Dziś jest Sobota, 11 Luty 2012, godz 22:15
OnLine: 90, statystyki
index > DBPolskaSubs
Temat: DBPolskaSubs: Przekleństwo funsubera
Dodane: 09-04-2010 17:35
#Marcin00 - user - 90%
A tam... :p W sumie z mangą nie ma dużo roboty jeżeli się wie jak to robić i czym, więc powiem ci szczerze iż jest to prosta i szybka rzecz. Co tyczy się chapter'a 490 to niestety odezwało się moje lenistwo i zmęczenie :( Musiałem czekać aż Scanner się obudzi, aby wysłać RAWA w HQ, otrzymałem go o 2:15. A edycję i czyszczenie skończyłem około 3-4 godziny nad ranem, wklepanie napisów mi się już nie chciało ;) To stwierdziłem, że zostawię to po szkole. Wracając do tematu to was naprawdę podziwiam :d ile potu was to kosztuje. Wiem jak to jest, sam tłumaczyłem dla własnych celów odcinki Naruto Shippuuden od 1 do 89, aż w końcu stwierdziłem "@#$%^&*+ To!" oglądam z Ang. subami...

--------------------

Dodane: 26-11-2010 20:48
Nie bardzo wiem gdzie o to zapytać więc zapytam tu, czy odcinki Naruto w Strefie Plików są przetłumaczone tylko do 60 odcinka? ;/
I czemu zajmują teraz 2-3 razy tyle co poprzednio? Mam neta z limitem transferu 6GB więc... :x
Co do tych odcinków to od 61 nie ma polskich napisów czy ja mam coś nie tak z programem? (Oglądam na Windows Media Player)

Musisz być zalogowany, aby móc dodawać posty na forum.
Linki sponsorowane: J.P.F. - Wydawca mangi Naruto | Radio Aoi - Azjatycka muzyka | Sportowa Zielona Góra | FIFA Online