko dobrze poszukać ;) . Ja kiedyś czytałem spoile, ale "wyrosłem" z tego i wolę przeczytać cały chapter gdy ten wyjdzie :) .

--------------------

Dodane: 24-02-2010 23:24
ludziska a pamietacie odcinek jak itachi dał Naruto cześć swojej mocy?
Ja mysle ze naruto potrafi obronic sie przed silą oczu Sasuke

Dodane: 25-02-2010 03:13
#Robert - user - 50%
Znalazłem komplet :d

Coś widać że Sasuke chyba będzie musiał dać nogę, bo już traci wzrok i Sasunoo mu posłuszeństwa odmawia :)

A Naruto w trybie mędrca wparował, na chwile obecną Sasuke nie ma żadnych szans :p

Ale coś mi się zdaje, że w przyszłych chapterach będziemy mieli bardzo nudny, dialog bądź monolog... [yyy]

--------------------
Dodane: 25-02-2010 09:56
#zadyma - user - 90%
A miało być tak pięknie, były spekulacje odnośnie walki a tu dupa żadnej walki nie będzie,chapter przegadany dopiero następny będzie na poziomie o ile sasuke nie spieprzy bo coś mi się zdaje że tak właśnie zrobi.I z tego co widzę w ostatnim kadrze to naruto nie ma trybu sanina

Dodane: 25-02-2010 10:09
Chapter dobry, na poziomie. Ujrzeliśmy dalszą przemianę Susanoo Sasuke. Czyżby więc Susanoo także posiadało "stopnie wtajemniczenia"? I wątpię żeby Sasuke uciekał, jak zwykle wujasek Madara mu pomoże :p .

--------------------

Musisz być zalogowany, aby móc dodawać posty na forum.
Linki sponsorowane: J.P.F. - Wydawca mangi Naruto | Radio Aoi - Azjatycka muzyka | Sportowa Zielona Góra | FIFA Online