A tam...

W sumie z mangą nie ma dużo roboty jeżeli się wie jak to robić i czym, więc powiem ci szczerze iż jest to prosta i szybka rzecz. Co tyczy się chapter'a 490 to niestety odezwało się moje lenistwo i zmęczenie

Musiałem czekać aż Scanner się obudzi, aby wysłać RAWA w HQ, otrzymałem go o 2:15. A edycję i czyszczenie skończyłem około 3-4 godziny nad ranem, wklepanie napisów mi się już nie chciało

To stwierdziłem, że zostawię to po szkole. Wracając do tematu to was naprawdę podziwiam

ile potu was to kosztuje. Wiem jak to jest, sam tłumaczyłem dla własnych celów odcinki Naruto Shippuuden od 1 do 89, aż w końcu stwierdziłem "@#$%^&*+ To!" oglądam z Ang. subami...
Nie bardzo wiem gdzie o to zapytać więc zapytam tu, czy odcinki Naruto w Strefie Plików są przetłumaczone tylko do 60 odcinka? ;/
I czemu zajmują teraz 2-3 razy tyle co poprzednio? Mam neta z limitem transferu 6GB więc... :x
Co do tych odcinków to od 61 nie ma polskich napisów czy ja mam coś nie tak z programem? (Oglądam na Windows Media Player)